Nejsi přihlášen
.. ABik - neznáš ji ?
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Re: .. ABik - neznáš ji ?
ABik psal:Znám a z několika důvodů se s ní budu muset rozloučit Ale bude jiná, vhodnější pro naše aktuální zájmy
škoda, Pákistáncká sexce přinde vo jednoho móóć hezkýho krasafce
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:ABik psal:Znám a z několika důvodů se s ní budu muset rozloučit Ale bude jiná, vhodnější pro naše aktuální zájmy
neboj za tu cenu nepřijde
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Koldan psal:ABik psal:Znám a z několika důvodů se s ní budu muset rozloučit Ale bude jiná, vhodnější pro naše aktuální zájmy
Nepruď teprve se začíná s vyjednáváním o ceně
ABik psal:PALOUS psal:Koldan psal:
škoda, Pákistáncká sexce přinde vo jednoho móóć hezkýho krasafceneboj za tu cenu nepřijde
Nepruď teprve se začíná s vyjednáváním o ceně
hlavně neposlouchej kydy tipu bandaska je nejvíckaždej ví že nenína pohled to jo ale sou aj víc tak to dobře prodej a kup si motorku na kerej se vyřádíš a nebude tě bolet prdel
PALOUS psal:ABik psal:PALOUS psal:
neboj za tu cenu nepřijdeNepruď teprve se začíná s vyjednáváním o ceně
... a nebude tě bolet prdel
hele vobávám sa,že todlencto bude spíš z vláčku než ze sicny na Béčku
PALOUS psal:Koldan psal:ABik psal:Znám a z několika důvodů se s ní budu muset rozloučit Ale bude jiná, vhodnější pro naše aktuální zájmy
... jj.,ceny jdou dolů
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 37244.html
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
K.a.s.y.m. (Člen) 05.10.2009 10:38:20 Offline |
no pokud mu nestačí krouták tak bych zkusil tohle http://www.motorkari.cz/video/zajimava- … 14500.html
to bude mít výkonu víc než dost a už to má i nějakej ten podvozek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS psal:SLUGI psal:... a jakej je v tom dnes rozdíl, myslím 750 a 1000
(na okruhu)litr je větčí a líp se na něm cestuje dál a bych řek že aj ta maximálkaa bych řek,že 750 je na blbnutí a okruh zupa
mas recht pico
...sam mezi jebkarema...
SLUGI psal:... tak to potom jo, nevěděl sem že je až tak větší, proto sem se ptal "proč"
hele nevomlouvej se já to taky nevěděl ale sme v Adršpachu s jedním co má litr hodily řeč a tak nám to říkal a ten tydýt(tuším mu je tak k 60ti)na tom jel na jeden zátah z portugalska a v Německu na dálnici si v 250ti dával chrupku
no já co vím, tak je to i o tom, že 750 je lehčí, levnější a přitom oproti litru to nejni zas taká slabota a hlavně litr už je natolik převýkonovanej, že ho člověk stejně nevyužije ani na vokruhu ani na běžným provozu, ale mám to jen zprostředkovaně, páč jináč sem ouplnej prosťáček a jen si tak betonuju po Moravě
nerek bych ze de vo prachy,pac ceny sou prakticky srovnatelny, teda u ojetejch, ba dokonce litra sezenes nekdy i levnejc...
uz mi byla nabizena litr K5 za 120tis a K6 to samy.
K6 750 se furt drzej od 130 vejs...
...sam mezi jebkarema...
Srovnával jsem 750 a 1000 přímo s majiteli u jednoho čekání na lístky na volné jízdy. Litr ve stejném ročníku je o pouhých asi 9 kg težší, má o 15 milimetrů delší rozvor, ale jinak je to v podstatě stejná motorka. Teda až na ten výkon - rozdíl 35 kobylek.
Litr jsem nejel, 750 ano a zatím si mě získala
Ovšem mít prachy, beru RC8
SLUGI psal:... jo tak takhle, takže nechtěj dávat prachy za litra a ospravedlňujou to takovejma technickejma "přednostma"
... takže pořád platí to starý "objem ničím nenahradíš"
To urcite ne, vedel jsem, ze chci novou a prachy mi stacily i na litra i na sedmpade, ale vzal jsem na konec 750, pac sem proste odkojenej starejma superbikovejma zavodama, kdy jeste jezdily objemy 750 4V a 1000 2V a sedm pade je pro me takova srdcovka, nehlede na to, ze ten litr je na normalni jezdeni uz fakt zbytecna zbesilost. Teda pokud nebydlis kousek od okruhu (coz ja nebydlim)
Bandit rulezz!!!
