Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 15:31:23 Offline |
Re: Sešlost bez Béček-Zlínsko
Janna psal:KOŽON psal:Janna psal:Ale zatím si půjdu asi dát dnes to vínko co mám v garáži...a půjdu se za Suzou podívat
jdu taky do garáže, ale na rum,tak něco domluvte a třeba se přidám
Fuuuuj na rum,tak ten nemusím
ty nepiješ rum???tak co děláš na tomhle foru
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:Janna psal:
Fuuuuj na rum,tak ten nemusímty nepiješ rum???tak co děláš na tomhle foru
Já myslela že to tu není o rumu
...motorky sou jenom zástěrka, tady je to vo seksuálních úchylkách, chlastu a drogách
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 15:52:58 Offline |
Filous psal:Janna psal:K.a.s.y.m. psal:
ty nepiješ rum???tak co děláš na tomhle foruJá myslela že to tu není o rumu
...motorky sou jenom zástěrka, tady je to vo seksuálních úchylkách, chlastu a drogách
teď jsi jí zkazil asi všechny iluze o slušnejch motorkářích
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:Janna psal:
Já myslela že to tu není o rumu...motorky sou jenom zástěrka, tady je to vo seksuálních úchylkách, chlastu a drogách
teď jsi jí zkazil asi všechny iluze o slušnejch motorkářích
...konec děckejm snum, něgdo jí tu pravdu říct musel
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 17:00:27 Offline |
Janna psal:Filous psal:Janna psal:Aha,Sakra asi budu muset Banďáka prodat
...a začít se spouštět, chlastat a fetovat
chlastat umím,ale fetovat...to už mám za sebou a pouštět se do toho rozhodně nebudu
ne pouštět,ale spouštět
KOŽON psal:Janna psal:Hanz psal:Jak to tady tak pozoruju, tak o chlast je zájem mnohem větší než o samotný vyjížďky....
no,přes zimu to bude krušné.
..no já tě zatím viděl pít jen juice
No tak když se mnou nikam nendeš
Filous psal:Janna psal:K.a.s.y.m. psal:
ty nepiješ rum???tak co děláš na tomhle foruJá myslela že to tu není o rumu
...co blázníš woe, to nejde to tachle troubit do světa dyť by sme mohli skončit ve sklepje s ilegální tiskárnou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:Janna psal:
Já myslela že to tu není o rumu...motorky sou jenom zástěrka, tady je to vo seksuálních úchylkách, chlastu a drogách
...co blázníš woe, to nejde to tachle troubit do světa dyť by sme mohli skončit ve sklepje s ilegální tiskárnou
Janna psal:ross psal:Janna psal:Tak co,spíte?Nechcete se nějak domluvit?Já můžu 30.10.nebo ten víkend 13.-15.11
můžu hned a dlouho húúúúáááááá
no konečně někdo normální
to bych netvrdil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
LukinB6 psal:Je tam někde poblíž nějaká solidní noclehárna? Klidně bych zapařil, ale do auta pak nesedal a na stole se mi spát nechce - jsem slušně vychovaný motorkář. Ale večer bychsi dal a pak se klidně z.
No,tak to budu muset ještě nějak promyslet.Ono aj záleží kolik bude nocleh potřebovat.Chce to hlavně nějak navrhnout a naplánovat.Můžem udělat i nějakou akci někde na chatě nebo tak něco.
Třeba : http://www.bily-kun.eu/
Filous psal:Borák psal:TAK DO SKLÉPKA BYCH SE NECHAL UKECAT I JÁ
...no dyby tam měli točený svijany???
Hmmm, Svijááánky....mlask....sice teďka popíjim plnotučný bavorský, ale Svijany bych si dal....
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Borák psal:neser
tu chlemstám čaj ...a bez rumu aj kořkyTak mi pošli číslo, ti nějaký Löwenbräu pošlu faxem
Leven je gut pití ale víc mě šmakoval paulaner oktobrfest edice
Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
4Fun.cz psal:vOjTaB6 psal:Borák psal:neser
tu chlemstám čaj ...a bez rumu aj kořkyTak mi pošli číslo, ti nějaký Löwenbräu pošlu faxem
Leven je gut pití ale víc mě šmakoval paulaner oktobrfest edice
Löwen to dělá taky, ale měl jsem tady minulej tejden nějaký októbrfestový a to mělo 7,8%, sem si dal čtyří skoro na lačno a měl sem jí jak z praku....
Bandit rulezz!!!
...já sem dneska našel na skříni bulharskou medvjedí kref, uš ani nevim, gdo mě poctil takovym darem ...no co vám budu povidat, první lok a myslel sem že to vyleju, ale pag to pani svařila...no i tag to bylo hnusný, ale přemoch sem se ...uvidim, co to se mnou udělá do zejtřka...pro sichr si dam přet spanim panáka pšánovice ...mimochodem Pšáne, to je tag luksusní materijál, že je mi to uplně líto chlastat
Filous psal:...já sem dneska našel na skříni bulharskou medvjedí kref, uš ani nevim, gdo mě poctil takovym darem ...no co vám budu povidat, první lok a myslel sem že to vyleju, ale pag to pani svařila...no i tag to bylo hnusný, ale přemoch sem se ...uvidim, co to se mnou udělá do zejtřka...pro sichr si dam přet spanim panáka pšánovice ...mimochodem Pšáne, to je tag luksusní materijál, že je mi to uplně líto chlastat
Tak si to dávej nitrožilně
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Filous psal:...já sem dneska našel na skříni bulharskou medvjedí kref, uš ani nevim, gdo mě poctil takovym darem ...no co vám budu povidat, první lok a myslel sem že to vyleju, ale pag to pani svařila...no i tag to bylo hnusný, ale přemoch sem se ...uvidim, co to se mnou udělá do zejtřka...pro sichr si dam přet spanim panáka pšánovice ...mimochodem Pšáne, to je tag luksusní materijál, že je mi to uplně líto chlastat
Tak si to dávej nitrožilně
...to bych zas asi necejtil ty višně
Janna psal:tak jo ,super.Vidím že zájem by byl.Takže vyhrál sklípek.Jen se přihlašujte ,ať se teda může něco bloknout a vyrazit.Kdo nepije vínisko,naberte si pivisko.
Jani poslala jsem ti email....zkoukni to a dej datum....
Chce to hodit do akcí a tam se přihlašovat. Takto se nedopočítáš.
Stránky: 1