Nejsi přihlášen
Re: Neděle 4.10.09 - 12:00 Mělník Shell
WenzelB6 psal:bych se přidal. CL Kytlice? KV Bečov ?
na bečov v zatáčkách už zůstávají mokrý fleky, začíná listí a v poslední době tam začali závodit i plechovkáři, navíc tady odpoledne asik sprchne.
Bejt váma dal bych to na klášterec a nahoru ke klínovci všude novej asfalt i když minule s rohym a zvířetem jsme tam potkali lyžaře
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:WenzelB6 psal:bych se přidal. CL Kytlice? KV Bečov ?
na bečov v zatáčkách už zůstávají mokrý fleky, začíná listí a v poslední době tam začali závodit i plechovkáři, navíc tady odpoledne asik sprchne.
Bejt váma dal bych to na klášterec a nahoru ke klínovci všude novej asfalt i když minule s rohym a zvířetem jsme tam potkali lyžaře
nakonec sem jel Žandov-Děčín, podle mraků co se honily cestou ten směr vycházel nejlíp. A f sobotu co bylo pjeknějc tak Hrob Moldava, listí suchý, štěrk už dáfno fuč.
Nevim jestli letos Bočov ještě vyjde
WenzelB6 psal:XJelen psal:WenzelB6 psal:bych se přidal. CL Kytlice? KV Bečov ?
Bejt váma dal bych to na klášterec a nahoru ke klínovci všude novej asfalt i když minule s rohym a zvířetem jsme tam potkali lyžařenakonec sem jel Žandov-Děčín, podle mraků co se honily cestou ten směr vycházel nejlíp. A f sobotu co bylo pjeknějc tak Hrob Moldava, listí suchý, štěrk už dáfno fuč.
Nevim jestli letos Bočov ještě vyjde
když čtu Hrob, vidim to pískoviště po kterýms nás posledně povozil
Strýcfajtr !!!
Bedřich psal:Proč nepošleš holuba že se něco děje, jsme tě (vás) neviděli ani nepamatujem ... o víkendu nejsem na netu...
tak příště
Človeče....
Stejně to ty hubeni vzdali.... :o)
Přijelil jsem na Dubou a tolik motorek jsem nnikdy pohromadě neviděl.
Byli jsme 3 a bylo nás tam včetně pumpaře 4.
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Stránky: 1