Nejsi přihlášen
uživatelský manuál
Čus sígři, mám prosbičku, konečně sem se dokopal a stal se ze mě bajker.
Učím se jezdit, ale chtěl bych si bandíska dát trošku do kupi (koupil sem GSF 400 r.v.91), je super, krásnej, ale znáte to už má pár let za sebou.
Nevíte někdo o uživat.manuálu v čestině???
Budu vděčnej za každou radu.
Vy jste se zase kochal, že jo pane doktore?
"vono to snad nemá brzdy nebo co"
Re: uživatelský manuál
dneska jsem fakt hodnej
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:dneska jsem fakt hodnej
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2
nechtěl to v češtině? v češtině
lan psal:Loser psal:dneska jsem fakt hodnej
http://www.suzukibandit.cz/download.php?sekce=2nechtěl to v češtině? v češtině
To sem chtěl, ale na tu 650 to snad bude zhruba stejný jako mo čtyřkylo ne????
cirmen psal:Čus sígři, mám prosbičku, konečně sem se dokopal a stal se ze mě bajker.
Učím se jezdit, ale chtěl bych si bandíska dát trošku do kupi (koupil sem GSF 400 r.v.91), je super, krásnej, ale znáte to už má pár let za sebou.
Budu vděčnej za každou radu.
Zdar!
Když tu trochu zapátráš, tak i 400 se tu dost probírala. Jen ti poradím. Zkus B6. Ne že by byla B4 špatná... Na blbnutí je super, lehoučká a když to držíš nad 10 tis, tak to i celkem uplauje.
Bohužel, k nám se nikdy oficiálně nedovážela a tak je někdy problém s náhradníma dílama. Sehnat se daj, ale pokud ti zbyde poslední způsob a to objednat u autorizovaného dealera, tak se připrav, že se prohneš.
Jestli stačí manuál na B6 i na B4, tak to fakt nevím, ale vzhledem k tomu, že ty motorky jsou docela odlišný, tak bych na to nespoléhal. Navíc jak jsem psal. Nikdy se k nám nedovážela, takže pochybuji, že originální český manuál vůbec existuje.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:cirmen psal:Čus sígři, mám prosbičku, konečně sem se dokopal a stal se ze mě bajker.
Budu vděčnej za každou radu.Zdar!
Když tu trochu zapátráš, tak i 400 se tu dost probírala. Jen ti poradím. Zkus B6. Ne že by byla B4 špatná... Na blbnutí je super, lehoučká a když to držíš nad 10 tis, tak to i celkem uplauje.
Bohužel, k nám se nikdy oficiálně nedovážela a tak je někdy problém s náhradníma dílama. Sehnat se daj, ale pokud ti zbyde poslední způsob a to objednat u autorizovaného dealera, tak se připrav, že se prohneš.
Jestli stačí manuál na B6 i na B4, tak to fakt nevím, ale vzhledem k tomu, že ty motorky jsou docela odlišný, tak bych na to nespoléhal. Navíc jak jsem psal. Nikdy se k nám nedovážela, takže pochybuji, že originální český manuál vůbec existuje.
...dyš f češtině neegzistuje ani na 6 a 12, tag nemůže egzistovat ani na 4...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jak nemám rád Ondráše tu k...... eNkařskou
Tak ve všem co psal mu musím dát za pravdu
Podle mě sis pořídil ve 400 danajskej dar.
Možná se pletu ,ale asik ne . No, uvidíš sám .Přeju ti málo oprav a hodně ježdění.
P.S. Šel bych ale stejně do B6 a hlavně do eSka
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ondráš psal:cirmen psal:Čus sígři, mám prosbičku, konečně sem se dokopal a stal se ze mě bajker.
Budu vděčnej za každou radu.Zdar!
Dík moc za dobrou radu, už vím že čtyřkyla se moc nevyváželi, chtěl sem jí právě pro to že je lehká a připadá mi, že pro mě, jako pro začátečníka,je to super moto.
