Nejsi přihlášen
závaží do řídítek
Zdárec, netušíte prosím někdo, kolik váží originální závaží v řídítkách na B12 do r.2000? Na mojí motorce je totiž nemám a přemýšlím, jestli mám shánět originální, nebo jestli nebudou brnět řídítka při použití nějaké zpravidla lehčí tuzingové náhražky. Máte někdo zkušenosti s funkcí různých závaží, případně nemáte někdo přebytečný originální na prodej? Díkes za info, Melizoy.
Re: závaží do řídítek
Na vibrace náhodou věřím, zkoušel jsem hliníkové hrazďáky od Louise a ikdyž měly duralové špunty na konci, měl jsem po delší cestě prsty nateklé od mravenčení v rukojtích. Ale ocelové orignály budou asi bytelnější, tak díkes.
jezdím klidně bez závažíček,s duralovejma noname řidítkama natvrdo přišroubovanejma skrz provrtaný brejle,na upside vidlích gsxr,s natvrdo zašroubovanejma pérama a to všechno s motorem zašroubovaným natvrdo v rámu gsxr bez silentbloků na motoru a ŽÁDNÝ extra vibrace nepociťuju
asi to je v rukách a né závažíčkama v řidítkách
KOVAL psal:jezdím klidně bez závažíček,s duralovejma noname řidítkama natvrdo přišroubovanejma skrz provrtaný brejle,na upside vidlích gsxr,s natvrdo zašroubovanejma pérama a to všechno s motorem zašroubovaným natvrdo v rámu gsxr bez silentbloků na motoru a ŽÁDNÝ extra vibrace nepociťuju
asi to je v rukách a né závažíčkama v řidítkách
...voe, ty musíš bejt hrozně tvrdej chlap
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jo,a to skoro všichni vozíte určitě kromě těch čvrt kilovejch v řidítkách,taky závaží na stupačkách a tutově všichni to pětikilový závaží v rámu za krkem řízení,zadělaný na silentbloku.
Všechny sem vyházel a žádný vibrace sen nepocejtil.
KOVAL psal:Jo,a to skoro všichni vozíte určitě kromě těch čvrt kilovejch v řidítkách,taky závaží na stupačkách a tutově všichni to pětikilový závaží v rámu za krkem řízení,zadělaný na silentbloku.
Všechny sem vyházel a žádný vibrace sen nepocejtil.
...eštěs zapoměl na další f potsedlofce
Tak ste tady probraly kolik vážej závaží v řidítkách, jestli má váha na něco vliv, ale nedozvěděl sem se, jakej typ tam patří - do orig. řidítek k B6 2001
Jsou to ty závažíčka průměr 22mm nebo nějaký jiný?
Koukal sem třeba na tyhle:
http://www.wkmoto.cz/eshop.php?prvekid= … m=homepage
a nebo tyhle:
osobně by se mi ale líbily tyhle - tam ofšem neni napsanej rozměr
Já vim, že mě pošlete do ať si to změřim, ale to bych musel do garáže a to mám přece jenom daleko
No díky za schovívavost a odpověď laikovi
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
Nevim co mám za řidítka, nevim co mám za závaží, vim akorát to, že když jedu dlouho tak mě začne lehce mravečit ruka. bohužel jen pravá levá nee
... co s tím vědátoři
Leta jsem hrál házenou, že by to bylo tím?
Když máte závažíčka utažený přes tu gumu v trubce, jde s ním otočit? Mě jo, je to blbě?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
ja mam v nejaky zavazicka ... na leve strane mi upadlo a na prave strane uz se k tomu taky chysta.
A jak je vseobecne znamo - protoze jsem loser, nepoznam zadnej rozdil s nebo bez zavazicka (a to jezdim dlouhy trate).Ruce me asi trochu brni,ale toho si nevsimam, pac to povazuju za zcela normalni
toz tak
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
inkvizitorr (Administrator) 16.05.2007 16:54:34 Offline |
a japa to děláte že se vám to netřese??? já když nažhavim a natočim to, tak se to třepe jak drahej pes jo a závaží vozim za nádržej
doba je temná...
