Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 26.10.2009 11:50:30 Offline |
Re: primární kolečko (o zub menší) B12
Ondráš psal:Progear 650
OK. Sice ne s B12, ale mám. Znát to je, není to nic dramatického. Záleží kolik změníš, osobně bych ti doporučil spíš vetší rozetu, menší kolečko dost trpí. Osobně se chystám používat převod 13/48 takže sem zvědavej, co to kolečko vydrží. Pokud nemáš starej model, tak počítej s tím, že tachometr bude neskutečně kecat, pak to chce speedohealer.
Tož tak. JO a celkově za mě, zpřevodovat, zpřevodovat a ještě jednou zpřevodovat...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
no tachometr řešit nemusim,mám starej model.Tuhle úpravu chci dělat,protože mám sice S ale předělaný na N,u naháče mě maximálka 220 nezajímá,ono jestli mi to klesne na 200 je vlastně fuk,ale ten tah navíc se hodí vždycky
Progear 650 (Člen) 26.10.2009 13:03:26 Offline |
cvrky psal:no tachometr řešit nemusim,mám starej model.Tuhle úpravu chci dělat,protože mám sice S ale předělaný na N,u naháče mě maximálka 220 nezajímá,ono jestli mi to klesne na 200 je vlastně fuk,ale ten tah navíc se hodí vždycky
Tak B12 ti pojede 200 i kdyby si to zpřevodoval uplně nejvíc...
Mno a jinak...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ja sem zkusil zprevodovat letos poprve u me a tak ze zvedavosti jakej to je rozdil mam 14/45 zubu a je to dobree doporucuju
Stránky: 1