Nejsi přihlášen
Re: Pivo Plzeň, pátek 30.10.
sem až teď dorazil.. no honil jsem se se škardíkem po dálnici, pak mu volal, a prej něco má, ale že by se připojil.. prej až tam, kde budou děfky lítat voknem ven.. jináč to vidim na poklidnejši akci, prvně pivečko, tataráček a pak vyrazim do šumu. Kdopak se zúčastní? Pilsen, Vary? Baryne vem Luige, bude
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
brooklynspeedy (Člen) 27.10.2009 21:13:12 Offline |
Fpátek gde??
... když jezdit, tak na plný šroubky ...
nety psal:sem až teď dorazil.. no honil jsem se se škardíkem po dálnici, pak mu volal, a prej něco má, ale že by se připojil.. prej až tam, kde budou děfky lítat voknem ven.. jináč to vidim na poklidnejši akci, prvně pivečko, tataráček a pak vyrazim do šumu. Kdopak se zúčastní? Pilsen, Vary? Baryne vem Luige, bude
jsem mu řikal at dojede v pátek, ale mě šuká (jako že na me , tzn. že je linej jak děfka a nechce se mu) leda by změnil názor
Bandit 4EVER!!!
Chlapi vidim to bledě, pivo už sice nepiju (jen v sobotu, kvůli vám bych ale udělal vyjímku) ale po dvou měsících čekání dorazil domů matroš na plot a o víkendu se musí pořádně zamakat než to zapadá sněhem . Každopádně si to pořádně užijte a dejte na bacha, dá si druhý , začne ovat že jde chrápat, pak teda nejde, dá třetí , udělá čínský oči, pak rozjede vodky a na všechny strany
Ne asi
luig psal:Chlapi vidim to bledě, pivo už sice nepiju (jen v sobotu, kvůli vám bych ale udělal vyjímku) ale po dvou měsících čekání dorazil domů matroš na plot a o víkendu se musí pořádně zamakat než to zapadá sněhem . Každopádně si to pořádně užijte a dejte na bacha, dá si druhý , začne ovat že jde chrápat, pak teda nejde, dá třetí , udělá čínský oči, pak rozjede vodky a na všechny strany
ty seš kunda ted už nevim čim je překvapim, do
Ne ne, kecá, já ne já jsem slušnej kluk
PS: jo a nezapomeňte na trika!!!
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ty seš kunda ted už nevim čim je překvapim, do
Strč si panáka vodky mezi půlky (neboli do ), zapal ho pak se třeba ještě pohrab nohou na hlavě (asi takhle )
Vsadim se že Luk s Fajtíkem budou koukat asi takhle a Nety se z toho rovnou
Ne asi
luig psal:Chlapi vidim to bledě, pivo už sice nepiju (jen v sobotu, kvůli vám bych ale udělal vyjímku) ale po dvou měsících čekání dorazil domů matroš na plot a o víkendu se musí pořádně zamakat než to zapadá sněhem . Každopádně si to pořádně užijte a dejte na bacha, dá si druhý , začne ovat že jde chrápat, pak teda nejde, dá třetí , udělá čínský oči, pak rozjede vodky a na všechny strany
kuaaa
uplne to vidim
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:luig psal:Je to k prdu, to bych měl zabitou celou sobotu a v neděli se pak už udělá kulový
neser woe, ja du taky jen decentne popit
jenže ty jseš v hospě asi tak za 10 minut ale já tak za 2 3 hodiny, to samý domů (předpokládám někdy v sobotu dopoledne) takže celej den v tahu
Ne asi
luig psal:Luk psal:luig psal:Je to k prdu, to bych měl zabitou celou sobotu a v neděli se pak už udělá kulový
neser woe, ja du taky jen decentne popit
jenže ty jseš v hospě asi tak za 10 minut ale já tak za 2 3 hodiny, to samý domů (předpokládám někdy v sobotu dopoledne) takže celej den v tahu
kurwa dyk ty makáš jak hovado, to dáš, nazpátek mužem spolu, ušetříš za benál, pokud dorazíš co? to je furt samý dřu dřu, musim odpočívat pičo, chlastat v CV každej den to jooo, co? ale za kámošema plzeňskýma to nee, na ty jak na placatej kámen
a jinak..když už se ty vrata neposraly měsíc, tak se den dva případně tejden taky neposere.. Kdybys měl 40horečky, tak taky nestojíš před barákem a nemrdáš se s plotem
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:...nazpátek mužem spolu, ušetříš za benál...
...chlastat v CV každej den to jooo, co?...
...když už se ty vrata neposraly měsíc, tak se den dva případně tejden taky neposere..
1. Zas mě chceš akorát vychcaně využít aby ses mi nasral do auta a nemusel vlakem co
2. už nechlastám, jen soboty
3. právě že posere
Ne asi
luig, nedělej bude to hustokrutej vožen, bo plzeň je plná promiskuitní sviní, který to chtěj do prdele na sucho.. to si přece nenecháš ujít. Dobytcí co spí u mě: ne že si spletete cestu a půjdete spát vedle do pokoje k mamce a ségře nebo máte po
teď jsme se tu sešli, jen luk to vzdal.. matička se sestrou zajištěny barynek odmlžuje optiku, žere pomelo a pije vodu. Vzpomíná se slzou v oku na holký Pamelový (proto asi pa(o)melo ) při lesbishow.. kucí, jak tomu se tosili vosi... a to spí vedle mě, no to potěš gut akce (jo a menovaly se Lenka a Verča - to pro kasyma)
nety psal:teď jsme se tu sešli, jen luk to vzdal.. matička se sestrou zajištěny barynek odmlžuje optiku, žere pomelo a pije vodu. Vzpomíná se slzou v oku na holký Pamelový (proto asi pa(o)melo ) při lesbishow.. kucí, jak tomu se tosili vosi... a to spí vedle mě, no to potěš gut akce (jo a menovaly se Lenka a Verča - to pro kasyma)
optika byla dobrá, Zeiss nezklamal ale ty jsi u toho řval jako kdyby ti ho do strkali
Bandit 4EVER!!!
nety psal:a ještě se ten Kluk chomutovskej divil, že se s děfčatama nemůže vyfotit
co já? dyk já tam ani nebyl, nic nevim, jen jsem dal 2 a šel jsem spát...
PS: s děvčaty fotit, ty manévry jsi měl nafotit co byly u Potrefený husy, kdo chce vědět víc, ať se přihlásí
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1