Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » místní bazar inzerce

XJelen (Člen)
10.10.2009 11:48:19

místní bazar inzerce

kucí kdo tam dává tu šestapůlku pod emailem nemamtečkaemailzavináčcentrumtečkacz ??
řekněte mu někdo že ten chladič není vodní ať si někde neuřízne vostudu redface ve světě. help

Strýcfajtr !!!
gerrik (Člen)
10.10.2009 12:47:18

Re: místní bazar inzerce

Co když to je vodník surprised bigsmile

Banditatom (Člen)
10.10.2009 16:24:04

nebo vzduchovodníksurprisedcool

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Frodo89 (Člen)
10.10.2009 16:33:22

XJelen psal:

kucí kdo tam dává tu šestapůlku pod emailem nemamtečkaemailzavináčcentrumtečkacz ??
řekněte mu někdo že ten chladič není vodní ať si někde neuřízne vostudu redface ve světě. help

Pokud mysliš tento kousek.

http://www.suzukibandit.cz/storage/BAZ2 … 010756.jpg

Tak už semi na tom zda i divnej ten rok vyroby smile1 V tom roce už byla Bandaska, mam dojem važne už s vodnikem a střikačkou, ale tohle mi važně připada jako klasik olejem chlazeny s karburatorem smile1 i když už v 650 tedy kluk ji o par let pomladilhelp

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Ice (Člen)
10.10.2009 16:38:40

No, já žil v domnění, že vodník byl až od 07 :) Ten na fotce je určo olej... vodník byl až od (dizajnově) nového typu motoru...smokin

Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Frodo89 (Člen)
10.10.2009 16:42:05

Ice psal:

No, já žil v domnění, že vodník byl až od 07 :) Ten na fotce je určo olej... vodník byl až od (dizajnově) nového typu motoru...smokin

Jo vystava 2007 http://photos-t.libimseti.cz/img/080308 … _2QHMs.jpg a Bandit 650 vodnik

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
XJelen (Člen)
10.10.2009 19:13:08

cifix a zase ta výstava helpidontknow

pro froda: tomu banďourovi noc není, rok je správně obsah je správně. Byl to pouze ironický příspěvek k tomu chladiči. Nechtěl jsem tě "budit" nebo tak něco headshake

Strýcfajtr !!!
Frodo89 (Člen)
10.10.2009 19:17:47

XJelen psal:

cifix a zase ta výstava helpidontknow

pro froda: tomu banďourovi noc není, rok je správně obsah je správně. Byl to pouze ironický příspěvek k tomu chladiči. Nechtěl jsem tě "budit" nebo tak něco headshake

XJelen
Ted jsme se važne překl viděl jsme r.v.08 a přehlidl jsem za tim to čislo 2006
Jo jsem slepej jdu na očni.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS