Nejsi přihlášen
Náhradní náplň (baterie ?)
Jsem přez baterie jelito ale chci se zeptat jestli tohle je funkční kdyš mě umřela baterka http://www.2bikers.cz/eshop/index.php?p … d=4563.Jde o to,že je baterka mrtvá a pomůže náhradní náplň a nebo koupit novou baterku.Díky
Editoval osiris (13.09.2009 13:52:58)
Jebat motorky :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.09.2009 12:37:01 Offline |
Re: Náhradní náplň (baterie ?)
většinou pomáhá průběžně dobíjet
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...
Su eště větší jelito, jak Palús a šel bych taky kůpit novů naterku, takže enom akademická rozprava..............proč by nový elektrolyt nepomohl, když by třeba byly desky v pohodě?
Datel psal:Filous psal:...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...
Su eště větší jelito, jak Palús a šel bych taky kůpit novů naterku, takže enom akademická rozprava..............proč by nový elektrolyt nepomohl, když by třeba byly desky v pohodě?
no tak co na to odborníci?ještě sem pro novou nebylale fčera sem zůstal v leseale kua ze stráně chytla ale to co psal Datel mě fakt zajímá
Datel psal:Filous psal:...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...
bo nejspíš nebudou, myslím, že baterka umře až když je olovo v opadá a vyzkratuje se
The father of the little princess of the dawn
Aha se v tom nevyznám a tak se radši voptámvono hodit do kanálu baterku za 700 rok starou se mě zdá hnus ale nezbude neš koupit novoua tak se ještě zeptám jinaknemá někdo dobrou cenu na baterky?jedná se o stejnou jako je na bandit 600 YTX9-BS.nej je v motostar Jilemnice a tam jedu zejtra vokolo ale je vyprodáno
...jestli v ní máš dost elektrolytu, tak ji zkus nabít, jestli už jezdila z části s obnaženejma deskama, tak ji asi fakt rovnou zahoď
...jestli jsi ji v minulosti brutálně nedolejval a nevydrží v kondici a je hned vybitá, tak je skutečně po ní
...to že by ti nějakej spotřebič nebo bludnej proud tu baterii vysával i v klidu máš asi zjištěný
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...jestli v ní máš dost elektrolytu, tak ji zkus nabít, jestli už jezdila z části s obnaženejma deskama, tak ji asi fakt rovnou zahoď
...jestli jsi ji v minulosti brutálně nedolejval a nevydrží v kondici a je hned vybitá, tak je skutečně po ní
...to že by ti nějakej spotřebič nebo bludnej proud tu baterii vysával i v klidu máš asi zjištěný
jestli najezdila tak 50 Mh tak to je tak všechoje fakt že sem ji tam dal ze skurta na kerým sem nejezdil loni moc a tak asi tak 4 měsíce byla nevyužitá,pak 4kola a vot jara do předminulýho vejkendu sem nejezdil a ať nabíjím jak nabíjím,tak na start stačí ale jedu večer se světlem,do toho vopčas ventilátor sepne a je tuhájo a dyš ji nabiju,tak za den je stejně f prdeli.
PALOUS psal:jestli najezdila tak 50 Mh tak to je tak všechoje fakt že sem ji tam dal ze skurta na kerým sem nejezdil loni moc a tak asi tak 4 měsíce byla nevyužitá,pak 4kola a vot jara do předminulýho vejkendu sem nejezdil a ať nabíjím jak nabíjím,tak na start stačí ale jedu večer se světlem,do toho vopčas ventilátor sepne a je tuhájo a dyš ji nabiju,tak za den je stejně f prdeli.
Je po ní... Mě taky doma chytla motorka přes kabely, ale v Příbrami už to nenatočil ani naftovej transit.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1