Koupil sem jí a jediný co je tam potřeba je nová koncovka výfuku (kdyby byl odkaz byl bych hapy) a jinak na to jak je stará je v úžasnym stavu, tak snad mě něco naučí než pořídim něco novějšího
Kakac psal:Jak nemám rád Ondráše tu k...... eNkařskou
Možná se pletu ,ale asik ne . No, uvidíš sám .Přeju ti málo oprav a hodně ježdění.
Snad to nebude tak horký, docela mě děsíte
Kakac psal:Jak nemám rád Ondráše tu k...... eNkařskou
Než si napsal to P.S.ko, tak to vypadalo, že si konečně dostal rozum.
cirmen psal:Snad to nebude tak horký, docela mě děsíte
Estlis natrefil na dobrej kus, tak to bude v pohodě.
B6 se neboj ani když si začátečník.
Pár lidí tu B4 mělo, tak ti třeba poradí. Jinak vrchní dodavatel je kojaksro.
Ondráš psal:Kakac psal:Jak nemám rád Ondráše tu k...... eNkařskou
P.S. Šel bych ale stejně do B6 a hlavně do eSkaNež si napsal to P.S.ko, tak to vypadalo, že si konečně dostal rozum.
Ber to s humorem koupil si eNko ne
Ondráš psal:Kakac psal:Ber to s humorem koupil si eNko ne
Jasný.
Vždyť je to skoro soused.
2 cirmen: Vítej v poberounské sekci.
Ó děkuji jaká to čest
smilflek psal:bych se optal vás, středočechů....jezdíte něgdo do hospy u jezu v Roztokách? tam čas od času s kamošem vyrazíme ;-) i když letos už asi ne...
Já sem sředočech teprve rok tak se tu zatím rozkoukávám
cirmen psal:smilflek psal:bych se optal vás, středočechů....jezdíte něgdo do hospy u jezu v Roztokách? tam čas od času s kamošem vyrazíme ;-) i když letos už asi ne...
no já středočech nejsem, ale do té hospy to mám asi 50, tak tam čas od času zajedem ;-)
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
smilflek psal:cirmen psal:smilflek psal:bych se optal vás, středočechů....jezdíte něgdo do hospy u jezu v Roztokách? tam čas od času s kamošem vyrazíme ;-) i když letos už asi ne...
no já středočech nejsem, ale do té hospy to mám asi 50, tak tam čas od času zajedem ;-)
Tak dej vědět až pojedete a já se připojím
osiris psal:...neblbněte ho kristovanoho, chtěl čtyřku, tak ji má a nevnucujte mu jinou, i na týhle si užije
Dík já takY mysli že si na ní užiju.
Už aby bylo jaro
cirmen psal:smilflek psal:cirmen psal:
Já sem sředočech teprve rok tak se tu zatím rozkoukávámno já středočech nejsem, ale do té hospy to mám asi 50, tak tam čas od času zajedem ;-)
Tak dej vědět až pojedete a já se připojím
a vod kaď jsi? letos to moc dobře nevidím, už asi nebude počásko... jinak kámoš má Kawasaki Drifter, tak jezdíme pomaleji
smilflek psal:cirmen psal:smilflek psal:
no já středočech nejsem, ale do té hospy to mám asi 50, tak tam čas od času zajedem ;-)Tak dej vědět až pojedete a já se připojím
a vod kaď jsi? letos to moc dobře nevidím, už asi nebude počásko... jinak kámoš má Kawasaki Drifter, tak jezdíme pomaleji
Osov, Což je mezi Řevnicí, Dobříší a Berounem zkoro přesnej střed trojuhelníoku.
No letos uz to na dlouhy streky neni spis sem myslel na jare, to budu jezdit kazdej volnej den
cirmen psal:smilflek psal:cirmen psal:
Tak dej vědět až pojedete a já se připojíma vod kaď jsi? letos to moc dobře nevidím, už asi nebude počásko... jinak kámoš má Kawasaki Drifter, tak jezdíme pomaleji
Osov, Což je mezi Řevnicí, Dobříší a Berounem zkoro přesnej střed trojuhelníoku.
