Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 14:30:36 Offline |
Re: SX4 - 4WD
cikin psal:Tak jsem včera přivezl domů do sbírky další Suzinu SX4. Má sice 4 kola, ale v tomhle počasí se hodí. Nemáte to někdo. Zajímaly by mne zkušenosti.
Jel jsem v SX4 a prislo mi to strasne mrnavy. Tak to je moje zkusenost. Az budu duchodce, tak trebas jo, ale tedkon s rodinou ani napad. Ale jako kabelka to nevypada vubec spatne.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 14:56:07 Offline |
vem si příklad z německejch důchodců..ty si na starý kolena kupujou Audi A8,ale spíš S8 nebo velký medcedesy...tak co se srát do malech japonců
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 17:28:20 Offline |
Dejvidos psal:Pokavad je auto vyrobene v Japonsku,tak dobry,ale dost se vyrabi v Madarsku a ty jsou nic moc..
Podle me pises blbosti Stejne se vsechny dily vyrabi f cine a na tchajwanu. Ale co za ty prachy.
PS: vypln si profil
nicola.foxx psal:Dejvidos psal:Pokavad je auto vyrobene v Japonsku,tak dobry,ale dost se vyrabi v Madarsku a ty jsou nic moc..
Podle me pises blbosti Stejne se vsechny dily vyrabi f cine a na tchajwanu. Ale co za ty prachy.
PS: vypln si profil
Par jich ke mě jezdi do servisu a to co je Japan,prostě drži,možna je to nahoda,ale je to tak,u tech madaros se projevuje vice zavad..Jinak žadnej zazrak to neni,ale za ty prachy je to dobry,pořad mnohem lepši než francouzi.. PS:
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 21:02:14 Offline |
Dejvidos psal:pořad mnohem lepši než francouzi.. PS:
S tou poslední částí souhlasím.
Profil supr
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 21:30:47 Offline |
nicola.foxx psal:Dejvidos psal:pořad mnohem lepši než francouzi.. PS:
Profil supr
ale nevíte co je dobrý
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 22:09:31 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:Dejvidos psal:pořad mnohem lepši než francouzi.. PS:
Profil suprale nevíte co je dobrý
To mozna vim, ale uz bych ji taky rad videl
nicola.foxx psal:cikin psal:Tak jsem včera přivezl domů do sbírky další Suzinu SX4. Má sice 4 kola, ale v tomhle počasí se hodí. Nemáte to někdo. Zajímaly by mne zkušenosti.
Jel jsem v SX4 a prislo mi to strasne mrnavy. Tak to je moje zkusenost. Az budu duchodce, tak trebas jo, ale tedkon s rodinou ani napad. Ale jako kabelka to nevypada vubec spatne.
Jsme dva, děti kolem 30 let na prostor bohatě stačí. Byla to předváděčka 1,6 plně vybavená se všemi možnými doplňky a se slušnou slevou. Po Felicii se mi to zatím líbí. Má to najeto 3 tisícet km, pět měsíců a tak to jde ještě ztuha. Prý to začíná pořádně jezdit kolem 10 tisíc. Zatím jsem najel asi 300 km a potřeba je 7,2 průměr. Při vyšších otáčkách to jede jak z praku. Je to maďar, ale 4 kolky se jinde nedělají a pro evropu od příštího roku i dvoukolky. Uvidíme dál.
včera sem jí (anglickej japonec) taky poprvé projel na sněhu a taktéž se 4kolou jsem velmi spokojen. jinak jestli je to vyrobeno v madarsku, anglii nebo v japonsku, tak je to jedno. je to kus vod kusu. vysere se i vyrobenej v japonsku.
momentalně zavostalej
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 09:31:52 Offline |
nicola.foxx psal:K.a.s.y.m. psal:nicola.foxx psal:
Profil suprale nevíte co je dobrý
To mozna vim, ale uz bych ji taky rad videl
a to jí máš doma
Stránky: 1