Nejsi přihlášen
Re: Riaditka na 1250SA
stvrto1 psal:Čaute, nemáte niekto dobrý tip na športovejšie riaditka na 1250SA? Problém je v tom, že chcem riaditka nižšie položené, viac rovné, ale tak, aby mi nebúchali do kapotáže ...
Já bych řek,že aš půjde vokolo Ondráš a nebo Meloun tak ti poradějto voni uměj dost co se týče eska aj dyš to sou enkaři
Jebat motorky :-)
Takže první věc.
Aby ti říditka nemlátila do plastů, musíš je sundat. Až tohle uděláš, tak přijď a pojedem dál. Do té doby se o tom nemá cenu bavit, páč to prostě nejde.
A Kakáčovi nevěř. Ten tomu nerozumí.
Jen nastíním další postup. Koupíš zlatá (!!!) řídítka s hrazdou, pak (a tady se s Melounem rozcházíme) je natočíš k sobě (Meloun by řek od sebe) a jako další krok... Naučíš se vysedávat.
Tohle ti chvíli vydrží.
Pak musíš koupit nejlepší motorku v celém kosmíru.
Kurva... Mam tu jen pivo...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Takže první věc.
Aby ti říditka nemlátila do plastů, musíš je sundat. Až tohle uděláš, tak přijď a pojedem dál. Do té doby se o tom nemá cenu bavit, páč to prostě nejde.
A Kakáčovi nevěř. Ten tomu nerozumí.
Jen nastíním další postup. Koupíš zlatá (!!!) řídítka s hrazdou, pak (a tady se s Melounem rozcházíme) je natočíš k sobě (Meloun by řek od sebe) a jako další krok... Naučíš se vysedávat.
Tohle ti chvíli vydrží.
Pak musíš koupit nejlepší motorku v celém kosmíru.
Kurva... Mam tu jen pivo...
Ondráši ty k....o ,neser
Udělals dobře žes pořídil eSko
Ondráš nemůže pochopit že jsem o deset let starší a vlasů už mám pomálu tak se schovávám za kapotku aby mi ještě chvílu vydržely
A ještě nám závidí že máme s Barynkem takový pěkný motorky
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
faitík psal:sem ti říkal, abys sis vod toho nic nesliboval, pádž Ondráš a Melounem pohaní všechno na motorce - Sko
Jsou eska, který se mi líbí... Třeba to Kasymovo jednou v Sosnové.
2 stvotro1: Proč chceš sportovnější řídítka? Chceš jezdit větší kudlu, nebo chceš jen něco co se ti líp drží?
nicola.foxx (Člen) 12.10.2009 01:23:52 Offline |
Ondráš psal:Jsou eska, který se mi líbí... Třeba to Kasymovo jednou v Sosnové.
2 stvotro1: Proč chceš sportovnější řídítka? Chceš jezdit větší kudlu, nebo chceš jen něco co se ti líp drží?
Myslis trebas wocas?
To je prad kecu kurwa. Kazdymu se libi co jeho jest. Me osobne trebas ty sirsi riditka moc nesedej.
A k tomu Kasymovu bajku: Myslis to jak povolil sest sroubu a kapota byla na zemi a ostatni z toho meli PISOAR ?
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 07:27:51 Offline |
už jsem to sem dávál a dám to sem znova
jeden naháč bez světla
jak se tu říkalo.....prostě plasty patří na okruhovku a hotovo
na druhou stranu se musí nechat ,že když se sundaj ty ošklivý plasty tak ten předek příjemně ztuhne..přeci jen 10 kilo je 10 kilo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 07:30:00 Offline |
jinak širší řidítka za mě jo..lehneš si víc do kapoty a nemusíš se krčit v rukou když vezeš batůžek co se opíra o nádrž navíc jde přes tebe líp vítr...ovšem já tam mám vyšší plexi tak nevim jestil to bude fungovat i u seriovky
nicola.foxx (Člen) 12.10.2009 17:01:09 Offline |
huskyb12 psal:aha
:)))
Tak jestli je to takhle, tak kdy si poridis S I kdyz ted uz je to asi jedno co
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Ondráš psal:faitík psal:sem ti říkal, abys sis vod toho nic nesliboval, pádž Ondráš a Melounem pohaní všechno na motorce - Sko
Jsou eska, který se mi líbí... Třeba to Kasymovo jednou v Sosnové.
Chcem aby ma toľko netlačili zvonka do dlane, aby sa lepšie držali a aby som bol troška viac zaľahnutý za kapotou, lebo sem-tam nejazdím rýchlo, len lietam príliš nízko Dovolil som si citovať jednoho borca odtiaľto
Suzuki Bandit 1250SA
stvrto1 psal:Chcem aby ma toľko netlačili zvonka do dlane, aby sa lepšie držali a aby som bol troška viac zaľahnutý za kapotou, lebo sem-tam nejazdím rýchlo, len lietam príliš nízko Dovolil som si citovať jednoho borca odtiaľto
Sportovní řídítka jsou vlaštovky, ale při normálním ježdění bys z toho asi nebyl radostnej. Bouchání do nádrže vyřešíš dorazama. Pokud si je chceš snížit, tak povol to uchycení a naklop si je víc na sebe. Vyzkoušej to. Je to hned jiný. Nejdřív laboruj s tím co máš a pak se koukej po jinejch.
Co tam vůbec máš? Široká? Originál?
BTW. Bouchá ti to do nádrže, nebo do plastu? Mám široká, naklopená na sebe a nikdy jsem se nedotkl.
Rejpalové si poznámky o Sosnové nechaj...
mam uplne stejnej trabl s tema serovoejma vetvema, proste me tlaci z venku na dlanich pri delsi jizde pres 200 km, a kdyz sem si sedl na sirsi vetve tak to bylo super ten posaz. jen nevim jaky fakt vybrat a hrazda me nevadi. na to hybridni moje eSko fakt nevim co za typ, klido 80 vetve kdyz vlezou. Uz sem to resil kdysi na nejaky vlaken tady ale nevim no jaky tam dat. Renthal, Tag ale typ no
Billy psal:mam uplne stejnej trabl s tema serovoejma vetvema, proste me tlaci z venku na dlanich pri delsi jizde pres 200 km, a kdyz sem si sedl na sirsi vetve tak to bylo super ten posaz. jen nevim jaky fakt vybrat a hrazda me nevadi. na to hybridni moje eSko fakt nevim co za typ, klido 80 vetve kdyz vlezou. Uz sem to resil kdysi na nejaky vlaken tady ale nevim no jaky tam dat. Renthal, Tag ale typ no
Jak jsem psal... Zkus to povolit v uchycení a otočit s tím (k sobě nebo od sebe, laboruj). Když to nepomůže, tak koupíš jiný, ale tohle máš zatím zadarmo.
K.a.s.y.m. (Člen) 12.10.2009 20:32:23 Offline |
Billy psal:mam uplne stejnej trabl s tema serovoejma vetvema, proste me tlaci z venku na dlanich pri delsi jizde pres 200 km, a kdyz sem si sedl na sirsi vetve tak to bylo super ten posaz. jen nevim jaky fakt vybrat a hrazda me nevadi. na to hybridni moje eSko fakt nevim co za typ, klido 80 vetve kdyz vlezou. Uz sem to resil kdysi na nejaky vlaken tady ale nevim no jaky tam dat. Renthal, Tag ale typ no
i přes 80 se vejdou.
Mám tuším 80cm větve,niřší než origo a aji sou vo něco rovnější. Ale sou to normální chromovaný,tuším Lucas,ale to si nejsu jistej. Kupoval sem je hnedka jak sem dovezl béčko dom,v Brně v Motokšeftu. Cena byla zhruba 700kč,ale nevím jestli je tam ještě mají. Fotku vám sem nedám,nemám motorku momentálně doma...Do kapoty se vešly,ale naknop
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Mám tuším 80cm větve,niřší než origo a aji sou vo něco rovnější. Ale sou to normální chromovaný,tuším Lucas,ale to si nejsu jistej. Kupoval sem je hnedka jak sem dovezl béčko dom,v Brně v Motokšeftu. Cena byla zhruba 700kč,ale nevím jestli je tam ještě mají. Fotku vám sem nedám,nemám motorku momentálně doma...Do kapoty se vešly,ale naknop
To myslíš na tý K6? Mě příde, že se tam nic jinýho nevleze ani nevleze. Taky mě tlačí dlaně při delší štrece
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Ja bych klidne dal love aj do nejakejch pevnejch vetvy aby se pri pripadnym padu neohnuly do nadrze a tvorily funkci padaku
Billy psal:Ja bych klidne dal love aj do nejakejch pevnejch vetvy aby se pri pripadnym padu neohnuly do nadrze a tvorily funkci padaku
Tak to kamaráde nevim...
Myslím, že tak jak jsem to měl já je to ještě docela v pohodě...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2009 09:46:52 Offline |
Billy psal:Ja bych klidne dal love aj do nejakejch pevnejch vetvy aby se pri pripadnym padu neohnuly do nadrze a tvorily funkci padaku
to spíš musíš omezit dorazy
K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Ja bych klidne dal love aj do nejakejch pevnejch vetvy aby se pri pripadnym padu neohnuly do nadrze a tvorily funkci padaku
...jo, s větvema (renthaly s hrazdou) to už 3 x vodsral doraz a větve furt držej
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
XJelen psal:Luk psal:koukam, ze v tom taky nejsem sam...vic, nez ze jsou riditka uzky mi vadi, ze jsou moc zahnuty smerem k jezdci
...chystam se na to pres zimuLSL bez hrazdy vod lujze hliník, hodně snesou....
jooo, vo tech vo vikendu vykrikoval Nety neco ve stylu ..."ty kjááávo, ty sou dobry, ty ma Jelen,dej si je, ja je taky budu davat...ja uz na to prodavani seru, ja si ho necham..."
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 13.10.2009 10:34:59 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Billy psal:Ja bych klidne dal love aj do nejakejch pevnejch vetvy aby se pri pripadnym padu neohnuly do nadrze a tvorily funkci padaku
...jo, s větvema (renthaly s hrazdou) to už 3 x vodsral doraz a větve furt držej
to jo to netvrdim,ale pokud se ti zloměj až na nádrž tak to odsere
Luk psal:XJelen psal:Luk psal:koukam, ze v tom taky nejsem sam...vic, nez ze jsou riditka uzky mi vadi, ze jsou moc zahnuty smerem k jezdci
...chystam se na to pres zimuLSL bez hrazdy vod lujze hliník, hodně snesou....
jooo, vo tech vo vikendu vykrikoval Nety neco ve stylu ..."ty kjááávo, ty sou dobry, ty ma Jelen,dej si je, ja je taky budu davat...ja uz na to prodavani seru, ja si ho necham..."
má horečku a kecá po zimě zas bude prodávat, uzavřel bych sázky, na kolika to nakonec dopadne, 65t.??
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. psal:osiris psal:K.a.s.y.m. psal:to spíš musíš omezit dorazy
to jo to netvrdim,ale pokud se ti zloměj až na nádrž tak to odsere
...však jo, já s tebou souhlasím, neoponuju, (2 x z toho to šlo až do nádrže)
A jak ze se teda upravuji ty dorazy ? nekde kdysi davno byla nekde fotka, ale jelikoz se hodne obrazku uz ve starejch diskuzich nezobrazi tak neco zkuste nahodit zasveceni pls se tam snad ci neco varilo na ram
Smoula.koumak (Člen) 13.10.2009 13:55:31 Offline |
a nemaj bejt na sport spíž užší řidítka
Bandit v lese :-))
nety psal:fakt v karlovarským a plzeňským kraji o kurfy nezavadíš
to je fakt, tam jsou hrozny kurvy jeste ze v tom usteckym jsou spravny kluci
PS: az budu tam u vas, doufam ze si na mne udelas s fajtakama cas na coz?
Bandit 4EVER!!!
Luk psal:barynek psal:PS: az budu tam u vas, doufam ze si na mne udelas s fajtakama cas na coz?
jasna paka voe
OK! konec měsíce to jistí, dám echo
PS: naposledy když jsem byl v Plzni, tak jsem procházel kolem Pamely, to je netyho oblíbená "knihovna", že?
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 12:14:37 Offline |
to to ještě funguje?
barynek psal:nety psal:fakt v karlovarským a plzeňským kraji o kurfy nezavadíš
to je fakt, tam jsou hrozny kurvy jeste ze v tom usteckym jsou spravny kluci
PS: az budu tam u vas, doufam ze si na mne udelas s fajtakama cas na coz?
to se ví
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 19:56:54 Offline |
faitík psal:K.a.s.y.m. psal:to to ještě funguje?
jelikož je to jedinej "kultůrák" v Plzni, tak jo
no já tam byl asi dvakrát když jsem byl v plzni na škole,ale že by místní kulturák??? to mě nikdy nenapadlo
K.a.s.y.m. (Člen) 15.10.2009 21:59:01 Offline |
nety psal:a v tom kultůráku se chodí do zoo takže kasymojc je taky skoro od nás
šest let jsem tam nebyl
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 12:05:21 Offline |
XJelen psal:barynek psal:nety psal:a v tom kultůráku se chodí do zoo takže kasymojc je taky skoro od nás
na zoo? ale nějakou domácí ne?
ale hovno, normálka pavilón opic
jesi sou tam furt ty samí ukrajinský vopice co tam byli tak to byla fakt zoo
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 16:58:39 Offline |
nety psal:kuwa klucí, mušíme udělat sraz vary a plzeň
v Pamele
K.a.s.y.m. (Člen) 16.10.2009 19:07:55 Offline |
nety psal:hlavně kdo nosí brýle (barynek) tak je nebrat, po až mu pojede před vočima, aby sae mu nezamlžily
tak si vezme čočky
K.a.s.y.m. (Člen) 17.10.2009 18:32:31 Offline |
barynek psal:K.a.s.y.m. psal:nety psal:hlavně kdo nosí brýle (barynek) tak je nebrat, po až mu pojede před vočima, aby sae mu nezamlžily
tak si vezme čočky
já vidím i s čočkama velkou
2 nety - mám antifog
tu tam uvidíš i tak
http://www.motorkari.cz/motobazar/nahra … 52715.html
co rikate tady na takovy vetve ? vim ze asi nepoberou toho nic pri padu asi.
