Nejsi přihlášen
kompletní odstrojení
Zdar, mam možná hloupej dotaz, ale stejně se optám...
Je složité odstrojit celou motyku? potřeboval bych nalakovat rám a předpokládám, že jinak než s vyndáním motoru to nepůjde
Tak co, tady už asi pár takových maníků bude, co to celé rozebrali.
No a druhá část dotazu bude...jakou barvu použít? Namíchat nebo sehnat origo? Tuhle mi jeden panáček říkal, že stříkal Yamahu a že na to měl tři plechovky: 1.základ, 2.nějaký vrch a za 3.ještě jeden vrchní lak s tím správným odstínem. Tak jak radíte? Když bude nejhůř, strčím to k Osimu, dyž ho tu tak chválíte
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
Re: kompletní odstrojení
...to je dotas jako "pane Lórenc uvezu to???" ...třeba já ti řeknu, že rozložit a složit Bandasku je brnkačka, ale třeba Franta z Kyselý Prdele ti řekne, že to je vječí fuška neš postavit rachejtoplán...tagže asi tag
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...to je dotas jako "pane Lórenc uvezu to???" ...třeba já ti řeknu, že rozložit a složit Bandasku je brnkačka, ale třeba Franta z Kyselý Prdele ti řekne, že to je vječí fuška neš postavit rachejtoplán...tagže asi tag
Ty woe Filous rozložit a složit Bandasku pro mě je něco jako poslat amíky znovu na měsíc
A rozborku a sborku umím akorát na útočnou pušku SA vz. 58 ještě z vojny tam jsem to zvládl dohromady za 25 vteřin
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Filous psal:...to je dotas jako "pane Lórenc uvezu to???" ...třeba já ti řeknu, že rozložit a složit Bandasku je brnkačka, ale třeba Franta z Kyselý Prdele ti řekne, že to je vječí fuška neš postavit rachejtoplán...tagže asi tag
Ty woe Filous rozložit a složit Bandasku pro mě je něco jako poslat amíky znovu na měsíc
A rozborku a sborku umím akorát na útočnou pušku SA vz. 58 ještě z vojny tam jsem to zvládl dohromady za 25 vteřin
...no vidiš to, to já umim napáskovat fčelky do zásobníku, cvaknout ho do kvéru, natáhnout, vodjistit a pag uš enem krátkejma dáfkama ta ta ta ta, ale zevnitř sem to nigdá neviděl, tagže bych to rači ani nerozebíral, aby to pag nestřílelo jinou stranou
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
votmašlit to nejni problém, pokáď víš jak chytnůt šrubovák a klíč, ale estli to chceš celý dělat proto, abys to pak fíkl doma ze spreja, tag si myslím, že je to stejný jako chystat sa na rande roku: navařit večeřu, vokoupat se, voholit, voblíct sa do teho nejlepčího kroja a pak nepozvat dotyčnů a vytahat si ptáka doma sám účel to možná splní, ale dojem z výsledku bude vo ničom
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:votmašlit to nejni problém, pokáď víš jak chytnůt šrubovák a klíč, ale estli to chceš celý dělat proto, abys to pak fíkl doma ze spreja, tag si myslím, že je to stejný jako chystat sa na rande roku: navařit večeřu, vokoupat se, voholit, voblíct sa do teho nejlepčího kroja a pak nepozvat dotyčnů a vytahat si ptáka doma sám účel to možná splní, ale dojem z výsledku bude vo ničom
-kdepak pane, sám doma nesprejuju, to jsem dělal kdysi na bicyklu a dopadlo to tak, že když jsem ho opřel jen tak opatrně o sloupek, mohl jsem lakovat znova
-mam tu vyhlídnutého jednoho lakýrníka, prej je dobrej, dělá auta a říkal, že až moto zazimuju, tak se mám ukázat a něco s tím provedeme...
dobrá rada: počkej až s tím flákneš, nemá smysl to dělat dvakrát
a jináč, nevyndával sem motor, fše ostatní sem odmašlil, byli zme na to dva a i tak to nebyla zrovna lechtačka na víkend
smilflek psal:Zdar, mam možná hloupej dotaz, ale stejně se optám...
