Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » myti motoru

legolas (Člen)
26.10.2009 21:08:29

myti motoru

Hosi jak poradne umyt motor? Mam to furt zasrany,nemuzu vycistit ty zebra nemate na to nejaky figl,sprej nebo tak neco?helphelpredface

Skáču dobře,skáču rád
corimec (Člen)
26.10.2009 21:11:07

Re: myti motoru

legolas psal:

Hosi jak poradne umyt motor? Mam to furt zasrany,nemuzu vycistit ty zebra nemate na to nejaky figl,sprej nebo tak neco?helphelpredface

asi se budeš smátbigsmileale já to čistim kartáčkem na zuby
a jarovou vodou

legolas (Člen)
26.10.2009 21:16:04

corimec psal:
legolas psal:

a jarovou vodou

Dobry napad zkusim to dikybigsmilebigsmilegood

Skáču dobře,skáču rád
K.a.s.y.m. (Člen)
26.10.2009 21:20:49

čistič motorů od Coyota a wapku bigsmile

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
legolas (Člen)
26.10.2009 21:24:56

K.a.s.y.m. psal:

bigsmilebigsmile

Skáču dobře,skáču rád
Kakac (Člen)
26.10.2009 21:25:10

legolas psal:
corimec psal:
legolas psal:

a jarovou vodou

Dobry napad zkusim to dikybigsmilebigsmilegood

Legi co stím děláš ?bigsmilebigsmile
S kojotem mám dobrý zkušenosti ale ne na motor ale oživovač plastů je dobrej a hlavně není mastnej takže se na nej nelepí bordelgood
A co s tím ICQ ? furt ho nemáš hade idontknow
Nemůžu ti napsat lumpebigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen)
26.10.2009 22:14:01

legolas psal:
K.a.s.y.m. psal:

bigsmilebigsmile

já nevim proč se směješ já to myslel jako fakt vážně...kámoš jezdí obchodáka u Coyota takže mám vyzkoušený snad všechny věci co dělaj a ten čistič fakt funguje velice dobře.
Jen tak mimo..vyvíjej i mazání na řetěz..zatim teda vzorky nic moc,ale lepšej se bigsmile čistič na řetězy už jim funguje.Jen se zatim neprodávásmile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Borák (Člen)
26.10.2009 22:48:16

petrák a zubní kartáček smokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
inkvizitorr (Administrator)
26.10.2009 23:07:16

ač nerad propaguju masový zboží, tak čekni tohle: www.muc-off.cz voproti dalším výdobytkům chémie kerý sem měl možnost testovat jako arexons a motorex to funguje překvapivě dobřeidontknow hlavně ty kartáčky sou zupágood (jináč z toho všeho co tam nabízej ti stačí muc-off cleaner a bike-spray)smokin

doba je temná...
osiris (Člen)
26.10.2009 23:20:52

...na bike spreji mě sere že tam zůstane film, kterej stejně vždycky votřu protože mi to prostě nedá (já vím že to jako odpudí vodu, ale stejně po tom pak lezu s hadrem protože to prostě někde je a někde není, to bych to před stříkáním musel oblepovat a maskovat)
...čistič dobrej, ale proti jinejm značkám jsem v tom nenašel nic moc světobornýho a tak jsem zas skončil u mafry a českýho militu smile1
...kartáče super, ale úplně stejně poslouží štětka na hajzl, štětka na vymejvání flašek a kartáček na zuby cool

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
26.10.2009 23:39:16

osiris psal:

...na bike spreji mě sere že tam zůstane film, kterej stejně vždycky votřu protože mi to prostě nedá (já vím že to jako odpudí vodu, ale stejně po tom pak lezu s hadrem protože to prostě někde je a někde není, to bych to před stříkáním musel oblepovat a maskovat)
...čistič dobrej, ale proti jinejm značkám jsem v tom nenašel nic moc světobornýho a tak jsem zas skončil u mafry a českýho militu smile1
...kartáče super, ale úplně stejně poslouží štětka na hajzl, štětka na vymejvání flašek a kartáček na zuby cool

u čističe je gut že to funguje i na suchou (nemastnou) špínu na rozdíl od toho motorexu i arexonu

kartáče sou dokonalý, to prostě musim mít, to žádná hajzlštětka z obi nenahradí...smokin

jináč používám samo i nekomerční materiál http://www.velvana.cz/index.asp?page=6&catalog=4 kerej funguje hodně podobně a stojí tak třetinu.... ovšem kartáčky nemaj help bigsmilebigsmilebigsmile

doba je temná...
osiris (Člen)
26.10.2009 23:46:28

...to chápu, mít 3 luxusní štětky v posteli, tak se jich taky budu vzdávat s brekem bigsmilebigsmile
...ale je pravda, že ty kartáče jsou goodsmile1