Budu akorat muset se optat asi na rozmer delky od ohybu ke konci vetve kvuli ovladacum s tim ze bych je klidne kousek zkratil pac je to asi uz moc 81,5 cm delka kvuli kabelazi. Nevim estli me to proste na to Becko moje pasne no, ty dorazy nemas to Osi nekde nebo nekdo vyfocene jak to tam lepis a z jakyho matrosu je ten doraz ?
PALOUS psal:stvrto1 psal:Čaute, nemáte niekto dobrý tip na športovejšie riaditka na 1250SA? Problém je v tom, že chcem riaditka nižšie položené, viac rovné, ale tak, aby mi nebúchali do kapotáže ...
Já bych řek,že aš půjde vokolo Ondráš a nebo Meloun tak ti poradějto voni uměj dost co se týče eska aj dyš to sou enkaři
Neboj já ti proti nim pomůžu
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Billy psal:http://www.motorkari.cz/motobazar/nahradni-dily/riditka/riditka-s-hrazdou-152715.html
co rikate tady na takovy vetve ? vim ze asi nepoberou toho nic pri padu asi.
Budu akorat muset se optat asi na rozmer delky od ohybu ke konci vetve kvuli ovladacum s tim ze bych je klidne kousek zkratil pac je to asi uz moc 81,5 cm delka kvuli kabelazi. Nevim estli me to proste na to Becko moje pasne no, ty dorazy nemas to Osi nekde nebo nekdo vyfocene jak to tam lepis a z jakyho matrosu je ten doraz ?
...na oboustranku, lepící tmelem, tavnou pistolí, jak je libo
...materiál je taky jedno, dávám hliník, ale když dáš tvrdší je to taky fuk (na rámu/krku je stejně železo), zkrátka něco co nebudeš muset povrchově udržovat, takže klidně i nerez, i kdyby jsi dal ale železo, je to jedno
Ondráš psal:Víš jak jsem dopadl v Sosnové? Tak přesně tak s těma větvema dopadneš. Já je mám a používám.
P.S.: Ty zlatý...
vim vim zes sebou skrabl na zem ale nevim vysledek jak to dopadlo s tema rejdlama a nadrzi , estli si daly scuka na laku
Billy psal:vim vim zes sebou skrabl na zem ale nevim vysledek jak to dopadlo s tema rejdlama a nadrzi , estli si daly scuka na laku
Jo, daly. Ohly se jen trochu, ale jak jsou dlouhý tak to stačí. Každopádně těch asi 80 km do Prahy a pak dalších 50 domu jsem na nich dal bez potíží. To mě víc srala páčka přední brzdy, která furt utíkala... Párkrát mi připravila horké chvilky, když jsem chtěl brzdit a ona tam nebyla...
osiris psal:...někdo vaří, někdo vrtá a šroubuje, já lepím destičku
někgdo ukrutnů silů zavrtí dva kůsky pásoviny do vrtule (kladivo, sfěrák a francůzák) a chytne to na šroub do díry od lešení (kopirajt Kelly)
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:osiris psal:...někdo vaří, někdo vrtá a šroubuje, já lepím destičku
někgdo ukrutnů silů zavrtí dva kůsky pásoviny do vrtule (kladivo, sfěrák a francůzák) a chytne to na šroub do díry od lešení (kopirajt Kelly)
...a není to zbytečně pracný ?
Lepidlo by bylo , ted jenom estli to na to Esko ty TAGy T2 vlezou, eNko se me z toho nechce delat
Billy psal:Lepidlo by bylo , ted jenom estli to na to Esko ty TAGy T2 vlezou, eNko se me z toho nechce delat
Tak pokud seš smířenej s tím že možná budeš muset zmenčit rejdy,tak není jinej důvod aby se nevešly. Pro sichr si změř ty konce,esi se ti tam vlezou přepínače a páčky,ale u Tagu to asi bude gut.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Ja potrebuju na ovladace 20 cm, jinak na eNkach TAG T2 nespecifikovanyho presnyho typu je pouziva Jurina, Koldan, Kelly, Abik, ale o eSku nevim zadnym
Stránky: 1