Nejsi přihlášen
Re: co se myslite?
XJelen psal:Hele hombre, težko budeš lovit někoho na takovouhle výměnu Koupit nebude problém, von se ti někdo vnutí (žejo Nety ), ale chce to dobře tu šestku prodat
.. a to je problém
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:XJelen psal:Hele hombre, težko budeš lovit někoho na takovouhle výměnu Koupit nebude problém, von se ti někdo vnutí (žejo Nety ), ale chce to dobře tu šestku prodat
.. a to je problém
pravda. rád bych něco podobnýho provedl taky,ale když kouknu do bazarů,je na prodej víc B6 než B12.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:ross psal:XJelen psal:Hele hombre, težko budeš lovit někoho na takovouhle výměnu Koupit nebude problém, von se ti někdo vnutí (žejo Nety ), ale chce to dobře tu šestku prodat
.. a to je problém
pravda. rád bych něco podobnýho provedl taky,ale když kouknu do bazarů,je na prodej víc B6 než B12.
Neser a kup toho triumpha....
WD club member...
Hanz psal:jaryn psal:ross psal:
.. a to je problémpravda. rád bych něco podobnýho provedl taky,ale když kouknu do bazarů,je na prodej víc B6 než B12.
Neser a kup toho triumpha....
!!! Sotva jsem dopsal minilej příspěvek,volal mi chlapík z Olomóca,že mou B6asi vezme. Trumfa bych bral,ale za 70.000 Kč nekoupím nic pořádnýho. Ale na Tipmotu maj Sprinta...
To jaryn: Škoda, že ty Bonnevillky jsou tak drahý, k tvýmu stylu ježdění (aspoň jak jsi popisoval) by seděl....krásný moto. Ten sprint se mi už nelíbí, jedině novej a to už jsme zas s cenou v , to už radši tu b12. Tak ať vyjde prodej.
WD club member...
jaryn psal:a navíc - mám toto drápat pryč a shánět samolepku " Triuhttp://www.suzukibandit.cz/openforum/up … cd0001.jpg
mph,my Lord" ?
.....jakej problém Jaryne, neškrábej samolepo.....vyměň auto
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
VikecB12 psal:Jaryne neser a kup B12,ať tady nevymřeme Nety je zoufalec,nebudeš potřebovat ani tech devět přihazovat
Díky za radu,už jsem s ním tak nějak v jednání. Tahle informace pomůže!!!. P.S. B12 chci,nebo na motorkaření dlabu.
Stránky: 1