Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » parádní steeple

inkvizitorr (Administrator)
11.10.2009 16:16:23

parádní steeple

a váňa!!!, no to sem čumělgoodgoodgood frajergoodgoodgood

doba je temná...
osiris (Člen)
11.10.2009 16:25:43

Re: parádní steeple

...já bych v těchhle závodech kdy chlap sedí na zvířetí a to s ním utíká připsal trošku umu i tomu koni, nebo ne ? bigsmile ...jinak dědek dobře good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
11.10.2009 16:52:48

vogo asik jo, ale koně z prvních deseti na tom budou podobně a tady je vidět že hodně dělaj zkušenosti toho co to řídí, přiznám se že sem mu nevěřil.... smokin ale v tom věku, prostě frajer good

doba je temná...
osiris (Člen)
11.10.2009 17:43:18

...nebo je už tak starej že to tomu koni ani nezvlád kurvit bigsmile ...samo že si dělám prdel, zajel určitě dobře good

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Ondráš (Člen)
11.10.2009 18:21:39

Těm mladejm nakopal prdel...smokingood

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
SLUGI (Člen)
11.10.2009 18:23:07

... no a jak to teda dopadlo když je vo tom řeč idontknow

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Filous (Člen)
11.10.2009 18:24:07

...já bych na to nevles, nezabrzdíš, spojku nevymáčkneš, padáš z hrozný vejšky, ale jinag koně sou pjekný...za vohradou...ale f sedumapadesáti je frajer, že na to eště vleze a pojede ty mladý floutkygood

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
XJelen (Člen)
11.10.2009 18:34:33

Filous psal:

...já bych na to nevles, nezabrzdíš, spojku nevymáčkneš, padáš z hrozný vejšky, ale jinag koně sou pjekný...za vohradou...ale f sedumapadesáti je frajer, že na to eště vleze a pojede ty mladý floutkygood

moje řeč smile1 vždycky se hrozim toho že si ten kuň postaví hlavu a pojede si podle svýho a ne za tím vedoucím koněm bigsmile jak říkáš, nepodřadíš, brzdy jako když nemá, vo řízení pokaždý pochybuju bigsmile

Strýcfajtr !!!
11.10.2009 18:34:41

já to taky nemam rád, smrdí to a strašně se to kejve, ale dobře se na to sází a je to dycky dráma jag prasegoodgoodgood osobně to řadim před plochousmokin

doba je temná...
fido (Člen)
11.10.2009 18:41:10

...furt lepší než velbloud!
V tomhle věku - je to frajer, kterej umí a ví. Kolik se tak dá vyhrát na dostihách..

bla...blabla...!
WenzelB6 (Člen)
11.10.2009 20:10:55

je to frajer  a umí a ví.good Ale rači si striknu do trenek na B6 něž bych vlez na čtyřnohou Duknu a skákal přes plaňky chroští a vodní příkopsmile1

zdenek 1 (Člen)
11.10.2009 20:31:00

V jeho létech borec !!!good

když to jede,je to OK
Filous (Člen)
11.10.2009 20:59:43

inkvizitorr psal:

já to taky nemam rád, smrdí to a strašně se to kejve, ale dobře se na to sází a je to dycky dráma jag prasegoodgoodgood osobně to řadim před plochousmokin

...no vo smradu ani nemluvimsick ...a esi se to kejve nevim, bo sem na tom eště nejel a myslim, že ani nigdá nepojedu...pani se mě jednou snažila přesvječit, ale rači sem dvje hodiny chlastal kafe v hospodě...a jag pag i vona smrděla f autě, no hnus velebnosti!!!sickbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
kojaksro (Člen)
11.10.2009 21:01:41

....Váňagood

...kůňbadpussy, jednoul schodil, už nikdy vícesmile1

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
PALOUS (Člen)
11.10.2009 21:09:31

kojaksro psal:

....Váňagood

Padafkobadco maj říkat ženský dyš spadnou s koňabadvíš jak sou domlácený vo noční stolek?bigsmileAle Váňa je bourákgooda sem tam aj chtěl ject ale počasí mě vodradilosickale víc ně sere že sem byl rozhodlej sadit na něj bo jinýho típka neznám a tak mám zas hofnobigsmileani nevím jakej byl kurs,ale zas na jednu stranu nejsem f balíku vono za pjetibábu bych toho asi moc nevydolovalbigsmile

Jebat motorky :-)
nicola.foxx (Člen)
11.10.2009 21:40:42

PALOUS psal:
kojaksro psal:

....Váňagood

Padafkobadco maj říkat ženský dyš spadnou s koňabadvíš jak sou domlácený vo noční stolek?bigsmileAle Váňa je bourákgooda sem tam aj chtěl ject ale počasí mě vodradilosickale víc ně sere že sem byl rozhodlej sadit na něj bo jinýho típka neznám a tak mám zas hofnobigsmileani nevím jakej byl kurs,ale zas na jednu stranu nejsem f balíku vono za pjetibábu bych toho asi moc nevydolovalbigsmile

Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš (Člen)
11.10.2009 21:44:43

nicola.foxx psal:

Tak tos prohloupils. Brali ho jako outsidera a prej mel slusnej kurz, jak kvuly vjeku zokeje, tak kvuly koni.
A ten jeden pad tam byl strasnej, az mi toho kone bylo lito. Zlomena haxna a pry jde na salam.

Bylo to vidět i na tom přenosu... skákal po 3 a ta noha mu tam plandala, jak visela jen na šlachách... Taky to nebyl hezkej pohled...helpsmile2

nicola.foxx (Člen)
11.10.2009 21:46:53

Ondráš psal:
nicola.foxx psal:

Bylo to vidět i na tom přenosu... skákal po 3 a ta noha mu tam plandala, jak visela jen na šlachách... Taky to nebyl hezkej pohled...helpsmile2

Jo presne tohle myslim. Se mi trosinku zvednul kufr a fakt mi toho kone bylo lito.smile2
Preci jen je kun krasny a uslechtily zviregood i kdyz se na nej bojim sednoutredface

Ondráš (Člen)
11.10.2009 22:03:17

nicola.foxx psal:

Jo presne tohle myslim. Se mi trosinku zvednul kufr a fakt mi toho kone bylo lito.smile2
Preci jen je kun krasny a uslechtily zviregood i kdyz se na nej bojim sednoutredface

Když jsem byl ještě mladé pískle (teda mladšíredface), tak jsem se těšil až naši pojedou v sobotu do Berouna na trh, abych se tam mohl za 10 kč povozit na koni. To mi bylo... Nevim 8-9 let. Pak tam nějak ty koně přestaly jezdit...help

Dostal jsem se na něj zas asi před 5 lety. Jedna holka mi řekla, že na tom sedim jak pytel brambor, druhá, že mám záchranej posez a tak zafungovala mužská ješitnost a od tý doby jsem na to nelez. smile1

pavel dolínek (Člen)
11.10.2009 22:26:29

jako kazdej rok,tak i letos jsme meli na pocest pardubicky styplcejs k vobedu svickovou z kone,mnamka a ani mi nevadilo ze ten kun smrdigood

"una storia italiana"
nicola.foxx (Člen)
12.10.2009 01:20:14

pavel dolínek psal:

jako kazdej rok,tak i letos jsme meli na pocest pardubicky styplcejs k vobedu svickovou z kone,mnamka a ani mi nevadilo ze ten kun smrdigood

Proste rozenej predatorbigsmilebigsmilebigsmile

Mour (Člen)
12.10.2009 07:27:02

Kůň je zlé nebezpečné zvíře.

Luk (Člen)
12.10.2009 07:34:06

dostihy me nebaviheadshakesmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
jaryn (Člen)
12.10.2009 08:30:33

Váňa je borec. Vždycky jsem trošku naměkko,když někdo odepisovanej dokáže vyhrát. A všimli jste si,jakej je fakt profík,jak po závodě mluvil? No,ještě když vyhrajem Davis Cup,bylo by to super. Pravej opak našich fotbalistů-těch mi líto není.

God Gave me Everything I want
K.a.s.y.m. (Člen)
12.10.2009 08:38:39

ač jsem na koni dvakrát jel tak mě to nenadchlo..má to nějaký vobrácený vovládání nebo co a musíš se vo to starat i když na tom nejezdíš,nebratheadshakeheadshake
jinak Váňa good

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
béšestka (Člen)
17.10.2009 14:49:06

Tak a je to venkusurprisedp. Váňa je taky motorkářgoodneb jak píšou f dnešní příloze MF, tak ze začátku jezdil i na prasatech..idontknowbigsmile

Prstořeza známej:-)
fido (Člen)
19.10.2009 11:00:59

tak já trochu s rajtováním zkušenosti mám. Akorát mě to vydrželo tak do předvojenskýho věku a to už je kurwa historie. No a když sem se snažil udržet při tom klusu i cvalu a to vysedávání a tydle kokotiny..hajzl se mnou podběh nízkej strom a já zůstal v koruně..styl Vinetů sem nepředvedlidontknow Jo a jako dítěti mě bavilo jezdit na ovcích...hřbet mám na mysli a to mě přišlo vcelku zábavný..(beran byl divočejší a shazoval sviňa)smokin

bla...blabla...!
béšestka (Člen)
19.10.2009 15:01:39

Fčera bylo ve zprávách, že v Jihlavě se taky teď bežel nějaký stýplgood, tedy jako po městě a bez žokejůsmile1

Prstořeza známej:-)
fido (Člen)
20.10.2009 21:05:55

ze sedis sam v houpacimsmile1

bla...blabla...!

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS