Nejsi přihlášen
Re: Anketa širší řídítka
No a kdyš s těch hrazdovejch voděláš hrazdu,tak sou měký jak blato. Hlavně bacha,aby se ti tam vešly gripy,přepínače a vobjímky na spojku/brzdu,protože sem se párkrát setkal s takovejma na který se to nevejde,protože mají ten ohyb moc blízko konce řídítka,protože sou dělaný na krosky a endůra a ty těch pičovin nemají tolik.
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Lidi to že nechci řiditka s hrazdou --- nelibisemi to "je to tak na streeta" ale ja mam rad klasiku. tak mi praštily do oči tyto řiditka
http://www.bikerscrown.cz/produkt4699.html
Co jsi o nich myslite??
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
killerrebel (Člen) 04.04.2009 11:58:37 Offline |
S tou hrazdou se mi libi více ale chtělo by to vidět na moto jak to tam vypada
Více na http://www.motorkari.cz/profil/killerrebel/ <- ta je moje :)
killerrebel psal:S tou hrazdou se mi libi více ale chtělo by to vidět na moto jak to tam vypada
ti je zapůjčím mám je odsud teda pokud kluci dovolí mi na Sko nepasujou...
Banditatom (Člen) 04.04.2009 18:14:18 Offline |
má ty s hrazdou a špokojenost velebnej pane
psst: vypadaj i líp
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Tomas600N psal:ty jo, nevim co na tych rovnych řiditkach je tak super
sem jel parkrat na kamošove Kawě ZR 7 a tež tam ma take větve a jezdilo se mi s tym hrozně ruce sou uplně nepřirozeně a to nemluvim o zatačkach
To je o zvyku. Teď po dvou sezónách s nima, už se z originálama neumím snad ani rozjet
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Taky se mě jezdí líp s těma rovnějšíma,jenomže já je tam bez zmenšení rejdu nedostanu kvuli kapotě. Ale na starým modelu je už mám a je to paráda Nedávno sem držel v ruce ty origo co byly na béčku a je to hrůza
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Tomas600N psal:ty jo, nevim co na tych rovnych řiditkach je tak super
sem jel parkrat na kamošove Kawě ZR 7 a tež tam ma take větve a jezdilo se mi s tym hrozně ruce sou uplně nepřirozeně a to nemluvim o zatačkach
vo tom to je,Čendina to gdysi nazvala: Posedem permanentně nasraného motorkáře. a mně osobně se s originály jezdilo otřesně,myslím,že na enko se to hodí,u eska už bych váhal
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
VikecB12 psal:Taky se mě jezdí líp s těma rovnějšíma,jenomže já je tam bez zmenšení rejdu nedostanu kvuli kapotě. Ale na starým modelu je už mám a je to paráda Nedávno sem držel v ruce ty origo co byly na béčku a je to hrůza
Dnes jsem na to koukal a taky bych bral rovnější, ale je to tam dost natěsno. Takže vyvařit doraz? V řidítkách se vůbec navyznám, co tam máš ty za velikost?
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Fulltank psal:Muzu vedet jaky jsou pozitiva u tech sirsich ? Obcas me poboliva za krkem kdyz dlouho jezdim tak bych chtel zkusit jiny vetve Diky za poznatky
Protože ty originál nejsou řidítka
Je to jak z nějaký skládačky..úzký,nesmyslně zahnutý..hnusný..
PURE NAKED BIKE!
Fulltank psal:Muzu vedet jaky jsou pozitiva u tech sirsich ? Obcas me poboliva za krkem kdyz dlouho jezdim tak bych chtel zkusit jiny vetve Diky za poznatky
a když hodíš tlamu,motorka bude furt stát
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Fulltank psal:Meloun psal:Jednoznačně lepší ovladatelnost a taky tuhost řidítek samotných je proti tomu blátu co tam cpou v továrně neporovnatelná..
První věc,co šla z motorky doNo to muzu jen souhlasit ta tuhost je
Napiš si do googlu mcf..internetovej krám..maj tam TAGy..s hrazdou asik za 11 stovek..
