Nejsi přihlášen
Re: Zahnutý ventilky
kamos to mel na Z1000 dal si to na predni i zadni, ale pak si to zase rikal dal jenom z predniho pryc pac se to muselo nechat vic navazovat rikal, nevim no proste mu se s tim klepalo predni kolo, ono to taky neco vazi, nevim no , ja bych si to tam treba kvuli temu nedaval
Billy psal:kamos to mel na Z1000 dal si to na predni i zadni, ale pak si to zase rikal dal jenom z predniho pryc pac se to muselo nechat vic navazovat rikal, nevim no proste mu se s tim klepalo predni kolo, ono to taky neco vazi, nevim no , ja bych si to tam treba kvuli temu nedaval
von neví roupama coby, ted dodělal bránu a má asi kutilskou chvilku se na to jako dycky vysere a bude mít to co má
Bandit 4EVER!!!
Honza psal:Tuším, že to má/měl jednu dobu jeden nejmenovaný racer na svým britským speedcafé a nestěžoval si... Tak třeba k tomu napíše sám víc
ty vole, čeho ty si nevšimneš
mám přesně ten co tu hodil v odkaze Slugi...
nemám s tím vůbec žádný problém, jak to tu gdosi psal...
vzadu mám dokonce ten klasický kovový, a tam už vůbec trabl není...zadní kolo nevyvažuju vůbec...
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
luig psal:Díky za odkaz a za názory, prubnu
A Barynka bych prosil ať si ty svoje slinty sere do diskuze a ne do techniky, díky
vy byste si měli koupit dvojdomek wogo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
barynek psal:ross psal:luig psal:Díky za odkaz a za názory, prubnu
A Barynka bych prosil ať si ty svoje slinty sere do diskuze a ne do techniky, díkyvy byste si měli koupit dvojdomek wogo
už ho máte bo co?
dneska jsem překročil svůj limit příspěvků..
how
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Banditatom (Člen) 09.11.2009 20:35:50 Offline |
a já myslel že chtěl ohýbat ventilos v hlavosbylo mi to furt divný
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Stránky: 1