Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Když se to umí..

Pšán (Člen)
06.10.2009 19:01:48

Když se to umí..

..tak je to i hezké pokoukání..good
  http://www.evisor.tv/tv/supermoto/super … c-8750.htm

..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Janekgsf (Člen)
06.10.2009 19:33:41

Re: Když se to umí..

Je to parádní svezení a stoprocentní adrenalin. Jel jsem na 68 koní nadupané suzuky a šla na zadní ve 100km/hod na 4 rych. stupeň.helpgood

...nemusíme přece všechno pochopit, stačí to přijmout ne?
K.a.s.y.m. (Člen)
06.10.2009 19:37:48

maj na tom zajímavej styl ježdění,ale pěkný pokoukánígood

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Marián (Člen)
06.10.2009 19:43:17

moooc hezkygood

...sam mezi jebkarema...
Pšán (Člen)
06.10.2009 19:44:12

K.a.s.y.m. psal:

..jestli ses kouknul,kdo jezdí v té modré kombi od Yahahy,tak bys byl možná doma..

K.a.s.y.m. (Člen)
06.10.2009 20:04:33

Pšán psal:
K.a.s.y.m. psal:

..jestli ses kouknul,kdo jezdí v té modré kombi od Yahahy,tak bys byl možná doma..

čet jsem nějaký jmeno Checa bigsmileevil tak jsem tak nějak tušil proč tak jezdí smile1

XJelen (Člen)
06.10.2009 20:04:48

tak to mi jdi do prdele surprisedgood kolínko a lokýtek driftem jsem nepobíral bigsmilegood

Strýcfajtr !!!
faitík (Člen)
06.10.2009 20:25:45

to má nety co dotahovat a pilovatevilredface

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Filous (Člen)
06.10.2009 20:30:27

...docela by mě zajimalo, kolik toho maj ty kucí šikouný napadánobigsmile ...ale jináčgoodgoodgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
06.10.2009 21:40:08

sa možná optám jak prosťáček,ale japato,že to nemá tendenci v tom smyku je nakopnůt do hajsajdru? je to díky dlouhý kyfce a spíš krosovýmu otpružení? nebo odlišná směs?surprised

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
osiris (Člen)
06.10.2009 21:58:45

...taky jsem se nad tím zamejšlel když jsem na to koukal, já bych to tipoval díky tomu, že to koleno používaný v tomhle konkrétním případě jako třetí opěrnej bod, kdy už by v některejch případech z toho leželi na hubě díky dlouhýmu plochýmu smyku zadního kola je dost podstatnej a hodně ho využívaj hlavně díky nízký hmotnosti motorky

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Borák (Člen)
06.10.2009 22:19:37

už to tu bylo i přesto bez motoru může bejt taky prča smokincool

http://www.navratdoreality.cz/index.php … mp;id=1177

...nikdo nevojebe Ježíše...
Filous (Člen)
06.10.2009 22:46:08

osiris psal:

...taky jsem se nad tím zamejšlel když jsem na to koukal, já bych to tipoval díky tomu, že to koleno používaný v tomhle konkrétním případě jako třetí opěrnej bod, kdy už by v některejch případech z toho leželi na hubě díky dlouhýmu plochýmu smyku zadního kola je dost podstatnej a hodně ho využívaj hlavně díky nízký hmotnosti motorky

...dyš se podiváš, tag f tom skluzu ani nemá nohu na stupačce, f poctatě to zahodí a nechá se táhnout po tý noze...určitě to nejni nejrychlejší spůsop průjezdu zatáčky, ale efekt pro diváky je dokonalejgood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Koldan (Člen)
06.10.2009 23:21:29

osiris psal:

hajsajdr: guma sa klůže, je rovnováha mezi setrvačností odstředivého pohybu (pohyb po kružnici), kerej tlačí jezce ze zatáčky a druhů silů, kerá působí vlivem záběru motoru a převodem síly na zadní kolo, tudíž sa stlačí pružina  a po té, co se guma chytne dojde k narušení této rovnováhy (síla od motoru je vyšší) a pružina se narovná a vykopne jezce, říkám to správně? v tom případě by mi ale vycházelo, že by na to aby člověk mohl jezdit co nejvíc smykem by měl mít zadek natvrdo, hele nejni to tak náhodů u ploché dráhy? není to zde podobný?surprised

osiris (Člen)
06.10.2009 23:30:45

...já bych řek že tím jak je vopřenej vo to koleno, sníží adhezi a nemusí se nikam nic stlačovat i když je to pérování zcela funkční, když to uděláš na trávě nebo písku, tak tě to taky nikam nevystřelí, ale postupně se chytne (když tomu máš jak pomoct, což on tím kolenem má)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Pšán (Člen)
06.10.2009 23:47:31

..co myslím já:na výjezdu máš motorku pod plynem a tlumič je stlačený..když kolo ztratí adhézi a jde do smyku,tak tlak na tlumič povolí..včil ubereš plyn(prostě reflex)a guma chytí zase adhézi..a teď dojde,hodně rychle,k max.stlačení a vypružení tlumiče..a jelikož motorka jede trochu dveřma napřed,tak síly působí mimo osu původního pohybu a následuje to nepříjemné vystoupení..
..plochá dráha je o něčem trochu jiném..ty síly mezi kolem a hlínou jsou jiné..

barynek (Člen)
07.10.2009 10:19:54

surprisedsurprisedgoodgoodgoodgood

Bandit 4EVER!!!
Honza B12 (Člen)
07.10.2009 10:36:31

Pšán psal:

..co myslím já:na výjezdu máš motorku pod plynem a tlumič je stlačený..když kolo ztratí adhézi a jde do smyku,tak tlak na tlumič povolí..včil ubereš plyn(prostě reflex)a guma chytí zase adhézi..a teď dojde,hodně rychle,k max.stlačení a vypružení tlumiče..a jelikož motorka jede trochu dveřma napřed,tak síly působí mimo osu původního pohybu a následuje to nepříjemné vystoupení..
..plochá dráha je o něčem trochu jiném..ty síly mezi kolem a hlínou jsou jiné..

Tak, tak good

ross (Člen)
07.10.2009 17:29:08

si myslím, že tady hájsadra nedostane, protože už před zatáčkou jede kontrolovaným smykem

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
mr.BSE (Člen)
07.10.2009 17:39:37

já si myslím, že ta muzika tam je kurevsky na pussy, jedna smyčka furt dokola, na mrdu bigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
jaryn (Člen)
07.10.2009 18:31:44

to je lepší než svatební noc... hodně jiný vzrůšo.good

God Gave me Everything I want
Billy (Člen)
07.10.2009 19:37:14

Borák psal:

Ty woe tak to bych nedal surprised

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
VikecB12 (Člen)
07.10.2009 20:30:59

Filous psal:
osiris psal:

...dyš se podiváš, tag f tom skluzu ani nemá nohu na stupačce, f poctatě to zahodí a nechá se táhnout po tý noze...určitě to nejni nejrychlejší spůsop průjezdu zatáčky, ale efekt pro diváky je dokonalejgood

Jo,taky mě to tak připadágood Podobný to bejvalo na minibikách,kdyš sem se jako mlaďoch na ně ještě vešel,měl sem takovej velkej plastovej chránič přes celou nohu,člověk si na tu nohu vlastně lehl a minibajkem se nechal jenom protáhnout zatáčkougood

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mr.BSE (Člen)
07.10.2009 21:41:20

VikecB12 psal:
Filous psal:
osiris psal:

Jo,taky mě to tak připadágood Podobný to bejvalo na minibikách,kdyš sem se jako mlaďoch na ně ještě vešel,měl sem takovej velkej plastovej chránič přes celou nohu,člověk si na tu nohu vlastně lehl a minibajkem se nechal jenom protáhnout zatáčkougood

surprised Taky by se mě líbilo ve dvou letech drandit minibajk...cool

redfacebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Dajda (Člen)
08.10.2009 03:45:23

Borák psal:

Borák..táky jezdíš Dh?Videjko súpr dúprsmile1

K.a.s.y.m. (Člen)
08.10.2009 07:34:23

tou lanovkou co jeli nahoru bych si dolu musel nechat poslat mozek abych to jel timhle stylem bigsmile

Koldan (Člen)
08.10.2009 21:37:00

Borák psal:

no ty krávo a motorkáři jsou prej hovada, ti maníci jsou normální bezmozci, kuwa já bych měl strach to sejít po svojíchheadshake

Sandman (Člen)
08.10.2009 22:39:43

Tak to mě poser na mý holý záda. Fajné pokoukání. Pudu ven a zkusím to na mojí Mortis napodobitbigsmile

Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
nety (Člen)
08.10.2009 22:45:05

no každopádně bych to nezkoušel bigsmile

MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS