Nejsi přihlášen
pavlikbary (Člen) 03.10.2009 22:24:49 Offline |
starší nebo novější
Čau chlapy tak mě tak teď napadla uvaha ke ktery verzi ramu se přiklaníte starší (cca. do r. 1999) nebo k novější ja si nemohu pomoct ale ta starší mi přijde víc ?sexy?!
pavlikbary (Člen) 03.10.2009 23:03:45 Offline |
Re: starší nebo novější
me se zda ze ten novejsi ram postrada krivky proste ten motor tolik nevynikne
pavlikbary (Člen) 03.10.2009 23:25:41 Offline |
Starej pičo!
Ondráši kurvafix kde jsi??
konecne se me nekdo zastal diky
!!!!!!!!!!!starej pico!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meloun psal:Starej pičo!
Ondráši kurvafix kde jsi??
souhlasím...
jsem ze staré školy... Oldschool Bandit's
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
pavlikbary (Člen) 03.10.2009 23:38:29 Offline |
starej forever
pavlikbary (Člen) 03.10.2009 23:59:52 Offline |
na jizdu si tak nak nestezuju jeste jsem si nevsiml ze by se ten ram nejak kroutil asi jsem plina supersport to nebude nikdy tak co resit a co si budem povidat na nasich silnicich si supersporty dost casto potahas siroky riditka a mekej podvozek zvladaj tankodrom lip
Pajk psal:jestli myslíš na pohled, tak pro někoho je hezčí starší, ale pokud chceš na tom i trochu jezdit, jednoznačně novej.
Se vší úctou ke starším....ale jakejpak je tam rozdíl??
Je to pořád jen těžká,nebrzdící a podvozkově slabá motorka, kde spíš rozhoduje odvaha pilota..kam až může zajít..
To,že se někteří z nás na tomhle snaží závodit s kelímkama..je spíš jen potřeba ukázat nevěřícím Tomášům to, že nejen dokonalá technika je všechno..
Jinak na takový to "domácí" poježdění mi přijde bandaska v klidu..no né?No ano!
Jarken promine..
PURE NAKED BIKE!
jednoznačně starej.....ten novej už nemá koule jako celek...
hans psal:jednoznačně starej.....ten novej už nemá koule jako celek...
jsem opačnýho názoru, starej je dle mě dobrej víc na přestavby, jináč sa ně líbí víc novej. každopádně to je asi debata vo hovně,že jo, páč co člověk to názor
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:hans psal:jednoznačně starej.....ten novej už nemá koule jako celek...
jsem opačnýho názoru, starej je dle mě dobrej víc na přestavby, jináč sa ně líbí víc novej. každopádně to je asi debata vo hovně,že jo, páč co člověk to názor
Ja stebou sohlasim
ročniky do 1999 mi přišly nevyzraly a ten plast pod sedlem mi přijde divnej.
ale zas se mi vic libi to zadni světlo než je na 00-04.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Progear 650 (Člen) 04.10.2009 12:01:43 Offline |
Meloun psal:Pajk psal:jestli myslíš na pohled, tak pro někoho je hezčí starší, ale pokud chceš na tom i trochu jezdit, jednoznačně novej.
Je to pořád jen těžká,nebrzdící a podvozkově slabá motorka, kde spíš rozhoduje odvaha pilota..kam až může zajít..
To,že se někteří z nás na tomhle snaží závodit s kelímkama..je spíš jen potřeba ukázat nevěřícím Tomášům to, že nejen dokonalá technika je všechno..
Jarken promine..
PS: chystám EVO když neprodám....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Banditatom (Člen) 04.10.2009 12:12:40 Offline |
za mě do 00 jedinej kerej má koule
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Koldan psal:hans psal:jednoznačně starej.....ten novej už nemá koule jako celek...
to je jasný že je to vo hovně....zima se blíží, ne??
ale jinak starej
Meloun psal:Pajk psal:jestli myslíš na pohled, tak pro někoho je hezčí starší, ale pokud chceš na tom i trochu jezdit, jednoznačně novej.
Jarken promine..
Meloune vogo,seš uplně mimo mísu Už sem to tady někde psal,kdyš jedu na srtým a přesednu na novýho,je to uplně jiná mašina,podvozkově vo 100% lepší Starej se mě líbí,byl by z něho hezčí strýtfajtr,ale na normální ježdění je novej ve fšem lepčí.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Meloun psal:Pajk psal:jestli myslíš na pohled, tak pro někoho je hezčí starší, ale pokud chceš na tom i trochu jezdit, jednoznačně novej.
Jarken promine..Meloune vogo,seš uplně mimo mísu Už sem to tady někde psal,kdyš jedu na srtým a přesednu na novýho,je to uplně jiná mašina,podvozkově vo 100% lepší Starej se mě líbí,byl by z něho hezčí strýtfajtr,ale na normální ježdění je novej ve fšem lepčí.
Mně teda rozdíl mezi první a druhou generací nijak markantní nepřijde..na novějším jsem nejel..
Beztak mi je to buřt, má to celý rozhašený,jet se na tom kloudně nedá,ale hlavně,že to vypadá vostře..
PURE NAKED BIKE!
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2009 14:21:50 Offline |
já jsem taky pro starou dvanáctku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1