Bedřich psal:Nevim co mám za řidítka, nevim co mám za závaží, vim akorát to, že když jedu dlouho tak mě začne lehce mravečit ruka. bohužel jen pravá levá nee
... co s tím vědátoři
Když máte závažíčka utažený přes tu gumu v trubce, jde s ním otočit? Mě jo, je to blbě?
prostřídej večer ruky woe
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Bedřich psal:Nevim co mám za řidítka, nevim co mám za závaží, vim akorát to, že když jedu dlouho tak mě začne lehce mravečit ruka. bohužel jen pravá levá nee
... co s tím vědátoři
Když máte závažíčka utažený přes tu gumu v trubce, jde s ním otočit? Mě jo, je to blbě?prostřídej večer ruky woe
..praktik se ozval
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2009 21:15:13 Offline |
gerrik psal:Mám vnitřní průměr řidítek 15 mm, a vnější průměr 22 mm, jsou to origo řidítka? Běžně nabízené závaži na bandasku maji psáno 17 mm
ne máš evidentně duralový originál jsou ocelový.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 02.09.2009 21:34:13 Offline |
gerrik psal:Aha, a vnější průměr je stejný?
jo 22 mm je standartní průměr.
Seš si jistej, že to vybrání v tý části co bude přilejhat k řídítkům je dobrej nápad? Když si vezmu, že touhle částí jsou všechny ty závažíčka plný... Teda alespoň co jsem viděl. Ale třeba s mejlim...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.10.2009 07:16:42 Offline |
gerrik psal:Přesně tak, řidítko /trubku do závaží. Jdu svojí cestou , vlastní návrh
potěšim tě...až tak original návrh to neni na starý GSXR to takhle bylo taky...jen to má nevýhodu teda pro mě ,že si tim zkrátíš úchop na řidítkách,ale když to to vyhovuje proč ne
Všechno promyšleno a precizně vyrobeno, takže po dnešním odzkoušení vše ok, žádný tempomaty se nekonaj Jen lituju toho, že jsem to nenechal udělat z nerezu, původně jsem je chtěl stříknout načerno. Stříknu to bezbarvým lakem, snad vydrží.
Filous psal:KOVAL psal:jezdím klidně bez závažíček,s duralovejma noname řidítkama natvrdo přišroubovanejma skrz provrtaný brejle,na upside vidlích gsxr,s natvrdo zašroubovanejma pérama a to všechno s motorem zašroubovaným natvrdo v rámu gsxr bez silentbloků na motoru a ŽÁDNÝ extra vibrace nepociťuju
asi to je v rukách a né závažíčkama v řidítkách...voe, ty musíš bejt hrozně tvrdej chlap
já letos jezdil s těma hajzlákama i ty mega závaží v trubce řídítek a stejně to vibrovalo...
no ty vole... ale strašně mi vadí že na té motorce fouká...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Filous psal:KOVAL psal:jezdím klidně bez závažíček,s duralovejma noname řidítkama natvrdo přišroubovanejma skrz provrtaný brejle,na upside vidlích gsxr,s natvrdo zašroubovanejma pérama a to všechno s motorem zašroubovaným natvrdo v rámu gsxr bez silentbloků na motoru a ŽÁDNÝ extra vibrace nepociťuju
asi to je v rukách a né závažíčkama v řidítkách...voe, ty musíš bejt hrozně tvrdej chlap
já letos jezdil s těma hajzlákama i ty mega závaží v trubce řídítek a stejně to vibrovalo...
no ty vole... ale strašně mi vadí že na té motorce fouká...
...nutně potřebuješ kapotku...takovou tu fešnou, kulatou
Lihy psal:tomasNJ psal:no ty vole... ale strašně mi vadí že na té motorce fouká...
máš recht, to foukání je voser, asi si koupim pasáta v kombíku
Filous: a co motoforza.cz?
...já nevim, co by s ní mělo bejt???
K.a.s.y.m. (Člen) 21.10.2009 08:33:20 Offline |
Filous psal:Lihy psal:tomasNJ psal:no ty vole... ale strašně mi vadí že na té motorce fouká...
Filous: a co motoforza.cz?...já nevim, co by s ní mělo bejt???
Filous psal:Lihy psal:tomasNJ psal:no ty vole... ale strašně mi vadí že na té motorce fouká...
Filous: a co motoforza.cz?...já nevim, co by s ní mělo bejt???
no tam maj kapotky, kulatý....sem tě blbě přečet, sem myslel že tu kapotku chceš ty.
Stránky: 1