No letos uz to na dlouhy streky neni spis sem myslel na jare, to budu jezdit kazdej volnej den
však se tu na jaře sejdeme i ve větší partě ;-)
motyce zdar!!!
smilflek psal:bych se optal vás, středočechů....jezdíte něgdo do hospy u jezu v Roztokách? tam čas od času s kamošem vyrazíme ;-) i když letos už asi ne...
Myslíš hospoda U Jazzu, že jo... tam jsem byl naposled ještě než jí spláchly povodně... Ale mam to 10 km.
http://motoservicemanuals.blogspot.com/ … anual.html
tady neco mas tak na to mrkni
Vzdy muze byt hur :-)
Ton@l psal:http://motoservicemanuals.blogspot.com/2009/05/suzuki-gsf-400-bandit-service-manual.html
tady neco mas tak na to mrkni
hej tak ten odkaz nejak nefunguje, tak tady ti posilam nahradu http://ursa.irk.ru/manual/ nebo http://forums.banditalley.net/index.php?topic=7379.0
Ton@l psal:Ton@l psal:http://motoservicemanuals.blogspot.com/2009/05/suzuki-gsf-400-bandit-service-manual.html
tady neco mas tak na to mrknihej tak ten odkaz nejak nefunguje, tak tady ti posilam nahradu http://ursa.irk.ru/manual/ nebo http://forums.banditalley.net/index.php?topic=7379.0
Chtěl sem uživatelský a v čestině.
Ale dík strašně si cením jakýkoliv pomoci
V cestine neexistuje, uz ti to psal Filous ze neni
Billy psal:V cestine neexistuje, uz ti to psal Filous ze neni
jj sem si toho vědom.
Koukal sem na ten man.na šestikylo a je tam spousty stejnejch věcí tak si snad poradím a zbytek ňak vykoumám-nejsem lama ne
cirmen psal:jj sem si toho vědom.
Koukal sem na ten man.na šestikylo a je tam spousty stejnejch věcí tak si snad poradím a zbytek ňak vykoumám-nejsem lama ne
To mi nevíme jak si na tom s lamovitostí... Víš alespoň kam tam nalejvat vodu?
Teď jsem zvědav...
Ondráš psal:cirmen psal:jj sem si toho vědom.
Koukal sem na ten man.na šestikylo a je tam spousty stejnejch věcí tak si snad poradím a zbytek ňak vykoumám-nejsem lama neTo mi nevíme jak si na tom s lamovitostí... Víš alespoň kam tam nalejvat vodu?
Teď jsem zvědav...
Že by pod sedlem
killerrebel (Člen) 29.10.2009 20:13:00 Offline |
koukal jsem na ty manualy je tam aji na B 650 nema to někdo v češtině, ja mam v češtině jen tu uživatelskou ale tam oho neni tolik.. Bylo by to fajn díík ;-)
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:koukal jsem na ty manualy je tam aji na B 650 nema to někdo v češtině, ja mam v češtině jen tu uživatelskou ale tam oho neni tolik.. Bylo by to fajn díík ;-)
jak uz tu bylo do nekonecna reseno v cestine to proste neni
Ton@l psal:killerrebel psal:koukal jsem na ty manualy je tam aji na B 650 nema to někdo v češtině, ja mam v češtině jen tu uživatelskou ale tam oho neni tolik.. Bylo by to fajn díík ;-)
jak uz tu bylo do nekonecna reseno v cestine to proste neni
Ani v ruštině
Trošku bych si procvičil azbuku
killerrebel (Člen) 29.10.2009 20:43:54 Offline |
škoda... tak aspon ta anglina nooo,,, pro případ potřeby...
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
Stránky: 1