26.10.2009 23:54:22

osiris psal:

...to chápu, mít 3 luxusní štětky v posteli, tak se jich taky budu vzdávat s brekem bigsmilebigsmile
...ale je pravda, že ty kartáče jsou goodsmile1

čtyři! štětkysmokinevil

doba je temná...
osiris (Člen)
27.10.2009 00:06:19

...tys dal za uši i tý faldíkatý surprisedbigsmile

...fatgirl mi přišla taková běžná, žížala to uměla fajnově se žebrama a ta s nohama do praku dobře bere zezadu a z bokucool na maličkou liliputku sem ani nemák bigsmilebigsmile

XJelen (Člen)
27.10.2009 07:52:59

teda vás dva číst bigsmilegood

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
27.10.2009 08:04:07

...tag já přešel vot Arexons na čistič vot Castrol a musim říct, že mezi tym sem skoušel i ten Muc-off, ale Castrol je nesrovnatelně lepčí...rozpustí cokolif, vot čmeláka po šmír vot řetězu a hlavně, nestejká a nezasychá ani f teple, bo se to po nastříkání sleje f takovej jakoby gel, kerej zvostane tam kde je nastříkanej...a po pjeti minutách stačí vopláchnout wapem a fertig, ani ty štyry holky nepotřebuju...jo a protože to voplachuju dešťofkou, tag to ani do sucha neutíram, bo to uschne, je to blejskavý po tom čističi a bes zaschlejch kapiček, bo f dešťofce nejsou žádný ty minerály nebo cogood ...ale kartáček na zuby mam furt f pohotovosti, co dyby náhodousurprisedbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vOjTaB6 (Člen)
27.10.2009 10:02:47

Totalreiniger vot strejdy Lujze, nastrikat, pockat cca 30 vterin az minutu (ted presne nevim), splachnout wapem, vysusit ofukovaci pistoli a na zaver lehce prefouknout silikonovym sprejem. Diky tomu silikonu ten motor vypada jak novej a hlavne se na nej pak uz ten bordel hur chyta.

Bandit rulezz!!!
legolas (Člen)
27.10.2009 21:00:27

K.a.s.y.m. psal:
legolas psal:
K.a.s.y.m. psal:

bigsmilebigsmile

já nevim proč se směješ já to myslel jako fakt vážně...kámoš jezdí obchodáka u Coyota takže mám vyzkoušený snad všechny věci co dělaj a ten čistič fakt funguje velice dobře.
Jen tak mimo..vyvíjej i mazání na řetěz..zatim teda vzorky nic moc,ale lepšej se bigsmile čistič na řetězy už jim funguje.Jen se zatim neprodávásmile1

Dobry mrknu na to aneco koupim mam to jak dobytekbad

Skáču dobře,skáču rád
Koldan (Člen)
27.10.2009 21:09:21

zdá sa ně to nebo sem s jarovů vodů a hadrem zaspalidontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 (Člen)
28.10.2009 19:40:42

Koldan psal:

Taky to beru jaremgood A muchy postříkám letní směsí do vostřikovače a nemají šanci. Pak to fšechno vopláchnu hadicó a poutírám a de to.good

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kakac (Člen)
28.10.2009 19:49:09

VikecB12 psal:
Koldan psal:

Taky to beru jaremgood A muchy postříkám letní směsí do vostřikovače a nemají šanci. Pak to fšechno vopláchnu hadicó a poutírám a de to.good

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
Tak tak , já to ani nestříkám hadicó,jen vezmu kýbl vody od nás s náhonu a chrstnu to na to a je togoodbigsmilebigsmile

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
PALOUS (Člen)
28.10.2009 19:53:35

Filous psal:

...tag já přešel vot Arexons na čistič vot Castrol a musim říct, že mezi tym sem skoušel i ten Muc-off, ale Castrol je nesrovnatelně lepčí...rozpustí cokolif, vot čmeláka po šmír vot řetězu a hlavně, nestejká a nezasychá ani f teple, bo se to po nastříkání sleje f takovej jakoby gel, kerej zvostane tam kde je nastříkanej...a po pjeti minutách stačí vopláchnout wapem a fertig, ani ty štyry holky nepotřebuju...jo a protože to voplachuju dešťofkou, tag to ani do sucha neutíram, bo to uschne, je to blejskavý po tom čističi a bes zaschlejch kapiček, bo f dešťofce nejsou žádný ty minerály nebo cogood ...ale kartáček na zuby mam furt f pohotovosti, co dyby náhodousurprisedbigsmile

Hele kluku a japa že se tén kastról menuje?surprised

Jebat motorky :-)
Janekgsf (Člen)
28.10.2009 19:54:50

Kakac psal:
VikecB12 psal:
Koldan psal:

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile
Tak tak , já to ani nestříkám hadicó,jen vezmu kýbl vody od nás s náhonu a chrstnu to na to a je togoodbigsmilebigsmile

Já to myju vždy když moja myje doma podlahubigsmilešetřit vodou se musí nééébigsmilebigsmile

...nemusíme přece všechno pochopit, stačí to přijmout ne?
Filous (Člen)
29.10.2009 08:01:36

PALOUS psal:
Filous psal:

...hele přesně nevim, je to ňákej reiniger, mrknu večír, ale dybys ho chtěl, tag ho máme i f třicetilitrovym barelu, tagže by sis moch koupit třeba i enem pulitr na voskoušení...

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
zdenek 1 (Člen)
29.10.2009 08:40:23

kura mám ještě doma starou arvu !!bigsmile a taky to jde...

když to jede,je to OK
huskyb12 (Administrator)
29.10.2009 08:58:55

Koldan psal:

to bude tim věkem, ale buď kludný, mam to stejně, bohužel to mytí taky dycinky stojí ňáký to lidský sádlo :)))

ale di, Ty brepto ...
Miras (Člen)
29.10.2009 09:02:33

do kýblu jar s vodou, hadicí spláchnu prach, košťátkem umeju tím jarem, spláchnu vodou, hadrem utřu nádrž, plasty a zrcátka  -  asi jem úplně out, co?

Ten castrol je jen na motor, nebo tím zleju celou motorku? Na kolik to přijde?

tomsth (Člen)
29.10.2009 10:32:41

Miras psal:

do kýblu jar s vodou, hadicí spláchnu prach, košťátkem umeju tím jarem, spláchnu vodou, hadrem utřu nádrž, plasty a zrcátka  -  asi jem úplně out, co?

Ten castrol je jen na motor, nebo tím zleju celou motorku? Na kolik to přijde?

..tak to jsme out minimálně dva bo to dělám stejně

..svět se řítí do ďáblovy řiti..
PALOUS (Člen)
29.10.2009 12:02:35

Filous psal:
PALOUS psal:
Filous psal:

...hele přesně nevim, je to ňákej reiniger, mrknu večír, ale dybys ho chtěl, tag ho máme i f třicetilitrovym barelu, tagže by sis moch koupit třeba i enem pulitr na voskoušení...

teť na tu stranu nebudu dělat tak jukni japa se to menuje a dyštak to skusím sehnat tadygood

Jebat motorky :-)
Koldan (Člen)
29.10.2009 14:18:29

huskyb12 psal:
Koldan psal:

to bude tim věkem, ale buď kludný, mam to stejně, bohužel to mytí taky dycinky stojí ňáký to lidský sádlo :)))

ale piču, to bych mušel bejt jak proutek vogobigsmile

PS: nejsubigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
legolas (Člen)
30.10.2009 21:20:28

zdenek 1 psal:

kura mám ještě doma starou arvu !!bigsmile a taky to jde...

A nemuzu Arvou neco zkurviit? Vsuda pisou pouzivat jen specialni pripravky abla bla blabadbadbadevil

Skáču dobře,skáču rád
Ondráš (Člen)
01.11.2009 14:17:52

legolas psal:

A nemuzu Arvou neco zkurviit? Vsuda pisou pouzivat jen specialni pripravky abla bla blabadbadbadevil

http://www.arva.cz/index.asp?page=600&a … ogItem=166

Podle mě je Arva dost speciální přípravek na čištění a odmašťování.help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS