Nejsi přihlášen
Brzdova kapalina
Jak mam dolejt brzdovku?
Muzete si ze me delat srandu a pochopim vas, ale ja to fakt nevim. Pred dvouma dny sem koupil bandiska a je ve spatnym stavu. Hodne spatnym.
Vy jste se zase kochal, že jo pane doktore?
"vono to snad nemá brzdy nebo co"
Re: Brzdova kapalina
....dolej novou....dole u brzd jsou na každé straně odvzdušňováky.......nasaď hadičku.........namáčkni páčku........podrž.......povol odvzdušňovák......dotáhni......pusť. Až ti poteče čistá ( nová ) brzdovka a budeš mít natvrdo páčku( pedál ), ser na to....
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
někdy je problém, když je to úplně nasuchu, že se to po dolétí nechce chytit, prostě mačkáš páčku a nic se neděje, nic se nenapumpovává. Takže pak nejni ot věci to dolít a povolit to přímo u nádržky, normálně na hadici ten šroub, ono si to kolem závitu zabublá a pak to de jedna radost
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2009 19:11:10 Offline |
XJelen psal:při výměně tlačim brzdovku spodem přes odvzdušňováky... přijde mi to jednodušší.
když máš čim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 31.10.2009 19:20:34 Offline |
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:při výměně tlačim brzdovku spodem přes odvzdušňováky... přijde mi to jednodušší.
když máš čim
...stříkačku a hadičku seženeš dycky...
no to si právě nejsem jistej
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:při výměně tlačim brzdovku spodem přes odvzdušňováky... přijde mi to jednodušší.
když máš čim
...stříkačku a hadičku seženeš dycky...
...to je jak chlastat čurákem a chcát hubou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1