Je složité odstrojit celou motyku? potřeboval bych nalakovat rám a předpokládám, že jinak než s vyndáním motoru to nepůjde
Tak co, tady už asi pár takových maníků bude, co to celé rozebrali.
No a druhá část dotazu bude...jakou barvu použít? Namíchat nebo sehnat origo? Tuhle mi jeden panáček říkal, že stříkal Yamahu a že na to měl tři plechovky: 1.základ, 2.nějaký vrch a za 3.ještě jeden vrchní lak s tím správným odstínem. Tak jak radíte? Když bude nejhůř, strčím to k Osimu, dyž ho tu tak chválíte
Osi už nemůže dospat jag se na to těší
The father of the little princess of the dawn
Koldan psal:votmašlit to nejni problém, pokáď víš jak chytnůt šrubovák a klíč, ale estli to chceš celý dělat proto, abys to pak fíkl doma ze spreja, tag si myslím, že je to stejný jako chystat sa na rande roku: navařit večeřu, vokoupat se, voholit, voblíct sa do teho nejlepčího kroja a pak nepozvat dotyčnů a vytahat si ptáka doma sám účel to možná splní, ale dojem z výsledku bude vo ničom
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 28.10.2009 00:44:20 Offline |
filda ma pravdu je to brnkacka,ale jak pro koho
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Janekgsf psal:2 smilfek: hlavně si všechno nafoť pokud teda nemáš fotografickou paměť
Ono ani to někdy nepomůže... Jsem chtěl kdysi kupovat choppera, z čehož nakonec sešlo, ale později jsem se dozvěděl, že to přivezl do jednoho servisu v krabicích s hromadou fotek, že to prej chtěl vyčistit, tak si to všechno fotil, aby to dal nazpět, ale stejně to nedal...
K.a.s.y.m. (Člen) 28.10.2009 16:45:56 Offline |
Ondráš psal:Janekgsf psal:2 smilfek: hlavně si všechno nafoť pokud teda nemáš fotografickou paměť
Ono ani to někdy nepomůže... Jsem chtěl kdysi kupovat choppera, z čehož nakonec sešlo, ale později jsem se dozvěděl, že to přivezl do jednoho servisu v krabicích s hromadou fotek, že to prej chtěl vyčistit, tak si to všechno fotil, aby to dal nazpět, ale stejně to nedal...
každej má prostě talent na něco jiného a toho by se měl držet
dík za rady pánové, snad až bude trochu víc času se na to s kamošem vrhneme... jako malej, jsem si rozebral a složil kolo, pak jako starší jsem si rezebral a složil pionýra, následovala drobná generálka Š105, tak snad ten Banďour nebude taková záhada
PS: uvidíme se na jaře.... doufám
Ondráš psal:Janekgsf psal:2 smilfek: hlavně si všechno nafoť pokud teda nemáš fotografickou paměť
Jsem hned věděl že jsi podezřelej
smilflek psal:dík za rady pánové, snad až bude trochu víc času se na to s kamošem vrhneme... jako malej, jsem si rozebral a složil kolo, pak jako starší jsem si rezebral a složil pionýra, následovala drobná generálka Š105, tak snad ten Banďour nebude taková záhada
PS: uvidíme se na jaře.... doufám
hilféééééé
Baltazar psal:Ondráš psal:Janekgsf psal:2 smilfek: hlavně si všechno nafoť pokud teda nemáš fotografickou paměť
Jsem hned věděl že jsi podezřelej
Jasně že je podezřelej ,už proto že má ....ko
Ondráš psal:Baltazar psal:Jsem hned věděl že jsi podezřelej
Sem měl období, kdy sem chtěl na co byly inzeráty.
...tak porad Netymu, jak ses z toho dostal!
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Izolepou zakryt všechno co nechceš zajebat barvou, malý štětec, velký štětec, zárožák, pixlu barvy, ňáké to ředidlo a hrrr na to. V Hornbachu by z tvého projektu měli radost.
A kdybys to posral, tak za dvacet tisíc ji od tebe koupím
NEJEZDÍME RYCHLE, POUZE LÍTÁME PŘÍLIŠ NÍZKO
Palino psal:Izolepou zakryt všechno co nechceš zajebat barvou, malý štětec, velký štětec, zárožák, pixlu barvy, ňáké to ředidlo a hrrr na to. V Hornbachu by z tvého projektu měli radost.
A kdybys to posral, tak za dvacet tisíc ji od tebe koupím
dobrá rada nad zlato
OK, za dvacku, ale to až tak za 3 roky
Kakac psal:Filous psal:...to je dotas jako "pane Lórenc uvezu to???" ...třeba já ti řeknu, že rozložit a složit Bandasku je brnkačka, ale třeba Franta z Kyselý Prdele ti řekne, že to je vječí fuška neš postavit rachejtoplán...tagže asi tag
To muselo být hodně dávno, za nás se to dělalo pod 14s.
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Kakac psal:Filous psal:...to je dotas jako "pane Lórenc uvezu to???" ...třeba já ti řeknu, že rozložit a složit Bandasku je brnkačka, ale třeba Franta z Kyselý Prdele ti řekne, že to je vječí fuška neš postavit rachejtoplán...tagže asi tag
A rozborku a sborku umím akorát na útočnou pušku SA vz. 58 ještě z vojny tam jsem to zvládl dohromady za 25 vteřinTo muselo být hodně dávno, za nás se to dělalo pod 14s.
a za nás to zrušili
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Jak kde by se tam vzal...? Je mu 26, tak u odvodu ještě byl, ale von má určitě modrou.
Tak to já byl u odvodů pak na 1,5 roku na vojnu,pak nám to zkrátily na 1 rok a ve finále dva roky po vojně jsem dostal modrou(tzv.Vyřazení se záloh AČR)
Kakac psal:Tak to já byl u odvodů pak na 1,5 roku na vojnu,pak nám to zkrátily na 1 rok a ve finále dva roky po vojně jsem dostal modrou(tzv.Vyřazení se záloh AČR)
Já byl jen u odvodu.
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2009 20:37:44 Offline |
SLUGI psal:... navrhuji založit novou anketu : kdo byl a nebyl na vojně
to budeš muset dát víc kolonek...já jsem taky odvedenej a na vojně jsem nebyl a modrou taky nemám
XJelen psal:Byl jsem na vojně na 730
Byl jsem na vojně na 548
Byl jsem na vojně na 365
Nevzali mě, byl jsem neschopnej
O vojně mi vyprávěl táta
Tam bych se taky nevešel, páč jsem jak Kasym. Byl jsem odveden, ale na vojnu jsem nešel, přesto že jsem měl A, prostě ten nejlepší zdravotní stav (kde že ty časy jsou). A táta na vojně tak nebyl.
Akorát strejc jezdil s rumem do Ruska.
Kakac psal:Kakac psal:Byl jsem na vojně na 548 a pak po příjímaču to zkrátili na 365
Tak abych dodal Tankoprůpravná střelnice Mušlov (VU Mikulov na Moravě)
tak máš smolíka kamarýde, kasárna zrušený, místo buzeráku parkoviště, ubikace zbouraný, staví sa tam nový bytofky a všade ládujeme náš beton
Byl jsem na vojně na 548
Byl jsem na vojně na 365
O vojně mi vyprávěl táta
schopen - odveden
...nez mi v Plzni udelali diplom (sem chudej), tak ji zrusili
mam modrou
Ja mam zada taky jag paragraf, alergie na fcelu a jiny bodstvo, nohy tvar platfus, defakto neziju . Vsimne litranek STOCK fernet, mam aj nejaky rentgen snimky
andre.marek (Člen) 02.11.2009 12:07:15 Offline |
To já jsem podstoupil jen zdravotní prohlídku - u své doktorky a přitom jsem věděl, že už nepůjdu ani k odvodu protože už se tou dobou rušil, ale na tu prohlídku jsem stejně musel...
XJelen psal:panebože to je skvadra
my byli chudá rodina, na úplatky nebylo...tak jsem narukoval za volant k raketám, ať je prej jako nějaká prdel
To nebyl úplatek, ale pozornost za dobře odvedenou práci...
Jinej by mi třeba řek, že to má každej druhej..
Pravda je, že s tim kolenem jsem v no..
Navíc, co jsem tak slyšel od spolužáků a viděl fotky, tak to byl samej chlast a morálka žádná..zbytečný roky v prdeli..tohlle jsem si zařídil sám v civilu
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:XJelen psal:panebože to je skvadra
my byli chudá rodina, na úplatky nebylo...tak jsem narukoval za volant k raketám, ať je prej jako nějaká prdelTo nebyl úplatek, ale pozornost za dobře odvedenou práci...
Navíc, co jsem tak slyšel od spolužáků a viděl fotky, tak to byl samej chlast a morálka žádná..zbytečný roky v prdeli..tohlle jsem si zařídil sám v civilu
To sice jo
ALE řídils Tank T 55, nebo jsi střílel z RPG 7 popř 75 nebo z Odstřelovací pušky Dragunov, a vrchol všeho jet si do hospody pro basu piv s BVP 1
Já jo ,a to v civilu nezažiješ
Ondráš psal:Copak by na to asi řekl Tomy.
zhrozil by se
jinak já jsem všechno zatajil při odvodu, páč jsem chtěl do vyškova na vojenskou vejšku, víme? ale když mi v Praze ve VFN řekli, že si nedokážou představit brejlatýho velitele roty, tak jsem je poslal do a při přezkumu, jestli jsem schopnej nástupu základní vojenské služby, za asi rok a půl?? jsem byl najednou nemohoucí s alergiema, kolenama, zádama a bylo vymalováno
stejně jsou to kurvy, na frčky jim brejle vadily, ale do bahna válet se jako záklaďák ne, mrdky
si na to vzpomenu a vaří se to ve mně... ale zlatej učitel, ten má klid
Bandit 4EVER!!!
Kakac psal:Meloun psal:XJelen psal:panebože to je skvadra
my byli chudá rodina, na úplatky nebylo...tak jsem narukoval za volant k raketám, ať je prej jako nějaká prdelTo nebyl úplatek, ale pozornost za dobře odvedenou práci...
Navíc, co jsem tak slyšel od spolužáků a viděl fotky, tak to byl samej chlast a morálka žádná..zbytečný roky v prdeli..tohlle jsem si zařídil sám v civiluTo sice jo
ALE řídils Tank T 55, nebo jsi střílel z RPG 7 popř 75 nebo z Odstřelovací pušky Dragunov, a vrchol všeho jet si do hospody pro basu piv s BVP 1
Já jo ,a to v civilu nezažiješ
Hmmm..nic po čem bych zrovna toužil..
PURE NAKED BIKE!
Byl jsem na vojně na 548
Byl jsem na vojně na 365
O vojně mi vyprávěl táta
-byl jsem na 365
-Planá u Českých Budějovic
-chodil jsem tam jak do práce
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek psal:zhrozil by se
jinak já jsem všechno zatajil při odvodu, páč jsem chtěl do vyškova na vojenskou vejšku, víme? ale když mi v Praze ve VFN řekli, že si nedokážou představit brejlatýho velitele roty, tak jsem je poslal do a při přezkumu, jestli jsem schopnej nástupu základní vojenské služby, za asi rok a půl?? jsem byl najednou nemohoucí s alergiema, kolenama, zádama a bylo vymalováno
stejně jsou to kurvy, na frčky jim brejle vadily, ale do bahna válet se jako záklaďák ne, mrdky
si na to vzpomenu a vaří se to ve mně... ale zlatej učitel, ten má klid
Sem chtěl taky, ale když jsem viděl ty papíry a co všechno bych musel podstoupit, tak jsem tam radši ani nešel... I když v tý době myslím v UVN (Ústřední vojenská nemocnice... Fakultní není. Faktultní je myslím v Hradci) sloužil ještě Freš, tak by to možná prošlo hladce.
Luk psal:...ale čechiše folk ist ajne simulantnbande!
dvojitej klystýr a vypláchnout žaludek!
to si pletou... vrchní vojenský lékař Bautze říkal: "das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande!" a bylo při tom odvodu... klystýr byl až pozdějc
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:...ale čechiše folk ist ajne simulantnbande!
dvojitej klystýr a vypláchnout žaludek!to si pletou... vrchní vojenský lékař Bautze říkal: "das ganze tschechische Volk ist eine Simulantenbande!" a bylo při tom odvodu... klystýr byl až pozdějc
nojo, motam paty pres devaty, mas recht
ale k tematu to pasuje
XJelen psal:Luk psal:ale k tematu to pasuje
jako k odstrojení rámu?...to jo
...probehla zmena tematu na "Vas vztah k vojne"
tak rozdelit a presunout do Diskuze...nema to s nama Osi lehky
..schopen,odveden..že mám kotník jak Železník(sportem ku zdraví)tak chuj s tym..
..sjet na hlavě i duchu v ČB,přijímač na hačavě (Suchdol n/L)dnes tam jsou bytovky a na buzeráku skáčou děcka panáka..
..odvelen do Tábora (pan PéHáMák)a dojezd do full 730..
..v civilu vyřazen ze záloh AČR kvůli toho,že mám kotník jak Železník..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Ondráš psal:Sem chtěl taky, ale když jsem viděl ty papíry a co všechno bych musel podstoupit, tak jsem tam radši ani nešel... I když v tý době myslím v UVN (Ústřední vojenská nemocnice... Fakultní není. Faktultní je myslím v Hradci) sloužil ještě Freš, tak by to možná prošlo hladce.
kecám, jj, ÚVN. Fakultka je v HK, jsem tam studoval, vim ne?
jinak ono toho zas tak moc nebylo, cos musel podstoupit - fyzická zdatnost, uběhnout něco málo na oválu, pak člunkovej běh, skklapovačky a nevim jestli ještě leh-sedy - to fakt nevim, psychotesty se dělaly v ÚVN a přijímačky byly z cizího jazyka a z matiky (plus fyzika, pokud to byl technickej obor). Kvuli tomu jsem dokonce byl ochotnej maturovat z matiky, ale co... chuj s tim
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Ondráš psal:Sem chtěl taky, ale když jsem viděl ty papíry a co všechno bych musel podstoupit, tak jsem tam radši ani nešel... I když v tý době myslím v UVN (Ústřední vojenská nemocnice... Fakultní není. Faktultní je myslím v Hradci) sloužil ještě Freš, tak by to možná prošlo hladce.
kecám, jj, ÚVN. Fakultka je v HK, jsem tam studoval, vim ne?
jinak ono toho zas tak moc nebylo, cos musel podstoupit - fyzická zdatnost, uběhnout něco málo na oválu, pak člunkovej běh, skklapovačky a nevim jestli ještě leh-sedy - to fakt nevim, psychotesty se dělaly v ÚVN a přijímačky byly z cizího jazyka a z matiky (plus fyzika, pokud to byl technickej obor). Kvuli tomu jsem dokonce byl ochotnej maturovat z matiky, ale co... chuj s tim
Proto jsem místo matiky a fyziky, radši maturoval z ruštiny
barynek psal:wirklich? ja něpaněmaju ni množko pa rusky patamu što ja něučil pa rusky, jenom pa anglicky a jazyk germaňskij
Tě zkusím opravit:
Ja plócha paněmáju pa růsky. Ja ně účilsja pa růsky no tolka pa anglíjky i pa gěrmánsky.
Já plocha gavarju pa růsky. Já účilsja... Ja dumáju... Četýrje góda... No dněs ja ně znáju. Éto pazór!
Ondráš psal:barynek psal:wirklich? ja něpaněmaju ni množko pa rusky patamu što ja něučil pa rusky, jenom pa anglicky a jazyk germaňskij
Tě zkusím opravit:
Ja plócha paněmáju pa růsky. Ja ně účilsja pa růsky no tolka pa anglíjky i pa gěrmánsky.
Já plocha gavarju pa růsky. Já účilsja... Ja dumáju... Četýrje góda... No dněs ja ně znáju. Éto pazór!
ááá, pán je polygloteček, no tak to je potom jiná už mlčím
Bandit 4EVER!!!
Ondráš psal:Ale prd... Já jsem na jazyky tupej. Pamatuju si z toho akorát tiskací azbuku. Psanou bych už asi nedal...
Psát máma a číst táta... Je trochu mimo moje chápání...
tak s tou tiskací jsme na tom uplně stejne, psace ani hovno
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1