Nejsi přihlášen
Prodej
Čau chlapi a holky, potřeboval bych prodat mojeho miláčka, tak tu píšu kdyby jste o někom věděli.. Je to 600N černá metelíza, r.v 03, fakt je v supr stavu, je nutné ji proto vidět, jako nová, jsem první majitel v ČR jinak druhý. Cena je 79 000, je na ní nalítáno 31 tisíc, což sice nevypadá, ale není boraná, je garážovaná, udržovaná, tak pokud by chtěl někdo více informací a fotek, tak na čísle 737959514, foto pošlu mailem, a tady je jedna fotka na ukázku...
Jinak ji prodávám proto, že jedu v lednu na misi do Afghánu, tak tu rok nebudu, tak zatím čus
Re: Prodej
VikecB12 psal:Je pěkná,ale v dnešní době seš vo 20tisíc mimo s cenou
Přet 14ti dnama sem kupoval tu stejnou pro taty,rok 01,najeto 40 a cenovka byla 49tisíc,ale byla na ní mrtvá řetězofka,tak sme ju vzali za 46tis
to není jen tvůj názor na cenu
prostě za tolik co píše by ji prodal a ještě by byl rád
pociťuji že bandit všeobecně je s cenou v hajzlu bo za ceny vo trochu vyšší jsou lepší motorky
dnes kdybych ho měl tak neprodat bo těch pár peněz co bych za něj dostal by mě asi nevytrhlo
a radši bych ho daroval mladýmu
prodávat šestku r.v.01-O5 za víc jak 60 je kravina a je to prostě neprodejný![]()
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:Je pěkná,ale v dnešní době seš vo 20tisíc mimo s cenou
Přet 14ti dnama sem kupoval tu stejnou pro taty,rok 01,najeto 40 a cenovka byla 49tisíc,ale byla na ní mrtvá řetězofka,tak sme ju vzali za 46tis
pociťuji že bandit všeobecně je s cenou v hajzlu bo za ceny vo trochu vyšší jsou lepší motorky
dnes kdybych ho měl tak neprodat bo těch pár peněz co bych za něj dostal by mě asi nevytrhlo
prodávat šestku r.v.01-O5 za víc jak 60 je kravina a je to prostě neprodejný
mělo tam bejt (prostě za tolik co píšeš)![]()
PALOUS psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:Je pěkná,ale v dnešní době seš vo 20tisíc mimo s cenou
prodávat šestku r.v.01-O5 za víc jak 60 je kravina a je to prostě neprodejný
mělo tam bejt (prostě za tolik co píšeš)
![]()
Ty si vůůůl ![]()
![]()
![]()
![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Já koupil před 4měsícema B6, r.v. 2002, 19 000km najeto, atd. klín pod motorem, street řidítka, laďák plus originál, nový gumy, řetězovka a svíčky za 69 000kč. a nestěžuji si, možná sem prohloupil že sem za to dal tolik, protože byl bouranej v D na předek, motor i rám jsou v pohodě, vidlice byli v háji, ale vše je tam nový kotouče, kolo, vidlice. má pár kosmetických vad. Tak myslíte že jsem prohloupil s tou cenou za kterou jsem si ho pořídil?
motto "Vem za heft a val"
Buď v klidu byla určo první velká moto a to se chytne každej za srdce a šrajtofly
to já jen že nemá cenu dávat cenu přes 70 hlavně sem bo každej zná ceny ale vostatně ani jinam
jeden vodsud prodává vod jara B12 za 100 a uš je na 70ti a furt nic![]()
nety psal:Palous, nejdřív sem si myslel že to je na mě, ale na 70 sem ještě nekles a neklesnu.
no joska to prodava za stejny penize uz asi 3 mesice a ani tuk...
myslim, ze pokud budes chtit prodat,dolu asi budes muset jit,pokud teda nebudes mit stesti na nakyho blazna![]()
dneska bohudik nebo bohuzel...pri pretlaku nabidky vetsinou cenu neurcuje zbozne prani majitele,ale nabidka kupce....
...sam mezi jebkarema...
no, až mě začne jebat tak to dam za 80. Ale víc ani
, páč to je asik to co sem v tom už utopil.
Ale jináč ještě do konce týdne a pak to už to nedam a necham si ho. a Přes zimu nandam dynojet, scottoilera, dam xenon no a na jaře mi jebne..![]()
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:no, až mě začne jebat tak to dam za 80. Ale víc ani
Ale jináč ještě do konce týdne a pak to už to nedam a necham si ho. a Přes zimu nandam dynojet, scottoilera, dam xenon no a na jaře mi jebne..
kua nety ty mi to do pristiho roku tak paradne vylepsis, ze nebudu mit co upravovat ![]()
Fulltank psal:nety psal:no, až mě začne jebat tak to dam za 80. Ale víc ani
Ale jináč ještě do konce týdne a pak to už to nedam a necham si ho. a Přes zimu nandam dynojet, scottoilera, dam xenon no a na jaře mi jebne..
kua nety ty mi to do pristiho roku tak paradne vylepsis, ze nebudu mit co upravovat
si piš udělal z toho funglofku![]()
![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
PALOUS psal:Buď v klidu byla určo první velká moto a to se chytne každej za srdce a šrajtofly
to já jen že nemá cenu dávat cenu přes 70 hlavně sem bo každej zná ceny ale vostatně ani jinam
jeden vodsud prodává vod jara B12 za 100 a uš je na 70ti a furt nic
to asik nebylo na mňa, ale mám podobnů zkušenost, důležité je bejt hustej,dyž sem řek 100, tak 97 neberu![]()
![]()
![]()
asik su vůl,ale co už![]()
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
faitík psal:Fulltank psal:nety psal:no, až mě začne jebat tak to dam za 80. Ale víc ani
kua nety ty mi to do pristiho roku tak paradne vylepsis, ze nebudu mit co upravovat
si piš udělal z toho funglofku
von prave ceka az ji koupim ja a jen hraje divadlo ![]()
nety psal:no jo no, mam tu celou historii co to mam, vše co sem nandal vč.cen a bojim se to sečíst
...to sem gdysy dělal...asi tři roky...pag sem to sečet...po rozdejchání ingfargtu sem psát přestal..............![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
nety psal:no, až mě začne jebat tak to dam za 80. Ale víc ani
Ježiši vou ty už to zas (ne)prodáváš? ![]()
![]()
![]()
![]()
viz avatar:)
kurva mě se ten tvůj bandit tak líbí,škoda že není vata![]()
a to sem šel co nejníže. Sem i něco ochotnej přidat - mam tu zadní blatníček nad kolo co sem tam ještě nedal, guma na předek. A možná by se našel i tankvak nebo držák kufru. a furt nic.
nety psal:a to sem šel co nejníže. Sem i něco ochotnej přidat - mam tu zadní blatníček nad kolo co sem tam ještě nedal, guma na předek. A možná by se našel i tankvak nebo držák kufru. a furt nic.
seš už fakt zoufalej![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
sám se sobě divím, páč ani nechápu proč. Asi báwo, nebo něco podobnýho. Prostě změnu. Sem říkal, jak letos nebude pryč, už to neprodam. To radši fakt do obýváku.![]()
nety psal:sám se sobě divím, páč ani nechápu proč. Asi báwo, nebo něco podobnýho. Prostě změnu. Sem říkal, jak letos nebude pryč, už to neprodam. To radši fakt do obýváku.
![]()
![]()
![]()
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
no jak letos nebude pryč, udělam z toho leštěnku jak jelen
Jináč klein dotaz: na co jsou trhací folie? Dali mě to k nový helmě a nevím na co to je, asi na ![]()
a teď už to nikdo nebude chtít. Dam si ještě 1000km trip a bude tam skoro 58 a to už je neprodejný
hold b-king udělá pápá ![]()
nety psal:no jak letos nebude pryč, udělam z toho leštěnku jak jelen
Jináč klein dotaz: na co jsou trhací folie? Dali mě to k nový helmě a nevím na co to je, asi na
a teď už to nikdo nebude chtít. Dam si ještě 1000km trip a bude tam skoro 58 a to už je neprodejný
hold b-king udělá pápá
ty
plzeňská... na copa to asi je? abys až přes ňu neuvidíš, abys ji vodtrhnul, ne? ojaaaaa. Že sis radši nenechal starej škopek, tams nic netrhal a byl jsi spokojenej parchant, ale když vona byla tak levna co?![]()
![]()
![]()
jo a po tripu to hoď nekam ze skály, at ti to nezabírá místo v obejváku. A na b-kinga se taky vyber, máš fábijej![]()
![]()
![]()
![]()
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:nety psal:no jak letos nebude pryč, udělam z toho leštěnku jak jelen
Jináč klein dotaz: na co jsou trhací folie? Dali mě to k nový helmě a nevím na co to je, asi na
hold b-king udělá pápá
ty
plzeňská... na copa to asi je? abys až přes ňu neuvidíš, abys ji vodtrhnul, ne? ojaaaaa. Že sis radši nenechal starej škopek, tams nic netrhal a byl jsi spokojenej parchant, ale když vona byla tak levna co?
jo a po tripu to hoď nekam ze skály, at ti to nezabírá místo v obejváku. A na b-kinga se taky vyber, máš fábijej
![]()
![]()
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
nety psal:no jak letos nebude pryč, udělam z toho leštěnku jak jelen
Prej leštěnku![]()
Vždyt to má z tej vaší Plzně vorvaný a zkouší to maskovat samolepkama![]()
Navíc klín taky zedřenej z Mostu, a tvrdí že to neni vod kačírku![]()
Sorry Jelene, já musel![]()
Čaroděj Dobroděj 8-)
xrohy psal:nety psal:no jak letos nebude pryč, udělam z toho leštěnku jak jelen
Prej leštěnku
Vždyt to má z tej vaší Plzně vorvaný a zkouší to maskovat samolepkama
Navíc klín taky zedřenej z Mostu, a tvrdí že to neni vod kačírku
Sorry Jelene, já musel
I ty vrute?!!! ![]()
![]()
Leštěnka už to dávno není, jak pravil Kubajz ze z Plzně dobitej podsedlák, ale co už hlavně že jezdí
A ten klín je odrbanej z okruhu ty zmetku ![]()
v kačeru jsem jen ladně proplul, dal přednost z prava a hurá za nima ![]()
Strýcfajtr !!!
|
zzzmrzlinar (Člen) 02.10.2009 10:20:58 Offline |
nety psal:seš v pořadí, před tebou je zmrzlinář..a jak letos nebude pryč tak už na to kašlu. Nadělim mu k vánocům zase něco a pak už to fakt nedam.
tož fichtl ye moc pieknej, zrovna sem koukal na ty fotky. tož v zimě to bude velký boj
Freny: to mě poser ty prodáš motorku z roku 03 za 79 a já se nemůžu zbavit svého mazlíka ani za 90 a to mám K6 koupenou v CZ jsem první majtel s vedenou servisní knížkou a hafo doplňků...
kurva kde jsi toho kupce sehnal? Kde jsi inzeroval?
VikecB12 psal:Je pěkná,ale v dnešní době seš vo 20tisíc mimo s cenou
Jo to se podivej mam i ten dojem že mezi 03 a 01 je velkej cenovej rozdil asi 15tisic v inzeratech.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1