Nejsi přihlášen
|
K.a.s.y.m. (Člen) 19.10.2009 07:27:45 Offline |
Re: Klíč na zadek 99 (kde půjčit, brno ?)
morganzd psal:Zdravím,
není tu někdo z Brna, kdo by mohl zapůjčit klíč na seřizování předpětí zadní pružiny u bandita r.v. '99?
Z.
jde to i sikovkama...jinak je to podobnej klíč jako je v hydrantech v paneláku na hadice![]()
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:jde to i sikovkama...jinak je to podobnej klíč jako je v hydrantech v paneláku na hadice
no, nerad bych to mel vokousany jak praseci kost
Je potreba sundat kolo?? Dival jsem se na to letmo v nedeli a pripadalo mi, ze by snad ani nemuselo. Ale zas ze by tam bylo prehrsel mista, to ne :-/
GSF 600 S '99
osiris psal:...a jestli nemáš svářečku, tak se na to sváření radši vyser a svař si jenom víno
hlavně ne kurva nic vodrůdovýho..
to by byla škoda![]()
![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:osiris psal:...a jestli nemáš svářečku, tak se na to sváření radši vyser a svař si jenom víno
to by byla škoda
Frankovka se může, ne?![]()
Second Class Citizen
1130 Café Racer
|
K.a.s.y.m. (Člen) 19.10.2009 20:40:22 Offline |
morganzd psal:K.a.s.y.m. psal:jde to i sikovkama...jinak je to podobnej klíč jako je v hydrantech v paneláku na hadice
no, nerad bych to mel vokousany jak praseci kost
Je potreba sundat kolo?? Dival jsem se na to letmo v nedeli a pripadalo mi, ze by snad ani nemuselo. Ale zas ze by tam bylo prehrsel mista, to ne :-/
ale nevokoušeš..mušíš vofafrně
a jde to bez vyndání kola.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
osiris psal:...a jestli nemáš svářečku, tak se na to sváření radši vyser a svař si jenom víno
Svářečku mám jen oblouk, uvidíme...
S tím vínem, newim newim... svařák mi moc nejede. Ale teď měl náš prcek rok a tak jsem otevřel ledový, co jsem tu měl 6 let schovaný. To se dalo... ![]()
GSF 600 S '99
morganzd psal:osiris psal:...a jestli nemáš svářečku, tak se na to sváření radši vyser a svař si jenom víno
Svářečku mám jen oblouk, uvidíme...
S tím vínem, newim newim... svařák mi moc nejede. Ale teď měl náš prcek rok a tak jsem otevřel ledový, co jsem tu měl 6 let schovaný. To se dalo...
...vidím že seš znalej
...jak ve sváření elektrodou, tak vařičem ![]()
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
mr.BSE psal:ross psal:osiris psal:...a jestli nemáš svářečku, tak se na to sváření radši vyser a svař si jenom víno
to by byla škodaFrankovka se může, ne?
ale jóó, jen to nesmím vidět![]()
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Stránky: 1