Nejsi přihlášen
hladovépedro (Člen) 17.10.2009 12:52:08 Offline |
Plotny pod stupny
dotázek- kdepak zakoupím plotny(adaptéry) kterými posunu stávající plotny pod stupačkami? už se to tu řešilo několikrát, poctivě jsem vše přečet, odkaz co tam je na Louise už nefunguje, ani nic podobného u Louise nemaj,hledal jsem poslední hodinu , a našel jsem prd.NEMYSLÍM PŘEPÁKOVÁNÍ !!!
neskonalá vděčnost za radu případně odkázek
Re: Plotny pod stupny
http://www.polo-motorrad.de/shop/Techni … ils.0.html
Bandití tam na stránkách nejsou, ale nejsem si ouplně sichr jestli ty SVčkový nejsou stejný. Louis to přestal prodávat, pak už jenom na někoho tady kdo dělá LSL.
Strýcfajtr !!!
hladovépedro (Člen) 17.10.2009 13:42:28 Offline |
mám pocit, že ne, jelikož SV má asi jen 2 šrouby
ale dík
asi totok
http://www.trwmoto.com/suzuki/fussrastenhalteplatten
Lucas ,taky LSL , v Čechach nevim.
možná by se teho někdo tady chopil přes zimu.
hladovépedro (Člen) 17.10.2009 15:55:29 Offline |
Jo, ty Lucase jsem našel u skopců taky, i když v jiným obchodě,hehe jen tam v tom co jsem našel já, tak byla cena cca stejná, ale vypadalo to že jako za komplet, (cca 55eček) ale tady na tom trw, mají 53/ks což bude asi pravděpodobnější, a to už se mi do toho moc nechce utopit. Takže asi to někomu zadám. Díky
hladovépedro (Člen) 17.10.2009 18:04:58 Offline |
Jo to by bylo super, až na to,že Progíra znám jen "písemně", že tu občas čtu nějakej ten jeho příspěvek, tzn, je takový divoký z mý strany abych ho tímto "úkoloval"
Ale rád se přidám,když to zainiciuješ ty (myslím u Progíra)
hladovépedro psal:Jo to by bylo super, až na to,že Progíra znám jen "písemně", že tu občas čtu nějakej ten jeho příspěvek, tzn, je takový divoký z mý strany abych ho tímto "úkoloval"
Ale rád se přidám,když to zainiciuješ ty (myslím u Progíra)
Von moc vidět neni... By se mohl převlíkat za bičem... Toho snadno přehlídneš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
XJelen psal:hele vono by to spíš než z nerezu bylo lepší fréznout z duralu, právě kolevá tomu úskoku aby se zachovala ta podélná osa uložení estli mě jako rozumíš vogo.
To jo,ale z nerezu by to nemuselo být tak silný,takže by ten vodskok nebyl velkej. Mohlo by to stačit třeba z 5mm plechu,muselo by se to skusit
Progír je určitě dost slušnej,a kdyš si to tady přečte,tak nás v tom určitě nenechá A navíc posílá zabalený věci v nádherným balícím papíru
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
hladovépedro (Člen) 17.10.2009 20:19:26 Offline |
Ta podelná osa by asi byla lepší zachovat (+ -), takže též se ve větší sérii spíš kloním k duralu, ale když to nakonec vyšumí do ztracena tak , a když nebudu roupama vědět v zimě co dělat, tak to nakonec budu bastlit též z nerezu,(aby to bylo slabší) jelikož ten odskok na koleni neudělám nijak.
Co vás děsí na podélné ose,brzda zůstává komplet na držáku,řadička taky a tyčka k ní má kuličky,takže myslím by se hovno stalo. Cena toho kdyby to někdo naflákal z nerezu a toho kdyby se s tím někdo drbal na fréze z duralu by byla asi uplně někde jinde.
hladovépedro (Člen) 17.10.2009 20:50:51 Offline |
Já řadičku mám trochu jinde, (mám 1250) takže budu řešit co s tím , ale s cenou když se to vyfrkne z nerezu, oproti frézovanému duralu díš pravdu
zas zasejc aby to ňák vypadalo ne? na bastl jsem už starej, muší to mít nějakou kultůru hovada navíc si myslím, že 5mm nerezu asi nebude mít tuhost 20mm duralu a vo váze ani nemluvim, s mým metrákem je každej gram dobrej
jinak zastouopení pro LSL má WKmoto v práglu.
Strýcfajtr !!!
osiris psal:...5mm nerezu má tuhost jako prase ;) ...aby sis to dokázal představit tak je to třeba jako centimetrovej železnej plocháč
ňákou předctavu mám ještě ze strojárny... dokážu si představit vlastnosti nerezu 5x50x3000mm a to samý v duralu, to jenom pro lepší představu vo kolik se třeba ten matroš ohne :šibalskymrkajícísmajlík:
nic nemění na tom, že těch 5mm nerezu ty stupny samosebou unese dostatečně taky
Strýcfajtr !!!
Michal_B_B (Člen) 18.10.2009 14:23:51 Offline |
Jj dohodnout se dá ledacos, stačí vymyslet výkres a může se vyrábět...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2009 17:26:58 Offline |
Zdenek psal:Řemeslo, řemeslo, né kovařinu. Zdenek.
kovařina je taky řemeslo ,ale moc lidí už jí dneska neumí
ale Kelly je vyjímka
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Zdenek psal:Řemeslo, řemeslo, né kovařinu. Zdenek.
ale Kelly je vyjímka
No na Kellyho kdyš se podívám,tak je hnedka jasný že to musí byt kovář,taková vazba
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:Zdenek psal:Řemeslo, řemeslo, né kovařinu. Zdenek.
ale Kelly je vyjímkaNo na Kellyho kdyš se podívám,tak je hnedka jasný že to musí byt kovář,taková vazba
ale zasejc vo kovech a zvlášť těch ušlechtilejch ví hodně s titanem je jedna ruka...nebo noha?
Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen) 18.10.2009 21:37:38 Offline |
XJelen psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:
ale Kelly je vyjímkaNo na Kellyho kdyš se podívám,tak je hnedka jasný že to musí byt kovář,taková vazba
ale zasejc vo kovech a zvlášť těch ušlechtilejch ví hodně s titanem je jedna ruka...nebo noha?
to jsi mi vzal z huby
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 19.10.2009 10:58:06 Offline |
hladovépedro psal:dotázek- kdepak zakoupím plotny(adaptéry) kterými posunu stávající plotny pod stupačkami? už se to tu řešilo několikrát, poctivě jsem vše přečet, odkaz co tam je na Louise už nefunguje, ani nic podobného u Louise nemaj,hledal jsem poslední hodinu , a našel jsem prd.NEMYSLÍM PŘEPÁKOVÁNÍ !!!
neskonalá vděčnost za radu případně odkázek
Kdybys to nechtěl vyrábět tak ti to můžu prodat, koupil jsem to tady vod někoho na jaře myslím za litr a Bandasku už nemám. Je to samozřejmě komplet, zvýšení, šrouby, delší táhlo řazení. Měl jsem to sice na šestce 2003 ale to by neměl bejt rozdíl, kdyžtak borci poraděj, jestli to bude pasovat.
Nedavno jsem to řešil,první pokus byl sice pěkně race 2,5cm nahoru a 4cm dozadu,ale problém nastal s tím,že jsem zvyklej jezdit se špičkama na stupnách a pak jsem patou byl skoro na zadních stupačkách,dopadlo to tak že jsme se s mladou okopávali,no prostě pro jízdu ve dvou nic moc.Druhej pokus už jsem plotny jen zvednul o 2,5cm nahoru a je klid,stupačky už po zemi netahám a vyjíždky ve dvou jsou taky OK,samozřejmě se to neobešlo ještě bez přizvednutí zadku jinejma kostma,ale to už je jinej příběh.
aspon jsem nemusel řešit následnou úpravu táhla řadičky,pouze jsem popondal táklo řazení o jeden zoubek na tísícihranu a je to gut.Pohodlí se taky nezměnilo a to se na dlouhejch cestách počítá,každopádně náklony jsou tím vyřešený.
hladovépedro (Člen) 20.10.2009 09:42:53 Offline |
Jo to co má Kelly v profilu na foto to se mi líbí(i když to asi není kolenotvorba), i ty míry 35/50 jsou přibližně to co hledám,jak už jsem psal výšše asi to udělám z nerezu,jen jsem zvědav co vymyslím s řadičkou, jestli tam dám z staršího modelu, která je na stupně, a udělám nějaký přepáčko, na ten čep na kterým momentálně řadička je, či nějak jinak.Až budu mít chvilku, sednu k motorce, dám si s ní , a budu koukat a koukat a vymýšlet .
Než mi začnete posílat ťukající si smajlíky na čelo, tak 1250 NEMÁ kloub řadičky na stupně!!!
hladovépedro (Člen) 20.10.2009 20:25:14 Offline |
poznámka pro koldan: Mám zvednutý zadek, centrál na 6, vysedám jak opičák,(mne nebaví na tom jen sedět jak pecka) takže jako zase neřeším tady hovno! já mám asi nějak divně narostlý nohy myslím poměr délka stehen x lýtek, ale mne se líp sedí když mám ty nohy víc vzadu,teda taky je to možná proto, že mám ultra dole řidítka.
hladovépedro (Člen) 20.10.2009 20:27:10 Offline |
ponámka kelly: já vysedám a jak!!!!!mne to nebaví jen sedět
hladovépedro (Člen) 20.10.2009 20:28:57 Offline |
poznámka ondráš: stejná jak poznámka Koldan
hladovépedro (Člen) 22.10.2009 11:25:24 Offline |
2 Ondráš: Kolego myslím, že tvůj příspěvek je trochu mimo mísu, já na tomto vlákně řešil plotny pod stupačky, nikdy jsem netvrdil, když si pozorně přečteš moje příspěvky výšše,že jezdím přes možnosti bandita, já mám z bandita velký respekt, a ani se necítím, že bych se vůbec mohl přirovnávat k nějakým super jezdcům !Rezervy tebou zmíněné určitě mám.Taktéž nejsem nejmladší takže jsem dospěl do stádia kdy si Jezdím pro sebe ,a protože mne to baví, a ne abych zkoušel jestli mi motorka stačí nebo ne. Když se rozhodnu , že chci kelímek tak si ho koupím,(jako další stroj)rozhodně to není finanční problém . Vlákno jsem založil, kvůli technickému problému, z tohoto důvodu je v technické poradně, díky všem kdo mi poradili technicky. A keců "vo hovně" typu že se cejtím jako že jezdím nad možnosti bandita, kvuli zvýšení stupen, se účastnit nebudu.
2 hladovépedro:
Možná to tu blbě čtu, ale chceš ty plotny protože jezdíš tak, že se stupačkama dřeš a nebo proto, že se ti líp jezdí, když máš nohy víc vzadu (ale nedřeš s nima - stupačkama)?
V případě první varianty, musím trvat na svém, v případě druhé, tak byly moje příspěvky opravdu mimo mísu.
Pokud je to kombinace, tak plotny + Halbich.
hladovépedro (Člen) 22.10.2009 12:53:05 Offline |
2 ondráš: druhá možnost
nevím, možná se mi to zdá... ale z mého pohledu kolega hladové péro by moh trochu ubrat na plynu při psaní svých reakcí na celkem relevantní příspěvek kolegy Ondráše, ve kterém jsem ani po třetím přečtení nenašel nic proč by na něj někdo měl vystrkovat prdel . Na to žes tu teprve chvilku... na motorkářích snad, ale tady by sis měl zvykat na trochu jiný způsob konverzace, nebo alespoň používat i jiný smajlíky, pokud jsem v tom viděl (četl) něco co tam nebylo, tak se smajlíkem by to vyznělo jinak.
Pamatuju časy kdy v podobnejch případech by dotyčný dostal vytatrankováno vod vládců zdejšího impéria jedna dvě
Strýcfajtr !!!
hladovépedro (Člen) 22.10.2009 17:52:33 Offline |
z mého pohledu to bylo naprost irelevantní, jelikož jsem vůbec nic nepsal, že bych škrtal stupnama, a že by mne bandit nestačil, naopak dělal jsem si o pár řádkuů výšše legraci z poměru stehnaxlýtka a pod. A díky tomu, že jsem tu jen krátce, tak se cítím teď strašně malý a bezvýznamný
hladovépedro (Člen) 22.10.2009 18:43:09 Offline |
to Xjelen: Jestli jsi to četl 3x tak by jsi pak moh vědět, že můj nick je hladové pedro.!!! nevím jestli to měla být z tvé strany provokace, a jestli by jsi neměl ubrat na plynu ty, i když tu jsi dlouho
hladovépedro psal:2 ondráš: druhá možnost
V to případě byly moje příspěvky mimo mísu. Možná...
On ten posez dělá celkově hodně. Prvně než bych kupoval plotny (a utrácel prachy, ikdyž jak si psal to problém neni), zkusil bych zalaborovat s těma řídítkama, páč jak píšeš, máš je dost nízko. To tě může nutit stáčet zápěstí dolu, a tím i ohýbat záda a ekvivalentně tomu máš ostřejší úhel co se týče sevření trupu a stehen oproti normálnímu posezu, který je v těchto partiích jinak tupější. Obrázky k tomu dávat nebudu. Bůh ví, za co bych byl označen.
Pokud si došel k tomu, jak ty řídítka máš, že tak je to nejlepší, tak máš asi rád sportovní posez. Já vím, že jsem s tím už trapnej, ale doporučuji školu pana Halbicha, nebo kohokoliv jiného, protože sportovní posez není jen řídítka dole a špičky na stupačkách. Věř, že i lidi co jezdí CEC se tam přiučili. Ale chápu, že a to tu již bylo řečeno, plotny je nejméně námahy a nejrychlejší efekt.
Než mě odsoudíš, zkus nad tím alespoň zapřemýšlet.
A nakonec... Nesnažím se z tebe dělat blbce, nebo něco co si možná myslíš, ale jen poukázat na to, že to může možná jít i jinak. Já jsem se sám několikráte přesvědčil, že to co jsem si myslel, že to je, to nakonec nebylo. Navrhuji ti jiné možné alternativy, se kterýma mám osobní zkušenost.
P.S.: Zatím jsem ještě slušnej a v klidu...
Kelly01 psal:Jak tu pozoruji diskuzi "mexíka" s "čivavou" tak je to dost o ničem
Voe... Ten pes má lepší rodokmen než já... Do mě se strefuj, ale psa nech být... Je to němá tvář, nemůže se bránit...
XJelen psal:nevím, možná se mi to zdá... ale z mého pohledu kolega hladové péro by moh trochu ubrat na plynu při psaní svých reakcí na celkem relevantní příspěvek kolegy Ondráše, ve kterém jsem ani po třetím přečtení nenašel nic proč by na něj někdo měl vystrkovat prdel . Na to žes tu teprve chvilku... na motorkářích snad, ale tady by sis měl zvykat na trochu jiný způsob konverzace, nebo alespoň používat i jiný smajlíky, pokud jsem v tom viděl (četl) něco co tam nebylo, tak se smajlíkem by to vyznělo jinak.
Pamatuju časy kdy v podobnejch případech by dotyčný dostal vytatrankováno vod vládců zdejšího impéria jedna dvě
tak nějak s tebou souhlasím
ps: je jedno, jakou máš minulost jinde
..tady začínáš vod znova
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
hladovépedro psal:to Xjelen: Jestli jsi to četl 3x tak by jsi pak moh vědět, že můj nick je hladové pedro.!!! nevím jestli to měla být z tvé strany provokace, a jestli by jsi neměl ubrat na plynu ty, i když tu jsi dlouho
bez urážky, četl sem to taky blbě, ještě jsem si říkal, že je to nějaká recese ten tvůj nick.
Co se týče toho ostatního, přijde mi, že se bereš moc vážně, je to sice technická poradna, ale je tady partie lidí, kteří do sebe rýpou, dělají si srandičky atd. takže to tak holt ber, tak to tady funguje, když budeš jediný střízlivý mezi ožralýma taky nebudeš brát postrkování za provokaci, že ne. Takže pokud ti vadí, že ti do toho někteří kecají, no tak je prostě vtipně utři, za příspěvek dej smajla a pokračuj si ve svém vláknu a seš v klidu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
hladovépedro psal:to Xjelen: Jestli jsi to četl 3x tak by jsi pak moh vědět, že můj nick je hladové pedro.!!! nevím jestli to měla být z tvé strany provokace, a jestli by jsi neměl ubrat na plynu ty, i když tu jsi dlouho
čet sem třikrát příspjevek ne tvůj nick, jsem starej a blbje vidim, takže s takovým nickem musíš počítat, že se vobčas někdo splete
jinak ten Halbich tě pjekně nadzved, esli ty nebudeš tak trochu ješita
Strýcfajtr !!!
mam 2 sady tech ploten z duralu aj s tyckou (delsi) na radicku - kdysi jsem to delal bo jsem mel nejakou vetsi spotrebu a ted jsem se na motorky vysral a tak to nepotrebuju - kdo chce at napise a prodam - asi za 800,-
kdysi jardagsf nyni TSUNAMI
MOTO KOZZI GRISO
jardagsf psal:mam 2 sady tech ploten z duralu aj s tyckou (delsi) na radicku - kdysi jsem to delal bo jsem mel nejakou vetsi spotrebu a ted jsem se na motorky vysral a tak to nepotrebuju - kdo chce at napise a prodam - asi za 800,-
kdysi jardagsf nyni TSUNAMI
..."na motorky vysral"...???...nerozumim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Stránky: 1