Nejsi přihlášen
Něco fotos z muzea v Lánech
pro všechny, kdo by měli na jaře zájem mrknout se na nějaký pěkný kousky ať už historie nedávno minulé, nebo té dávno minulé - auťáky hafo značek (Porsche, Audiny apod.), pár motorek (2 ve skutečnosti ) a když budete hodný a pěkně poprosíte, tak vás pustí neofiko do garáže kde je dalších asi padesát auťáků čekajících na renovaci, převážně ty s vrtulí (BMW ).
Je to i pro socky, vlezný bylo myslim 30konž
super tip na vejlet. Pro ty kteří pojedou s batůžkama, pár metrů dál, je zámeckej park na trocu romantiky
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/Lany_-_ … vnich_aut/
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 01.11.2009 17:02:13 Offline |
Re: Něco fotos z muzea v Lánech
barynek psal:jo a jsou to fotky z mobilu, tak ne za kvalitu
teda ta kvalita fotek
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
zzzmrzlinar (Člen) 01.11.2009 22:56:42 Offline |
dobrej tip, vyrazím eště v zimě sem ani netušil že v čechách je taková nóbl sbírka.
jo, moc pěkné...
už se tam chystám nějaký ten rok, ale ještě jsem tam nedorazil
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
barynek psal:pro všechny, kdo by měli na jaře zájem mrknout se na nějaký pěkný kousky ať už historie nedávno minulé, nebo té dávno minulé - auťáky hafo značek (Porsche, Audiny apod.), pár motorek (2 ve skutečnosti ) a když budete hodný a pěkně poprosíte, tak vás pustí neofiko do garáže kde je dalších asi padesát auťáků čekajících na renovaci, převážně ty s vrtulí (BMW ).
super tip na vejlet. Pro ty kteří pojedou s batůžkama, pár metrů dál, je zámeckej park na trocu romantiky
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/Lany_-_ … vnich_aut/
a kde je nějakej cestopis kurva?
mazej si něco přečíst od Tomyho...
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:pro všechny, kdo by měli na jaře zájem mrknout se na nějaký pěkný kousky ať už historie nedávno minulé, nebo té dávno minulé - auťáky hafo značek (Porsche, Audiny apod.), pár motorek (2 ve skutečnosti ) a když budete hodný a pěkně poprosíte, tak vás pustí neofiko do garáže kde je dalších asi padesát auťáků čekajících na renovaci, převážně ty s vrtulí (BMW ).
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/Lany_-_ … vnich_aut/a kde je nějakej cestopis kurva?
mazej si něco přečíst od Tomyho...
jdi do Sašo byl jsem tam autem a nic víc, soukromej vejlet tak se nestarej
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:ross psal:barynek psal:pro všechny, kdo by měli na jaře zájem mrknout se na nějaký pěkný kousky ať už historie nedávno minulé, nebo té dávno minulé - auťáky hafo značek (Porsche, Audiny apod.), pár motorek (2 ve skutečnosti ) a když budete hodný a pěkně poprosíte, tak vás pustí neofiko do garáže kde je dalších asi padesát auťáků čekajících na renovaci, převážně ty s vrtulí (BMW ).
http://barynekcv.rajce.idnes.cz/Lany_-_ … vnich_aut/a kde je nějakej cestopis kurva?
mazej si něco přečíst od Tomyho...jdi do Sašo byl jsem tam autem a nic víc, soukromej vejlet tak se nestarej
ty to musí mít nějakou formu
něco na způsob:
..večer jsem nějak nemohl spát a tak jsem přemýšlel nad programem na příští den
..v tom mě napadlo, že vemu starou na vejlet, tak aby mě furt nebuzerovala, že s ní nikam nechodím
..nějakej popis cesty, jakože, jak rychle jste jeli, nějaká zastávka na benzínce, co jste po cestě zežrali, kolikrát jste byli na hajzlu...
..pár fotek u každý druhý křížovatky
..ke každý fotce něco dopsat, aby jsme měli po přečtení dojem, že jsme tam s váma byli všichni
..pak krátké shrnutí celého dne-pozitiva/negativa
krátké zamyšlení
a hotovo
je to tak těžkýýýýýý?????
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:barynek psal:ross psal:
a kde je nějakej cestopis kurva?
mazej si něco přečíst od Tomyho...jdi do Sašo byl jsem tam autem a nic víc, soukromej vejlet tak se nestarej
ty to musí mít nějakou formu
něco na způsob:
..večer jsem nějak nemohl spát a tak jsem přemýšlel nad programem na příští den
..v tom mě napadlo, že vemu starou na vejlet, tak aby mě furt nebuzerovala, že s ní nikam nechodím
..nějakej popis cesty, jakože, jak rychle jste jeli, nějaká zastávka na benzínce, co jste po cestě zežrali, kolikrát jste byli na hajzlu...
..pár fotek u každý druhý křížovatky
..ke každý fotce něco dopsat, aby jsme měli po přečtení dojem, že jsme tam s váma byli všichni
..pak krátké shrnutí celého dne-pozitiva/negativa
krátké zamyšlení
a hotovo
je to tak těžkýýýýýý?????
bože to je piiiiiiča
sem poprskal monitor
boduješ rossáku
nyc nejede tak jako třilytr...
luig psal:Přesně tak, odfláknuls to kamaráde ()
Ale jinak to ujde, zas abych pořád jenom nekritizoval, fotky taky nestojej za nic, o kompozici a světle nemluvě. Ale jo, stojí to za starou bačkoru, pěkný
tys byl dycky kámoš ()
Bandit 4EVER!!!
douž se 20 min skoušim přihlásit a udělat si zasranej účet na to skur.. rajčeti... a furt mi to fakuje "!! prostě to je na a fotky maj bejt na papíře a néé na zkompjůtru !!!/ stejně je nigdo neuvidí páč nejdó poslat ...tagže na papíře !!! jedině !!!
Bandit pičo
Fresh Man psal:douž se 20 min skoušim přihlásit a udělat si zasranej účet na to skur.. rajčeti... a furt mi to fakuje "!! prostě to je na a fotky maj bejt na papíře a néé na zkompjůtru !!!/ stejně je nigdo neuvidí páč nejdó poslat ...tagže na papíře !!! jedině !!!
klííd, nebo ti praskne cévka. K tomu přihlášení asi takhle
A) pokud je už někdo s tvým jménem a nickem regostrovanej, máš smůlu, musíš si vymyslet něco jinýho;
B) poslat jdou buď mejlem a nebo papírovou formou v dopisu a to tak že si je necháš vyvolat
a za C) přes kompy je tu Filous, tak mu napiš, v tématu na PC HW taky poradil a zadarmo
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:douž se 20 min skoušim přihlásit a udělat si zasranej účet na to skur.. rajčeti... a furt mi to fakuje "!! prostě to je na a fotky maj bejt na papíře a néé na zkompjůtru !!!/ stejně je nigdo neuvidí páč nejdó poslat ...tagže na papíře !!! jedině !!!
A) pokud je už někdo s tvým jménem a nickem regostrovanej, máš smůlu, musíš si vymyslet něco jinýho;
B) poslat jdou buď mejlem a nebo papírovou formou v dopisu a to tak že si je necháš vyvolat
a za C) přes kompy je tu Filous, tak mu napiš, v tématu na PC HW taky poradil a zadarmo
píšeto neplatnej emajl !!! do já ten emajl používám uš 20 skurv... let a ted najednou nefachá ????
fachá samozřejmě !!! že fachá !!! jen ty posr... kompjůtry si dělaj co chtěj !!!
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Fresh Man psal:douž se 20 min skoušim přihlásit a udělat si zasranej účet na to skur.. rajčeti... a furt mi to fakuje "!! prostě to je na a fotky maj bejt na papíře a néé na zkompjůtru !!!/ stejně je nigdo neuvidí páč nejdó poslat ...tagže na papíře !!! jedině !!!
a za C) přes kompy je tu Filous, tak mu napiš, v tématu na PC HW taky poradil a zadarmopíšeto neplatnej emajl !!! do já ten emajl používám uš 20 skurv... let a ted najednou nefachá ????
fachá samozřejmě !!! že fachá !!! jen ty posr... kompjůtry si dělaj co chtěj !!!
platí varianta A
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:barynek psal:
a za C) přes kompy je tu Filous, tak mu napiš, v tématu na PC HW taky poradil a zadarmopíšeto neplatnej emajl !!! do já ten emajl používám uš 20 skurv... let a ted najednou nefachá ????
fachá samozřejmě !!! že fachá !!! jen ty posr... kompjůtry si dělaj co chtěj !!!platí varianta A
nevim ale psalo to že nik nejm je oukej ...
Bandit pičo
Fresh Man psal:barynek psal:Fresh Man psal:
píšeto neplatnej emajl !!! do já ten emajl používám uš 20 skurv... let a ted najednou nefachá ????
fachá samozřejmě !!! že fachá !!! jen ty posr... kompjůtry si dělaj co chtěj !!!platí varianta A
nevim ale psalo to že nik nejm je oukej ...
tak to nevim, i když mě to taky občas dělá na těch stahovacích forech tydle roblémy, tak se na to vyser, zaregistruj si jinej email a hotovo, ne? teda jako pokud máš dva
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Fresh Man psal:barynek psal:
platí varianta Anevim ale psalo to že nik nejm je oukej ...
tak to nevim, i když mě to taky občas dělá na těch stahovacích forech tydle roblémy, tak se na to vyser, zaregistruj si jinej email a hotovo, ne? teda jako pokud máš dva
zkoušel ale nepustí mi to už zase na frešmena
Bandit pičo
zzzmrzlinar psal:dobrej tip, vyrazím eště v zimě sem ani netušil že v čechách je taková nóbl sbírka.
Hele má to Charouz, v hroním patře jsou tam ještě Engeho formule apod. takže pokud tě aspoň trochu tohle zajímá, tak neváhej, je to super
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1