Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » starší nebo novější

pavlikbary (Člen)
03.10.2009 22:24:49

starší nebo novější

Čau chlapy tak mě tak teď napadla uvaha ke ktery verzi ramu se přiklaníte starší (cca. do r. 1999)  nebo k novější ja si nemohu pomoct ale ta starší mi přijde víc ?sexy?!bigsmile

luboss (Člen)
03.10.2009 22:58:54

Re: starší nebo novější

nebo je sexy polocena? bigsmile

enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Inženýrek (Člen)
03.10.2009 23:01:28

luboss psal:

nebo je sexy polocena? bigsmile

Za mě zase 00-04good

* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
pavlikbary (Člen)
03.10.2009 23:03:45

me se zda ze ten novejsi ram postrada krivky proste ten motor tolik nevynikneidontknow

Frodo89 (Člen)
03.10.2009 23:17:21

00-04
a par veci se mi libi z 05-06
- Podsedlak
- přeni blatniček

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Meloun (Člen)
03.10.2009 23:22:41

Starej pičo!smokin

Ondráši kurvafix kde jsi??helpsurprisedbigsmile

PURE NAKED BIKE!
pavlikbary (Člen)
03.10.2009 23:25:41

Starej pičo!

Ondráši kurvafix kde jsi??

konecne se me nekdo zastalbigsmile  diky

!!!!!!!!!!!starej pico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pussypussypussybigsmile

tomasNJ (Člen)
03.10.2009 23:30:22

Meloun psal:

Starej pičo!smokin

souhlasím...

goodgoodgood

jsem ze staré školy... Oldschool Bandit's good

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
pavlikbary (Člen)
03.10.2009 23:38:29

goodgoodgoodgood

starej forever

Pajk (Člen)
03.10.2009 23:50:51

jestli myslíš na pohled, tak pro někoho je hezčí starší, ale pokud chceš na tom i trochu jezdit, jednoznačně novej.

pavlikbary (Člen)
03.10.2009 23:59:52

na jizdu si tak nak nestezuju jeste jsem si nevsiml ze by se ten ram nejak kroutil  asi jsem plina redface supersport to nebude nikdy tak co resit a co si budem povidat na nasich silnicich si supersporty dost casto potahas siroky riditka a mekej podvozek zvladaj tankodrom lip

Meloun (Člen)
04.10.2009 01:07:09

Pajk psal:

jestli myslíš na pohled, tak pro někoho je hezčí starší, ale pokud chceš na tom i trochu jezdit, jednoznačně novej.

Se vší úctou ke starším..bigsmile..ale jakejpak je tam rozdíl??surprisedevilsmile1
Je to pořád jen těžká,nebrzdící a podvozkově slabá motorka, kde spíš rozhoduje odvaha pilota..kam až může zajít..

To,že se někteří z nás na tomhle snaží závodit s kelímkama..je spíš jen potřeba ukázat nevěřícím Tomášům to, že nejen dokonalá technika je všechno..evilsmile1

Jinak na takový to "domácí" poježdění mi přijde bandaska v klidu..no né?bigsmileNo ano!bigsmile

Jarken promine..redfacegoodbigsmile

PURE NAKED BIKE!
hans (Člen)
04.10.2009 11:14:10

jednoznačně starej.....ten novej už nemá koule jako celek...bad

Sapere Aude
www.gunlex.cz
Koldan (Člen)
04.10.2009 11:38:28

hans psal:

jsem opačnýho názoru, starej je dle mě dobrej víc na přestavby, jináč sa ně líbí víc novej. každopádně to je asi debata vo hovně,že jo, páč co člověk to názorbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Frodo89 (Člen)
04.10.2009 11:58:29

Koldan psal:
hans psal:

jsem opačnýho názoru, starej je dle mě dobrej víc na přestavby, jináč sa ně líbí víc novej. každopádně to je asi debata vo hovně,že jo, páč co člověk to názorbigsmile

Ja stebou sohlasim

ročniky do 1999 mi přišly nevyzraly a ten plast pod sedlem mi přijde divnej.
ale zas se mi vic libi to zadni světlo než je na 00-04.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Progear 650 (Člen)
04.10.2009 12:01:43

Meloun psal:
Pajk psal:

Se vší úctou ke starším..bigsmile..ale jakejpak je tam rozdíl??surprisedevilsmile1
Je to pořád jen těžká,nebrzdící a podvozkově slabá motorka, kde spíš rozhoduje odvaha pilota..kam až může zajít..

To,že se někteří z nás na tomhle snaží závodit s kelímkama..je spíš jen potřeba ukázat nevěřícím Tomášům to, že nejen dokonalá technika je všechno..evilsmile1

Jinak na takový to "domácí" poježdění mi přijde bandaska v klidu..no né?bigsmileNo ano!bigsmile

goodgoodgood
PS: chystám EVO když neprodám....smile1

vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen)
04.10.2009 12:12:40

za mě do 00goodgood jedinej kerej má kouleevilbigsmile

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
jaryn (Člen)
04.10.2009 12:28:20

no jo,zima je tady,ne že ne.bigsmile  souhlas s Koldanem.

God Gave me Everything I want
hans (Člen)
04.10.2009 12:38:59

Koldan psal:
hans psal:

to je jasný že je to vo hovně....zima se blíží, ne??

ale jinak starej good

Sapere Aude
www.gunlex.cz
VikecB12 (Člen)
04.10.2009 14:03:20

Meloun psal:
Pajk psal:

Meloune vogo,seš uplně mimo mísubigsmile Už sem to tady někde psal,kdyš jedu na srtým a přesednu na novýho,je to uplně jiná mašina,podvozkově vo 100% lepšígood  Starej se mě líbí,byl by z něho hezčí strýtfajtr,ale na normální ježdění je novej ve fšem lepčí.smile1

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
gerrik (Člen)
04.10.2009 15:45:32

Mně se líbí ta moje motka, rám a vše k tomu ze starý, motor, vidle a budíky z nový. takže ideální stav cool

Meloun (Člen)
04.10.2009 15:58:00

VikecB12 psal:
Meloun psal:
Pajk psal:

Meloune vogo,seš uplně mimo mísubigsmile Už sem to tady někde psal,kdyš jedu na srtým a přesednu na novýho,je to uplně jiná mašina,podvozkově vo 100% lepšígood  Starej se mě líbí,byl by z něho hezčí strýtfajtr,ale na normální ježdění je novej ve fšem lepčí.smile1

Mně teda rozdíl mezi první a druhou generací nijak markantní nepřijde..na novějším jsem nejel..
Beztak mi je to buřt, má to celý rozhašený,jet se na tom kloudně nedá,ale hlavně,že to vypadá vostře..bigsmile

PURE NAKED BIKE!
VikecB12 (Člen)
04.10.2009 16:04:22

Tak vo tom žádná,to je nejdůležitějšígoodgoodcoolbigsmile

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Pajk (Člen)
04.10.2009 18:34:51

Vikec B12 má praudugood. Se starym se dá jezdit tak akorát rovně a to ještě blbě. Držku bych si na tom rozbil v prvním vinglu, wogo. Lepší je to snad radši tlačit a byl by z toho lepší pocitbigsmile.

Miras (Člen)
04.10.2009 19:18:53

takový rozdíl mi to nepřijde. měl jsem B12 98, teď mám 05....

Co se vzhledu týká tak křivka na rámu pod nádrží u starýho byla hezká ostatní prvky jsou dle mého hezčí u novýho

Ondráš (Člen)
04.10.2009 22:25:12

Meloun psal:

Starej pičo!smokin

Jasně že starej... Se mnou můžeš vždycky počítat.good

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
naked (Člen)
06.10.2009 14:08:25

Ondráš psal:
Meloun psal:

Starej pičo!smokin

Jasně že starej... Se mnou můžeš vždycky počítat.good

Starej!!! Za málo peněz hoooodně muziky bigsmilegood

Není umění vědět vše ale vědět co nevím!
K.a.s.y.m. (Člen)
06.10.2009 14:21:50

já jsem taky pro starou dvanáctku bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS