Nejsi přihlášen
Matka??? (řetěz. kolečka kde?)
Kde se da kurna sehnat ta samojistici matka co drzi pastorek. Mne nejak odcestovala a nemuzu ju nikde sehnat (teda tady v Asii)...asi se ptam na spatnych mistech. Popr. mi sem hodte aspon velikost a stoupani, teda jestli je tam nec specialniho...dik.
Editoval osiris (06.10.2009 09:38:35)
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
Re: Matka??? (řetěz. kolečka kde?)
...myslíš matku řetězovýho kolečka ? nebo snad pastorku startéru ? ...já abych to moh za tebe dopsat do nadpisu když ses na to vysral ;)
...a ktématu, nevím kde v asii, ale v suzuki jistě všude a dál pak třeba i v e-shopu www.partsdepot.cz
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
njn, fabory me taky bylo doporuceno, ale proto potrebuju znat tu velikost a zavit...nemuzu to nikde najit a zmerit to taky nemam kde ![]()
Objednat to sice muzu, ale rad bych se jeste projel...ne cekal mesic na jednu matku ![]()
...:::STÁDO KONÍ POD PRDELÍ A STEJNĚ NÁM TO NESTAČÍ:::...
SNap psal:njn, fabory me taky bylo doporuceno, ale proto potrebuju znat tu velikost a zavit...nemuzu to nikde najit a zmerit to taky nemam kde
Objednat to sice muzu, ale rad bych se jeste projel...ne cekal mesic na jednu matku
...dybys nevymejšlel a vobjednal jí f Suzuki, tag ji máš do tří dnů![]()
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:SNap psal:njn, fabory me taky bylo doporuceno, ale proto potrebuju znat tu velikost a zavit...nemuzu to nikde najit a zmerit to taky nemam kde
Objednat to sice muzu, ale rad bych se jeste projel...ne cekal mesic na jednu matku...dybys nevymejšlel a vobjednal jí f Suzuki, tag ji máš do tří dnů
...taky sem si řikal, že mít tendle trabl, tag uš dávno jezdim místo toho mudrování ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
|
Banditatom (Člen) 10.10.2009 16:50:36 Offline |
nechal jsem si ji vytočit na soustruhu
někde se mi určitě doma ještě pár kusů válí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1