Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Náhradní náplň (baterie ?)

PALOUS (Člen)
13.09.2009 12:02:59

Náhradní náplň (baterie ?)

Jsem přez baterie jelito ale chci se zeptat jestli tohle je funkční kdyš mě umřela baterka http://www.2bikers.cz/eshop/index.php?p … d=4563.Jde o to,že je baterka mrtvá a pomůže náhradní náplň a nebo koupit novou baterku.Díky

Editoval osiris (13.09.2009 13:52:58)

Jebat motorky :-)
Filous (Člen)
13.09.2009 12:05:18

Re: Náhradní náplň (baterie ?)

...todle ti vopravdu nepomůže, mazej pro novou baterku...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
PALOUS (Člen)
13.09.2009 12:09:38

to sem chtěl slyšetgoodto víš příprava 4koly na sezónugood

K.a.s.y.m. (Člen)
13.09.2009 12:37:01

většinou pomáhá průběžně dobíjet bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Datel (Člen)
15.09.2009 11:08:32

Filous psal:

Su eště větší jelito, jak Palús a šel bych taky kůpit novů naterku, takže enom akademická rozprava..............proč by nový elektrolyt nepomohl, když by třeba byly desky v pohodě?idontknowsurprised

PALOUS (Člen)
25.10.2009 19:14:33

Datel psal:
Filous psal:

Su eště větší jelito, jak Palús a šel bych taky kůpit novů naterku, takže enom akademická rozprava..............proč by nový elektrolyt nepomohl, když by třeba byly desky v pohodě?idontknowsurprised

no tak co na to odborníci?ještě sem pro novou nebylsmile1ale fčera sem zůstal v lesebigsmileale kua ze stráně chytla ale to co psal Datel mě fakt zajímágood

Baltazar (Člen)
25.10.2009 19:44:12

Datel psal:
Filous psal:

bo nejspíš nebudou, myslím, že baterka umře až když je olovo v ass opadá a vyzkratuje se

The father of the little princess of the dawn
osiris (Člen)
25.10.2009 19:44:29

...většinou baterie odejde i díky sulfataci desek a nebo zkratu na deskách, tomu už nepomůžeš ani vodou svěcenou, natož vodou s kyselinou

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
PALOUS (Člen)
25.10.2009 20:05:52

Aha se v tom nevyznám a tak se radši voptámgoodvono hodit do kanálu baterku za 700 rok starou se mě zdá hnus ale nezbude neš koupit novousmile2a tak se ještě zeptám jinaksurprisednemá někdo dobrou cenu na baterky?jedná se o stejnou jako je na bandit 600 YTX9-BS.nej je v motostar Jilemnice a tam jedu zejtra vokolo ale je vyprodánobad

osiris (Člen)
25.10.2009 20:10:15

...jestli v ní máš dost elektrolytu, tak ji zkus nabít, jestli už jezdila z části s obnaženejma deskama, tak ji asi fakt rovnou zahoď
...jestli jsi ji v minulosti brutálně nedolejval a nevydrží v kondici a je hned vybitá, tak je skutečně po ní
...to že by ti nějakej spotřebič nebo bludnej proud tu baterii vysával i v klidu máš asi zjištěný

PALOUS (Člen)
25.10.2009 20:28:13

osiris psal:

...jestli v ní máš dost elektrolytu, tak ji zkus nabít, jestli už jezdila z části s obnaženejma deskama, tak ji asi fakt rovnou zahoď
...jestli jsi ji v minulosti brutálně nedolejval a nevydrží v kondici a je hned vybitá, tak je skutečně po ní
...to že by ti nějakej spotřebič nebo bludnej proud tu baterii vysával i v klidu máš asi zjištěný

jestli najezdila tak 50 Mh tak to je tak všechosmile2je fakt že sem ji tam dal ze skurta na kerým sem nejezdil loni moc a tak asi tak 4 měsíce byla nevyužitá,pak 4kola a vot jara do předminulýho vejkendu sem nejezdil a ať nabíjím jak nabíjím,tak na start stačí ale jedu večer se světlem,do toho vopčas ventilátor sepne a je tuhábadjo a dyš ji nabiju,tak za den je stejně f prdeli.

osiris (Člen)
25.10.2009 20:32:45

...chtěl jsem říct že třeba dobíjení je na hovno, ale když zvadne sama od sebe ze dne na den, tak už je to vyřešený, je kaput

PALOUS (Člen)
25.10.2009 20:33:58

osiris psal:

...chtěl jsem říct že třeba dobíjení je na hovno, ale když zvadne sama od sebe ze dne na den, tak už je to vyřešený, je kaput

jasněsmile2

Ondráš (Člen)
25.10.2009 20:38:44

PALOUS psal:

jestli najezdila tak 50 Mh tak to je tak všechosmile2je fakt že sem ji tam dal ze skurta na kerým sem nejezdil loni moc a tak asi tak 4 měsíce byla nevyužitá,pak 4kola a vot jara do předminulýho vejkendu sem nejezdil a ať nabíjím jak nabíjím,tak na start stačí ale jedu večer se světlem,do toho vopčas ventilátor sepne a je tuhábadjo a dyš ji nabiju,tak za den je stejně f prdeli.

Je po ní... Mě taky doma chytla motorka přes kabely, ale v Příbrami už to nenatočil ani naftovej transit. help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS