Nejsi přihlášen
zlatej motor, dva laufy....
tak zase nějaká individualita
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 43384.html
GSX 1400 K7
Re: zlatej motor, dva laufy....
pepa psal:tak zase nějaká individualita
http://www.motorkari.cz/motobazar/motor … 43384.html
Za mě tomu motoru ta zlatá vůbec nesluší. Ty laufy sou ale
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
nicola.foxx (Člen) 03.11.2009 22:54:38 Offline |
Kdyby to aspon sladil kompletne do zlaty s cernou, ale takhle A stejne je na tom ta zlata jak vot vjetnamcu.
Jo a ty dva laufy na tom jsou taky pjekne hnusny
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx (Člen) 03.11.2009 23:24:31 Offline |
Fresh Man psal:Koldane sorry ale todle
ty dva laufy... nejni to hnus... ale ta zlatá
Pro upresneni. Nemyslel jsem ze jsou hnusny dva laufy na bandasce, ale konkretne tyhle dva laufy. Dyt to vypada pomalu jak parek v rohliku. Akorat si s tou horcici zamrdal celej motor.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
ta zlata barva na tom motoru je važně trošku divna.
Osobně když už střikat motor tak ja by to viděl spiš na té šedivé jak ma B6. Hodně lidi s B12 mi ji obdivuji
Jinak dva svody važne klasika ta motorka vypada hned lepe I když už kupovat ladak osobně by volil jiny tvar než valcovi. Ale tož věc vkusu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
laufy se mě líbí
Taky sem přemejšlel, že dám svody z GSXF když sem kupval nový po bouračce, jenže...
Svody tam sou černý - hnusný, takže sem od toho upustil.
A ta žluto-bronzová na motoru je kedr jak cyp
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Kukii psal:pardubičák, co neví, co by zprasil, no to je fakt hnus... nemá vkus
pardubicak?... sem se nevsim...
nejni to nakonec z perniku?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Kukii psal:pardubičák, co neví, co by zprasil, no to je fakt hnus... nemá vkus
nejni to nakonec z perniku?
E maj pardubice pokud se nepletu zřejmě byl sjetej, to by to vysvětlovalo
Život je boj-mašina je nej!!!
Kukii psal:Luk psal:Kukii psal:pardubičák, co neví, co by zprasil, no to je fakt hnus... nemá vkus
nejni to nakonec z perniku?E maj pardubice pokud se nepletu zřejmě byl sjetej, to by to vysvětlovalo
jj, E jsou Pardubice. Laufy ujdou, barva motoru a ty blikny z Bikersu za 125kč dva kusy, u kterých se odlamuje patka a vypadávaj dráty z vnitřku
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kukii psal:Luk psal:
nejni to nakonec z perniku?E maj pardubice pokud se nepletu zřejmě byl sjetej, to by to vysvětlovalo
jj, E jsou Pardubice. Laufy ujdou, barva motoru a ty blikny z Bikersu za 125kč dva kusy, u kterých se odlamuje patka a vypadávaj dráty z vnitřku
Nemachruj, sis ty blinkry koupil beztak taky, když máš tak bohaté zkušenosti s nima...
Jináč laufy , hovnězlatý motor
WD club member...
víc zlatých doplňků, víc zlatých doplňků....
Hanz psal:barynek psal:Kukii psal:
E maj pardubice pokud se nepletu zřejmě byl sjetej, to by to vysvětlovalojj, E jsou Pardubice. Laufy ujdou, barva motoru a ty blikny z Bikersu za 125kč dva kusy, u kterých se odlamuje patka a vypadávaj dráty z vnitřku
Nemachruj, sis ty blinkry koupil beztak taky, když máš tak bohaté zkušenosti s nima...
Jináč laufy , hovnězlatý motor
Hanzi, ty jedna měl jsem je chvilku jenom na předku, a hned praskla žárovka a pak ty zbytky, jak jsem psal. To víš, jsem se obětoval, než jsem šel do LEDek
Bandit 4EVER!!!
