Nejsi přihlášen
Re: Ztráta klíče B6 1997
A kdyby náhodou tak http://www.nova-moto.cz/spinaci-skrinka … -3517.html
Co se tyče toho kliče?
Na co se vubec poznamenava to čislo na tom štitku u kliče.
Apeloval jsme v Suzuki zda by byly schopni mi ten klič vyrobyt podle VIN a toho daneho čisla.
A oni ani nahodou že to nejde. tak na co se to čislo ma potom poznamenavat?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 04.10.2009 13:50:18 Offline |
spínačka vysí na dvou torxech ,ale musíš mít ten klíč s dirkou...měla by jít vyndat i když jsou zamčený řidítka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:spínačka vysí na dvou torxech ,ale musíš mít ten klíč s dirkou...měla by jít vyndat i když jsou zamčený řidítka
JJ, díra v torxu má označení "H" (např. T45H)
... a doporučuji nějaký kvalitní, protože to tam docela drží a stračky ti prasknou...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 04.10.2009 20:15:19 Offline |
Bedřich psal:K.a.s.y.m. psal:spínačka vysí na dvou torxech ,ale musíš mít ten klíč s dirkou...měla by jít vyndat i když jsou zamčený řidítka
JJ, díra v torxu má označení "H" (např. T45H)
... a doporučuji nějaký kvalitní, protože to tam docela drží a stračky ti prasknou...
jo jo je to na lepidle :)ale někdy to jde povolit kleštěma..neni to sice tak elegantní...to je ovšem za případu ,že jsou sundané horní brýle a ke spínačce je dokonalej přístup
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak jsem na to dneska koukal, opravdu tam je torx H, kterej nemám (nechce se mi to odvrtávat takže ho musím koupit), ale teď jsem ještě teda zkusil napsat na Suzamoto, jestli je možno objednat dle VIN....takže se necháme překvapit.....
Scorpio psal:Tak jsem na to dneska koukal, opravdu tam je torx H, kterej nemám (nechce se mi to odvrtávat takže ho musím koupit), ale teď jsem ještě teda zkusil napsat na Suzamoto, jestli je možno objednat dle VIN....takže se necháme překvapit.....
na karu to jde urcite, pac sem to uz jednou delal u moji octavie . Tenkrat bylo potreba navstivit skodofku v MB osobne a v ruce drzet peticento
Stránky: 1