Nejsi přihlášen
Kimi na Kinder čokoládě- prosba o součinnost!
Ahoj všichni,
zas je tu jedna soutěž o tvář na Kinder čokoládě a moje miminko tam soutěží !Tudíž potřebuje hlasy of cours , tak mne napadlo kdo z Bandit by se chtěl zapojit a svou troškou přispět - má možnost a ev.vítězství někdy zapijeme na srazu na můj účet!
Podrobnosti na www.kindercokolada.cz , přihlásit se můžete pod "Kimi" a heslo je 999999 (šest devítek pro idioty ).Fotku Kimi najdete v sekci "galerie" zadáním jména "Kim" do vyhledávače - je tam děcek jak nasráno !
A teď to nejdůležitější, pro Kimču se hlasuje z mobilu posláním SMS ve tvaru KINDER HLAS 9R4R2Q na tel. číslo 9000903, cena 1 SMS je 3 Kč a je možné poslat pouze 1 sms denně z jednoho telefonu, soutěž probíhá do 11.10.2009.
Pleas moderátorovi ať tu do vlákna nějak vloží fotečku Kiminy na té čokoládě z onoho webu, ať banda ví do čeho jde - já to holt neumím !
Velké díky všem přispívatelům
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
Re: Kimi na Kinder čokoládě- prosba o součinnost!
Miminko má pět , a vede zatím v aktuálním kole nějaká Mišička s 77 hlasy, přece to nemohu připustit no né?No ano!
Autor je zatvrzelý konzervativec a hrdý chachar, který je paličatě přesvědčen, že Baník je king a patří do Slezska, ne na Moravu!
inkvizitorr (Administrator) 06.10.2009 09:00:58 Offline |
dá se tam hlasovat i pro někoho jinýho??? třeba obal s xichtem ozzyho osbourna by se mi celkem líbil
doba je temná...
jelikoz sem pro kazdou spatnost,hlas sem poslal a podarilo se,dosla dekovna esemka
ale na internetu se proklikat,to je sileny,proto zadam o foto kima at vim do ceho sem investoval
...sam mezi jebkarema...
Marián - vogo Kimi je HOLKA ! Kimi je odvozenina jména Ondřej, ve staré keltštině psáno Cymball, odvozenina pak Kim, Kimi, Kimina, Kiminka, Kimuška...není to kurva žádný korejec
Ksichte nehul a hlasuj no né?No ano !
Server ji ale padá šmejdům
inkvizitorr (Administrator) 06.10.2009 09:15:34 Offline |
inkvizitorr (Administrator) 06.10.2009 09:16:24 Offline |
jaryn psal:to Jarken: slibuju poslat 7 SMS,když si změníš heslo u profilu. Baník... Sparta....
doba je temná...
inkvizitorr psal:marijánoj: tohodles myslels
http://i3.cn.cz/1221025935_200809100024_MMM_1.jpg
ci písek to by byl na vobale větší hardkór než ten ozzy
Jarken psal:Marián - vogo Kimi je HOLKA ! Kimi je odvozenina jména Ondřej, ve staré keltštině psáno Cymball, odvozenina pak Kim, Kimi, Kimina, Kiminka, Kimuška...není to kurva žádný korejec
Máma říkala, že kdybych se narodil jako holka, jmenoval bych se Alena... Ale toto?
SMS odeslána.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jsou to mrdky ,taky mi tady pár lidí říkkalo, že poslali sms a potvrzovací nic nepřišlo.Nakázal jsem to zasílat všem tady u nás v rachotě, zapojil jsem soud i příslušná oddělení policie od krajského ředutelství dolů, byl by v tom čert aby to nevyšlo - nebo podvod !Ještě zapojím věznici
Jarken psal:Jsou to mrdky ,taky mi tady pár lidí říkkalo, že poslali sms a potvrzovací nic nepřišlo.Nakázal jsem to zasílat všem tady u nás v rachotě, zapojil jsem soud i příslušná oddělení policie od krajského ředutelství dolů, byl by v tom čert aby to nevyšlo - nebo podvod !Ještě zapojím věznici
..tu věznici bys měl,bo kaj jaky basman ma včil mobil na cimře..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Borák psal:no mě ta potvrzovací přišla asi za půl hod.
takže čekat
...no asi jo, asi to tam nějakej "kim-chong" zapisuje ručně, když každej hlasuje a půl hodiny svítí skóre furt na hodnotě 11
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
pavlikbary (Člen) 06.10.2009 10:04:10 Offline |
tak uz to tam je a potvzeni mi prislo hned
jste to asi zahltili
15 hlasů, stoupáme po žebříčku , není boha nedostat se do první pětky - Makarov, Larionov, Krutov, Fetisov, Kasatonov
jaryn psal:ty woe Jarkene,měl sis dát do profilu,že jsi v ozbrojených složkách státu. Necháme Baník Baníkem,jo? A zařídím 10 hlasů...
....
..je to ještě horší,než si schopen si představit..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Jarken psal:Marián - vogo Kimi je HOLKA ! Kimi je odvozenina jména Ondřej, ve staré keltštině psáno Cymball, odvozenina pak Kim, Kimi, Kimina, Kiminka, Kimuška...není to kurva žádný korejec
Ksichte nehul a hlasuj no né?No ano !
Server ji ale padá šmejdům
no muj bratranec pres koleno se menuje Kim, tak me to tak asociovalo...a nenapadlo,ze to je taky divci jmeno.
omlouvam se
...sam mezi jebkarema...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.10.2009 10:47:28 Offline |
poslano nedoručeno :(
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Xjelen - na to se jim vy , akorát mně štve, že kupa lidiček poslal již sms a ono se to fakt nějak blbě přičítá , šmejdi jedni, už i v diskusi se hovoří o tom, že je to nějaké divné, ovšem potvrzovací sms přicházejí s odstupem
to Jarken: hlas tam ode mě samo máš. Když mi dojde potvrzovačka,tak denně přihodím. ALE: před 15 lety jsem dělal v Arku,kafe,buráky,koření. Vypsali soutěž,1. cena H-D Sportster. A kdo ho nakonec vyhrál? Synovec pana generálního. Po roce jsem se ještě dozvěděl,že synovec není synovec,ale syn a Sportstera chtěl k Vánocům. Prej si snad i vybral i barvu předem. Od tý doby na tohle nevěřím. No,je mi to ve finále prd platný,teď cháluju jogurty,haranti za víčka můžou vyhrát notebook.
God Gave me Everything I want
jirka silver (Člen) 06.10.2009 12:02:21 Offline |
Odesláno jsem myslel,že Ti šel za kmotra KIM z Mirovic.
Ten měl kocoura Kima.Ptal jsem se ho proč má nick KIM tak jsem to tady vykecal
sory Kime.
Najdete nás na každém kilometru
Ještě upřesňuji, nesoutěžíme o žádnou cenu, prvních pět z každého kola postupuje do užšího finále, kde již dítě vybere porota bez možnosti to ovlivnit sms.
Potřebujeme se tedy dostat do první pětky - aktuálně 5.místo Dominika 34 hlasů, Kimi je se 20-ti hlasy tuším na nějakém 16 místě...
Ale jinak souhlasím s předřečníkem - ve finále to vyhraje domluvený spratek no né?No ano!
Smoula.koumak (Člen) 06.10.2009 12:50:47 Offline |
odesláno, zatím nepotvrzeno, přihlásit se tam taky nejde, prej se omlouvají že mají přetížený server
Bandit v lese :-))
Pšán psal:..ty woe,oni tam snad prcají spojovatelku..
..ještě mi nedošlo potvrzení..
..šlendrián..
...hlásím taky nic a to jsem pro jistotu poslal i druhou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Máme 30 hlasů, ale kokoti to přičítají nějak divně , jen dnes poslalo tak 50 lidiček
Píšou, že někdy nepřijde potvrzovací sms kvůlivá tomu, že dotyčný nemá u operátora povoleno posílání "premium SMS" , moc tomu, ale nevěřím, spíše to bude maras u sms-kového provozovatele a bordel na n-tou Je ovšem zajímavé přečíst si pár příspěků v diskusi od rodičů
Díky všem co přispěli svou troškou do mlýna
Aktuálně 60 hlasů, squadra Bandit zafungovala , na potřebnou první pětku zaostáváme jen o 37 kousků !Je třeba řetězovitě to rozšířit no né?No ano!
Odeslana sms a zpetny potvrzeni prijato
inkvizitorr (Administrator) 07.10.2009 08:35:03 Offline |
dneska sem vyjímečně nedal hlas pro osbourna a dal sem taky korejskýmu vůdci
doba je temná...
Lepší se to hoši, zatím ztrácíme na 5.místo tak 30 kousků a jsme již na první straně tuším 15.místo jen tak dál - go one
jirka silver (Člen) 08.10.2009 08:37:15 Offline |
Dnes odeslán druhej hlas.Zkusil jsem poslat několik,ale přišla mi sms,že jsem už dnes hlasoval.Takže 1x za den
Najdete nás na každém kilometru
tak dalsi hlas. Jen teda koukam, ze nekdo ma asi silnejsi lobbing, kua - 288 hlasu
Hod to jeste na motorkare s tim, ze se jim kdyztak postaras os mazani jednoho bodu za kazdou SMS
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Aktuálně 13.místo, 131 hlasů.Na pátého nějakého Filouška (Foilousi snad v tom nemáš prsty ) ztrácíme 44 hlasů - jedeme dál !
Vřelé díky všem přispěvatelům
Jarken psal:Aktuálně 13.místo, 131 hlasů.Na pátého nějakého Filouška (Foilousi snad v tom nemáš prsty ) ztrácíme 44 hlasů - jedeme dál !
Vřelé díky všem přispěvatelům
...já nic, já sem nevinnej, já tam fčera vůbec nebyl a ty lidi sem nigdy neviděl, fááákt pane inšpektóre, vjeřte mi
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous - okamžitě nakázat všem podřízeným včetně šéfů poslat sms a to sofórt
inkvizitorr (Administrator) 08.10.2009 10:53:21 Offline |
Jarken psal:Filous - okamžitě nakázat všem podřízeným včetně šéfů poslat sms a to sofórt
chybí ti tam no né? no ano!
doba je temná...
Nechci malovat chmury, ale vidím to černě , první pětka se vzdaluje posílají si hlasy jak posedlí , no neva, ještě máme 3 dny no né?No ano!
Chtělo by to fabriku s 200 zaměstanci a pan řidící by ráno zavelil - tak panstvo a...teď!!
Jarken psal:Nechci malovat chmury, ale vidím to černě , první pětka se vzdaluje posílají si hlasy jak posedlí , no neva, ještě máme 3 dny no né?No ano!
Chtělo by to fabriku s 200 zaměstanci a pan řidící by ráno zavelil - tak panstvo a...teď!!
no, mas tady fabriku zhruba stejne kapacity. Tak ZAVEL!!!!!!!
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Stránky: 1