VikecB12 psal:To je hnus velebnosti,aji ty laufy,bandit není klasika,ale strýtfajtr Klasika musí mít dva lumiče pérování vzadu
Bandit a Street no nevím pěkně obtloustlej a línej
No jak já ,takže proto jsme spolu - protože jsme stejný
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:VikecB12 psal:To je hnus velebnosti,aji ty laufy,bandit není klasika,ale strýtfajtr Klasika musí mít dva lumiče pérování vzadu
ty máš taky hlavu jako škaredý brouk ?
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:Kakac psal:VikecB12 psal:To je hnus velebnosti,aji ty laufy,bandit není klasika,ale strýtfajtr Klasika musí mít dva lumiče pérování vzadu
No jak já ,takže proto jsme spolu - protože jsme stejnýty máš taky hlavu jako škaredý brouk ?
Neser
Náhodou to má kočičí oči
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2009 21:20:30 Offline |
Kakac psal:tomasNJ psal:Kakac psal:
No jak já ,takže proto jsme spolu - protože jsme stejnýty máš taky hlavu jako škaredý brouk ?
Neser
Náhodou to má kočičí oči
a pěkně hnusný
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:tomasNJ psal:
ty máš taky hlavu jako škaredý brouk ?Neser
Náhodou to má kočičí očia pěkně hnusný
A kurva zas budou vysírat
No prostě závist
Prostě eSko je lepší a fertig
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2009 21:23:36 Offline |
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:
Neser
Náhodou to má kočičí očia pěkně hnusný
No prostě závist
Prostě eSko je lepší a fertig
koukni mi do profilu a uvidíš co mám
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:a pěkně hnusný
No prostě závist
Prostě eSko je lepší a fertigkoukni mi do profilu a uvidíš co mám
No tak co řešíš
Já teda když jsem viděl tu druhou fotku tak nejde poznat jestli je to eSko nebo eNko
Jinak barva dobrá však je modrá
K.a.s.y.m. (Člen) 05.11.2009 21:32:07 Offline |
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:
No prostě závist
Prostě eSko je lepší a fertigkoukni mi do profilu a uvidíš co mám
No tak co řešíš
Já teda když jsem viděl tu druhou fotku tak nejde poznat jestli je to eSko nebo eNko
Jinak barva dobrá však je modrá
těší mě ,že dlouho už z toho temhle brouk nebude
K.a.s.y.m. psal:Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:
koukni mi do profilu a uvidíš co mámNo tak co řešíš
Jinak barva dobrá však je modrátěší mě ,že dlouho už z toho temhle brouk nebude
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Kakac psal:VikecB12 psal:To je hnus velebnosti,aji ty laufy,bandit není klasika,ale strýtfajtr Klasika musí mít dva lumiče pérování vzadu
To víš že je to strýt,si pamatuju na první číslo motoráje co se mě dostalo do ruk,eště toho starýho motoráje,né té dnešní sračky,a tam byl článek a fotky s Gery Rotvelem,kerej na starým B12 lítal takoví záda vo kerejch se tenkrát nikomu ani nezdálo a f té době to asi byla špička na kravení bo konkurence žádnou podobnou motorku neměla
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Kakac psal:VikecB12 psal:To je hnus velebnosti,aji ty laufy,bandit není klasika,ale strýtfajtr Klasika musí mít dva lumiče pérování vzadu
No jak já ,takže proto jsme spolu - protože jsme stejnýTo víš že je to strýt,si pamatuju na první číslo motoráje co se mě dostalo do ruk,eště toho starýho motoráje,né té dnešní sračky,a tam byl článek a fotky s Gery Rotvelem,kerej na starým B12 lítal takoví záda vo kerejch se tenkrát nikomu ani nezdálo a f té době to asi byla špička na kravení bo konkurence žádnou podobnou motorku neměla
Vikec rozumím ti ale doba pokročila.
Takže je to stejný jak kdybych ti řekl že jsem ve 20 letech balil holky a měl je omotaný kolem prstu a když se podíváš teď
Kakac psal:VikecB12 psal:Kakac psal:
No jak já ,takže proto jsme spolu - protože jsme stejnýTo víš že je to strýt,si pamatuju na první číslo motoráje co se mě dostalo do ruk,eště toho starýho motoráje,né té dnešní sračky,a tam byl článek a fotky s Gery Rotvelem,kerej na starým B12 lítal takoví záda vo kerejch se tenkrát nikomu ani nezdálo a f té době to asi byla špička na kravení bo konkurence žádnou podobnou motorku neměla
Vikec rozumím ti ale doba pokročila.
Takže je to stejný jak kdybych ti řekl že jsem ve 20 letech balil holky a měl je omotaný kolem prstu a když se podíváš teď
Doba pokročila,to máš pravdu,ale myslím že špatným směrem Jinak by nebylo možný,aby dnešním moderním mašinám praskal rám při troše toho stuntrajdingu a podobný věci v minulosti nemyslitelný Za poslední rok sem viděl 3 kousky přeražený,dvě hustokrutý FZ6 a jednu rossovinu,ale v sedumpade a krom křupnutýho rámu neměly ani škrábaneček...Motorky směřujou pěkně do a s autama je to ještě horší. Dopadnu tak,že si k banditovi koupím LR Defendra a budu s tím muset do smrti nějak vystačit
VikecB12 psal:Kakac psal:VikecB12 psal:
To víš že je to strýt,si pamatuju na první číslo motoráje co se mě dostalo do ruk,eště toho starýho motoráje,né té dnešní sračky,a tam byl článek a fotky s Gery Rotvelem,kerej na starým B12 lítal takoví záda vo kerejch se tenkrát nikomu ani nezdálo a f té době to asi byla špička na kravení bo konkurence žádnou podobnou motorku nemělaVikec rozumím ti ale doba pokročila.
Takže je to stejný jak kdybych ti řekl že jsem ve 20 letech balil holky a měl je omotaný kolem prstu a když se podíváš teďDoba pokročila,to máš pravdu,ale myslím že špatným směrem Jinak by nebylo možný,aby dnešním moderním mašinám praskal rám při troše toho stuntrajdingu a podobný věci v minulosti nemyslitelný Za poslední rok sem viděl 3 kousky přeražený,dvě hustokrutý FZ6 a jednu rossovinu,ale v sedumpade a krom křupnutýho rámu neměly ani škrábaneček...Motorky směřujou pěkně do a s autama je to ještě horší. Dopadnu tak,že si k banditovi koupím LR Defendra a budu s tím muset do smrti nějak vystačit
...seš sice eště mladej rybízek, ale začínáš mít celkem rozumný názory
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
To víš že je to strýt,si pamatuju na první číslo motoráje co se mě dostalo do ruk,eště toho starýho motoráje,né té dnešní sračky,a tam byl článek a fotky s Gery Rotvelem,kerej na starým B12 lítal takoví záda vo kerejch se tenkrát nikomu ani nezdálo a f té době to asi byla špička na kravení bo konkurence žádnou podobnou motorku nemělaVikec rozumím ti ale doba pokročila.
