Nejsi přihlášen
Re: 7 epoch rocku
Fčéra sem na to koukal.....no byl sem trochu zklamanej. Třeba u metalliky brali že první album o kterym má smysl mluvit je black album....tak to teda sorry, ale právě tim co přišlo po black albu pro mně osobně přestala bejt metallika metallikou. Chápu že to bylo ve zkratce, ale říct že kapela začla tehdy a tehdy a přeskočit přes 10 let hraní je divný.
Ps. a nebyli tam Megadeth
JJ, ve zkratce, ale sem byl nadšenej, že takový pořady vůbec vznikají a nemusel jsem hledat divka nebo cd nebo mc nebo lp. Jinak souhlas s Lihym Mj:tudle jsem koupil 3 DVD Judas, Purple a Doors za kilo f Penny-kam ta doba spěje
Prstořeza známej:-)
béšestka psal:Mj:tudle jsem koupil 3 DVD Judas, Purple a Doors za kilo f Penny-kam ta doba spěje
Spěje dobře.
Když to bude za 100, tak si to koupim a seru na stahování nebo kopírování. Když to stojí 1500, tak mě to může bejt ukradený a stahnu to z netu.
Jeden z pozitivních kroků, který vítám.
Tohle je na dlouhou diskuzi, ale osobně si myslím, že je to krok správným směrem.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
nicola.foxx (Člen) 18.10.2009 00:00:35 Offline |
Ondráš psal:béšestka psal:Mj:tudle jsem koupil 3 DVD Judas, Purple a Doors za kilo f Penny-kam ta doba spěje
Spěje dobře.
Když to bude za 100, tak si to koupim a seru na stahování nebo kopírování. Když to stojí 1500, tak mě to může bejt ukradený a stahnu to z netu.
Jeden z pozitivních kroků, který vítám.
Tohle je na dlouhou diskuzi, ale osobně si myslím, že je to krok správným směrem.
Mas recht. Kopirovani by slo u nas do prdele jen kdyby ceny original nosicu, byly stejny jako ve statech.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1