No sice mám doma litra ale na vokruh bych do ničeho silnějšího jak 750 asi nešel co se týče supešportů ......... prostě koho baví vokruhový ježdění a nepotřebuje chování víceméně spíš dvouválce, tak volí 6ky případně ty sedmpade pa na té sedmpade vod pana Šužukiho je supr to že má komplet rám atd stejnej jako 6ka tudíž velikostě atd uplně stejný (kdežto litr je dycky jinak stavěnej už) a chování má taky uplně stejný jak šestka, tudíž honit, honit a honit, akorát když to honím tak těch 150 voproti 115 koním je kurevsky znát - nahoře je to fakt masakr!!!!! kdo to jezdiltak ví vo čem tady všichni meleme a kdo to nejezdil a razí heslo objem ničím nenahradíš, ale jezdí jenom po benzinkách, tak to nepochopí!
vOjTaB6 psal:SLUGI psal:... jo tak takhle, takže nechtěj dávat prachy za litra a ospravedlňujou to takovejma technickejma "přednostma"
... takže pořád platí to starý "objem ničím nenahradíš"To urcite ne, vedel jsem, ze chci novou a prachy mi stacily i na litra i na sedmpade, ale vzal jsem na konec 750, pac sem proste odkojenej starejma superbikovejma zavodama, kdy jeste jezdily objemy 750 4V a 1000 2V a sedm pade je pro me takova srdcovka, nehlede na to, ze ten litr je na normalni jezdeni uz fakt zbytecna zbesilost. Teda pokud nebydlis kousek od okruhu (coz ja nebydlim)
...co to kecáš??? ...dyk si řikal, že se litru bojíš
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:vOjTaB6 psal:SLUGI psal:... jo tak takhle, takže nechtěj dávat prachy za litra a ospravedlňujou to takovejma technickejma "přednostma"
... takže pořád platí to starý "objem ničím nenahradíš"To urcite ne, vedel jsem, ze chci novou a prachy mi stacily i na litra i na sedmpade, ale vzal jsem na konec 750, pac sem proste odkojenej starejma superbikovejma zavodama, kdy jeste jezdily objemy 750 4V a 1000 2V a sedm pade je pro me takova srdcovka, nehlede na to, ze ten litr je na normalni jezdeni uz fakt zbytecna zbesilost. Teda pokud nebydlis kousek od okruhu (coz ja nebydlim)
...co to kecáš??? ...dyk si řikal, že se litru bojíš
Dědku...! Já se už z principu zdravě bojim všeho na co sedam, to jen abych neletěl furt jag magor. Do sedmpade sem šel po zralé úvaze a potom co sem se svezl na kamošovo litru K7, tak vím, že sem udělal dobře...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
To urcite ne, vedel jsem, ze chci novou a prachy mi stacily i na litra i na sedmpade, ale vzal jsem na konec 750, pac sem proste odkojenej starejma superbikovejma zavodama, kdy jeste jezdily objemy 750 4V a 1000 2V a sedm pade je pro me takova srdcovka, nehlede na to, ze ten litr je na normalni jezdeni uz fakt zbytecna zbesilost. Teda pokud nebydlis kousek od okruhu (coz ja nebydlim)...co to kecáš??? ...dyk si řikal, že se litru bojíš
Dědku...! Já se už z principu zdravě bojim všeho na co sedam, to jen abych neletěl furt jag magor. Do sedmpade sem šel po zralé úvaze a potom co sem se svezl na kamošovo litru K7, tak vím, že sem udělal dobře...
...no jóóó, musíš si ňák zdůvodnit to, že si furt jenom tříštvrteční chlap
Filous psal:vOjTaB6 psal:Filous psal:
...co to kecáš??? ...dyk si řikal, že se litru bojíšDědku...! Já se už z principu zdravě bojim všeho na co sedam, to jen abych neletěl furt jag magor. Do sedmpade sem šel po zralé úvaze a potom co sem se svezl na kamošovo litru K7, tak vím, že sem udělal dobře...
...no jóóó, musíš si ňák zdůvodnit to, že si furt jenom tříštvrteční chlap
Ale spokojenej parchant, víš...?
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Filous psal:vOjTaB6 psal:
Dědku...! Já se už z principu zdravě bojim všeho na co sedam, to jen abych neletěl furt jag magor. Do sedmpade sem šel po zralé úvaze a potom co sem se svezl na kamošovo litru K7, tak vím, že sem udělal dobře......no jóóó, musíš si ňák zdůvodnit to, že si furt jenom tříštvrteční chlap
Ale spokojenej parchant, víš...?
...a tag to zas jó
Stránky: 1