Takže je to stejný jak kdybych ti řekl že jsem ve 20 letech balil holky a měl je omotaný kolem prstu a když se podíváš teďDoba pokročila,to máš pravdu,ale myslím že špatným směrem Jinak by nebylo možný,aby dnešním moderním mašinám praskal rám při troše toho stuntrajdingu a podobný věci v minulosti nemyslitelný Za poslední rok sem viděl 3 kousky přeražený,dvě hustokrutý FZ6 a jednu rossovinu,ale v sedumpade a krom křupnutýho rámu neměly ani škrábaneček...Motorky směřujou pěkně do a s autama je to ještě horší. Dopadnu tak,že si k banditovi koupím LR Defendra a budu s tím muset do smrti nějak vystačit
Vikec s tímhle názorem se bohužel či bohudík musím ztotožnit
No,musím pomalu začít přemejšlet kde na toho Defíka vzít
Na tohoto čučím už nějakej pátek a líbí se mě čím dál víc kurva,to je nebezpečný bo vím jak to věčinou dopadá: www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/lan … er/7643620
Editoval osiris (06.11.2009 15:25:17)
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2009 14:56:13 Offline |
VikecB12 psal:Tak nevím proč ten odkaz nefachčí Ale je krásnej
máš před odkazem :
slamescu se těmahle autama živý třeba by poradil
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Tak nevím proč ten odkaz nefachčí Ale je krásnej
máš před odkazem :
slamescu se těmahle autama živý třeba by poradil
Vím vo něm,párkrát sem brouzdal po LR fóru a vobčas tam má něco k mání. Dokud nebudu mít krupicu v hrsti,tak nikoho votravovat nebudu...
Uplně se s tím vidím na dovolené někde f pěkné prdeli kde dávají lišky dobrou noc. sem se zase zasnil
Ty woe asi nějak funguje něco, bo sem si zrovna včera říkal, že bych nejradči do vw strčil starou karburátovou 1,6
..pro ilustraci si v servisu řekli za servisní kontrolu ve 30 tis. okolo 6-ti ..a to je mužu
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2009 18:40:46 Offline |
K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 060943.jpg
myslíš tohle?
To je přesně von Freši,co f tom máš za motor a co je to za rok?
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2009 19:35:12 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 060943.jpg
myslíš tohle?To je přesně von Freši,co f tom máš za motor a co je to za rok?
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 060943.jpg
myslíš tohle?To je přesně von Freši,co f tom máš za motor a co je to za rok?
dik Podle světel sem právě myslel že je to série3 2.5benzín... Já bych chtěl novějšího v chrochtáku 2.5,ten má už aji trochu kultivovanější interiér,ten starej je vevnitř jak vejtřaska Jinak sem celkem čučel že náhradní díly sou relativně za pár kaček,jak na feldu
Fresh Man psal:Koldane sorry ale todle
ty dva laufy... nejni to hnus... ale ta zlatá
vogo todlencto nebude ani můj šálek kafete ty dva laufy sů fajne, i ně bysa líbili, i dyž asi trošku jinak udělaný, ale ten motor je jag natřítej temperkama (nebo anilinovýma barvičkama či jak sa jim říkalo, ty bývaly kuwa jen u bohatejch děcek)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:To je přesně von Freši,co f tom máš za motor a co je to za rok?
Já bych z toho zas tak moc nadšenej nebyl. Tyhle motory jsou do stacionárních zařízení typu elektrocentrál, kde se nastartujou a běží x let na konstantních otáčkách. Tomu je přizpůsobený i řízení vstupu a výstupu směsi (Atkinsonův cyklus), které je optimalizováno právě pro tyto otáčky a v jiných režimech je značně neefektivní. Vzhledem k tomu, že u aut se využívá mnohem větší rozsah otáček, je to trochu na pytel.
Tím neříkám, že se s tím nedá jezdit, ale nevím jestli je to úplně výhra.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:To je přesně von Freši,co f tom máš za motor a co je to za rok?
Já bych z toho zas tak moc nadšenej nebyl. Tyhle motory jsou do stacionárních zařízení typu elektrocentrál, kde se nastartujou a běží x let na konstantních otáčkách. Tomu je přizpůsobený i řízení vstupu a výstupu směsi (Atkinsonův cyklus), které je optimalizováno právě pro tyto otáčky a v jiných režimech je značně neefektivní. Vzhledem k tomu, že u aut se využívá mnohem větší rozsah otáček, je to trochu na pytel.
Tím neříkám, že se s tím nedá jezdit, ale nevím jestli je to úplně výhra.
zeptej se,kolik za to doktor dal a pak zmenis nazor. I kdyby to mel dovezt do cehch na nahradni dily.
Amen. . .
Stránky: 1