Nejsi přihlášen
nicola.foxx (Člen) 15.10.2009 23:45:10 Offline |
Re: Koupil sem krasavce
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Fresh Man psal:žádný eletrický píčovyny!!! ani rádijo !!! žádný žhavičky!!! prostě motorrrrrrr!!!!!!!!
3,3 Perkins... diesel pover jak má bejt1959=60 prej :)
...ty vole, hlavně to nerozbij neš se s tym svezu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Fresh Man psal:žádný eletrický píčovyny!!! ani rádijo !!! žádný žhavičky!!! prostě motorrrrrrr!!!!!!!!
3,3 Perkins... diesel pover jak má bejt1959=60 prej :)...ty vole, hlavně to nerozbij neš se s tym svezu
kušuj... na tebe je to moc rychlý :)
Bandit pičo
Progear 650 (Člen) 16.10.2009 09:09:05 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:žádný eletrický píčovyny!!! ani rádijo !!! žádný žhavičky!!! prostě motorrrrrrr!!!!!!!!
3,3 Perkins... diesel pover jak má bejt1959=60 prej :)...ty vole, hlavně to nerozbij neš se s tym svezu
já chci taký...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 09:27:09 Offline |
Fresh Man psal:žádný eletrický píčovyny!!! ani rádijo !!! žádný žhavičky!!! prostě motorrrrrrr!!!!!!!!
3,3 Perkins... diesel pover jak má bejt1959=60 prej :)
poctivá kovářská práce
ale tu kliku ti k tomu měli dát
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:žádný eletrický píčovyny!!! ani rádijo !!! žádný žhavičky!!! prostě motorrrrrrr!!!!!!!!
3,3 Perkins... diesel pover jak má bejt1959=60 prej :)poctivá kovářská práce
ale tu kliku ti k tomu měli dát
já ti nevim esi bych se stim nebál točit...
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 09:56:01 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:žádný eletrický píčovyny!!! ani rádijo !!! žádný žhavičky!!! prostě motorrrrrrr!!!!!!!!
3,3 Perkins... diesel pover jak má bejt1959=60 prej :)poctivá kovářská práce
ale tu kliku ti k tomu měli dátjá ti nevim esi bych se stim nebál točit...
prosimtě..dvaapůllitrovej čtyřválec v naftě roztočíš ,ne
K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
poctivá kovářská práce
ale tu kliku ti k tomu měli dátjá ti nevim esi bych se stim nebál točit...
prosimtě..dvaapůllitrovej čtyřválec v naftě roztočíš ,ne
3.3 4 VÁLEČEK
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 10:13:37 Offline |
Fresh Man psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
prosimtě..dvaapůllitrovej čtyřválec v naftě roztočíš ,ne3.3 4 VÁLEČEK
4 na čtyrku to jede do kopce bez plynu ...
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Fresh Man psal:
já ti nevim esi bych se stim nebál točit...prosimtě..dvaapůllitrovej čtyřválec v naftě roztočíš ,ne
3.3 4 VÁLEČEK
...todle sem našel na jedněch rouvráckejch stránkách:
"V Anglii existují dieselové neodborné přestavby Range Roverů, do kterých montovali dieselové "stabiláky z agregátů" např. Perkins 3,3L s obrovským krouťákem, ale velmi špatným jízdním komfortem. Zaznamenal jsem "vpreparované" diesely Mitsubishi, starý Mercedes 2,0... prostě co bylo po ruce... Tyto úpravy nebyli nikdy nejšťastnějším krokem a hodnota vozu s těmito motory má nechvalnou hodnotu"
Fresh Man psal:Pšán psal:..super..
..a startuješ to pomocí kouzelného zaříkávadla?ne čudlík stačí... jak dyš pouštíš Nitrák :)
..ty k tomu nemáš manuál?Tam to zaříkávátko musí být.
..ale Jarynovi funguje RAMka dobře,,takže ti ho napsal
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 10:25:05 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
"V Anglii existují dieselové neodborné přestavby Range Roverů, do kterých montovali dieselové "stabiláky z agregátů" např. Perkins 3,3L s obrovským krouťákem, ale velmi špatným jízdním komfortem. Zaznamenal jsem "vpreparované" diesely Mitsubishi, starý Mercedes 2,0... prostě co bylo po ruce... Tyto úpravy nebyli nikdy nejšťastnějším krokem a hodnota vozu s těmito motory má nechvalnou hodnotu"
sem si tak nějak říkal,že tam patří 2,5 lit. ale ten by nejel na 4 do kopce na volnoběh
Filous psal:Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:
psal nějakej chytrolín... nechvalnou hodnotu :) jo je to tam došóplí ale to je prej běžný.. je to landrover typ 2... zachovalej a eště má vymeněný světla :( landroveristí mi to schválili...a mooc se jim líbil
perkins je osvěčenej... jen hlučnější..
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:
3.3 4 VÁLEČEK...todle sem našel na jedněch rouvráckejch stránkách:
"V Anglii existují dieselové neodborné přestavby Range Roverů, do kterých montovali dieselové "stabiláky z agregátů" např. Perkins 3,3L s obrovským krouťákem, ale velmi špatným jízdním komfortem. Zaznamenal jsem "vpreparované" diesely Mitsubishi, starý Mercedes 2,0... prostě co bylo po ruce... Tyto úpravy nebyli nikdy nejšťastnějším krokem a hodnota vozu s těmito motory má nechvalnou hodnotu"psal nějakej chytrolín... nechvalnou hodnotu :) jo je to tam došóplí ale to je prej běžný.. je to landrover typ 2... zachovalej a eště má vymeněný světla :( landroveristí mi to schválili...a mooc se jim líbil
perkins je osvěčenej... jen hlučnější..
...hlavně že to funguje
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
"V Anglii existují dieselové neodborné přestavby Range Roverů, do kterých montovali dieselové "stabiláky z agregátů" např. Perkins 3,3L s obrovským krouťákem, ale velmi špatným jízdním komfortem. Zaznamenal jsem "vpreparované" diesely Mitsubishi, starý Mercedes 2,0... prostě co bylo po ruce... Tyto úpravy nebyli nikdy nejšťastnějším krokem a hodnota vozu s těmito motory má nechvalnou hodnotu"psal nějakej chytrolín... nechvalnou hodnotu :) jo je to tam došóplí ale to je prej běžný.. je to landrover typ 2... zachovalej a eště má vymeněný světla :( landroveristí mi to schválili...a mooc se jim líbil
perkins je osvěčenej... jen hlučnější.....hlavně že to funguje
a samotnej origo motoor má slamesku určitě v regálu
Bandit pičo
Stránky: 1