Záměrně nedávám odkaz,pač tam maj trojskýho koně kokoti..
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Fulltank psal:Meloun psal:Jednoznačně lepší ovladatelnost a taky tuhost řidítek samotných je proti tomu blátu co tam cpou v továrně neporovnatelná..
První věc,co šla z motorky doNo to muzu jen souhlasit ta tuhost je
Napiš si do googlu mcf..internetovej krám..maj tam TAGy..s hrazdou asik za 11 stovek..
Záměrně nedávám odkaz,pač tam maj trojskýho koně kokoti..
tak dik mrknu 11stofek neni moc
pokud Tagy,tak konický a v tom případě musíš mít i držák nebo nástafce,ale ty sů bléééé. Jináč s širšíma řidítkama sa ně zdá,že máš mašinu víc v ruce,věčí zpětnou vazbu,tak nějak sa s tím líp krůtí na cestě. další pozitivum je to,že v případě pádu sa ti origo řidítka ohnů a vletí do nádrže, pokud máš kvalitní tak vo ty se mašina vopře a nevohnů sa, nebo ne tag moc a mně to třeba zachránilo mašinu,dyž sem spadl v malé rychlosti na nerovnosti (krom závažíčka netknutá)
Kdysi dávno jsem si koupil větve viz první fotka - nízké s hrazdičkou. Dokud jsem jezdil po silnici, tak to šlo, ale jak jsem vletěl na okruh, tak při brždění do zatáček jsem je regulérně ohnul. Do nové sezony jsem si pořídil konické TAGy a jsem zvědav jaká bude změna.
Doporučení zní - když už si nějaké větve chcete koupit, tak nebrat nějaké bláto nebo nedejsatan nesundávat hrazdu
...cos tam měl proboha za bláto teda ? můžu ti svědomitě říct že renthaly s hrazdou nevohneš kdyby ses posral, ani mašina je při mejch ekvilibristickejch držkách nevohla
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...cos tam měl proboha za bláto teda ? můžu ti svědomitě říct že renthaly s hrazdou nevohneš kdyby ses posral, ani mašina je při mejch ekvilibristickejch držkách nevohla
No Renthaly to nebyly Nějaké blátíčko Noname do tisíce Kč vč DPH. Látal jsem to po nákupu B12 jak jsem mohl. Teď už se dívám spíš jiným směrem, bohužel finančně náročnějším
To by me zajimalo jak to vypada teda na Sku, hodte nekdo foto kdo ma jiny vetve jak to vypada
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 13:11:37 Offline |
Nevim no asi nejlepsi by to bylo videt, na tech fotkach pikacu poznam zmenu
K.a.s.y.m. (Člen) 07.04.2009 13:42:46 Offline |
Billy psal:Nevim no asi nejlepsi by to bylo videt, na tech fotkach pikacu poznam zmenu
jsou o něco víc rozevřený nižší a širší
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Tak na srazu si na to musim vzpomenout at si na to u nekoho sednu a vozkousim jakej je posaz s tema riditkama, a me by slo aji o tu pevnost jak tady rikate, aby kdyz to krapne nabok nedejboze ty vetve se nevohly do nadrze, sirsi asi tech 80 aby to slo na to Sko moje a prumer teda 22 a muze klidne bejt hrazda, ale nevim jestli neco takovyho teda existuje . Koukam na ty Renthaly a Tagy
Já sem měl na Enku podobný těm prvním, široký s hrazdou. Jezdilo se mě s nima dobře. Hlavně ovladatelnost na místě byla dobrá kvůli většímu rejdu. Když sem pak koupil Sko a byly tam oryginály tak sem si připadal jak když sedim v šalině , takže šli hned do hajzlu a místo nich sem dal širší a míń zahnutý a super.
šíršíma rejd nezvěčíš, jenom to de lechčejc
moto moto psal:Já sem měl na Enku podobný těm prvním, široký s hrazdou. Jezdilo se mě s nima dobře. Hlavně ovladatelnost na místě byla dobrá kvůli většímu rejdu. Když sem pak koupil Sko a byly tam oryginály tak sem si připadal jak když sedim v šalině , takže šli hned do hajzlu a místo nich sem dal širší a míń zahnutý a super.
GSX 1400 K7
To je fakt , já sem to tak myslel že s širšíma se s tim prostě líp
manefruje.
pepa psal:šíršíma rejd nezvěčíš, jenom to de lechčejc
moto moto psal:Já sem měl na Enku podobný těm prvním, široký s hrazdou. Jezdilo se mě s nima dobře. Hlavně ovladatelnost na místě byla dobrá kvůli většímu rejdu. Když sem pak koupil Sko a byly tam oryginály tak sem si připadal jak když sedim v šalině , takže šli hned do hajzlu a místo nich sem dal širší a míń zahnutý a super.
Mate nekdo na eSku B12 vetve TAG T2 kdyby nekdo vedel i presnejsi typ oznaceni nizsi stredni atd byl bych vdecen
http://www.ridershq.co.nz/store/images/ … T2-big.JPG
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 11:57:59 Offline |
ty voe Bobiku...dojdi do nejbližšího shopu vyber co se ti líbí a neřeš to...takhle je nikdy nekoupíš
Billy psal:Mate nekdo na eSku B12 vetve TAG T2 kdyby nekdo vedel i presnejsi typ oznaceni nizsi stredni atd byl bych vdecen
http://www.ridershq.co.nz/store/images/ … T2-big.JPG
Až s tím někde plácneš, budeš rád, že si za ně dal jenom 800 a ne 2.5 tis.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
este me zvyklal Koldan ze mu to pobralo pad, a menil jenom neco, kdyz by se to nezapychlo do nadrze a neco to pobralo z padu tak by to bylo fajn
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 12:20:50 Offline |
musíš jezdit tak aby jsi nepadal a pokud tě někdo sestřelí tak ti to řidítka stejně nezachráněj
K.a.s.y.m. psal:musíš jezdit tak aby jsi nepadal a pokud tě někdo sestřelí tak ti to řidítka stejně nezachráněj
ale zachráněj menší šlehnutí a pak se to každopádně vyplatí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 18:02:02 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:musíš jezdit tak aby jsi nepadal a pokud tě někdo sestřelí tak ti to řidítka stejně nezachráněj
to jo ale to je nesmí vybírat dva roky
K.a.s.y.m. psal:ross psal:K.a.s.y.m. psal:musíš jezdit tak aby jsi nepadal a pokud tě někdo sestřelí tak ti to řidítka stejně nezachráněj
to jo ale to je nesmí vybírat dva roky
je jasný, že pomůžou jen ty namontovaný
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Ondráš psal:Billy psal:Mate nekdo na eSku B12 vetve TAG T2 kdyby nekdo vedel i presnejsi typ oznaceni nizsi stredni atd byl bych vdecen
http://www.ridershq.co.nz/store/images/ … T2-big.JPGAž s tím někde plácneš, budeš rád, že si za ně dal jenom 800 a ne 2.5 tis.
ne e, investice do řidítek se mi už vrátila několikanásobně: za prvé mi sluší a sem krásně permanentně nasranej, za druhý nějaký propérování nehrozí a za třetí, dyž sem loni lehce upad, tak vše pobral padák a právě řidítka o kerý se to opřelo, na laku nebyl ani škrábaneček a to nekecám, vyměnil sem jen závažíčko a hlavu padáku (díky Datle), prostě sa neohnuly a jindy bych musel opravovat potsedlák, kupovat nový vjetve a vytahovat a lakovat nádrž, spočítej si to
Koldan psal:Ondráš psal:Billy psal:Mate nekdo na eSku B12 vetve TAG T2 kdyby nekdo vedel i presnejsi typ oznaceni nizsi stredni atd byl bych vdecen
http://www.ridershq.co.nz/store/images/ … T2-big.JPGAž s tím někde plácneš, budeš rád, že si za ně dal jenom 800 a ne 2.5 tis.
ne e, investice do řidítek se mi už vrátila několikanásobně: za prvé mi sluší a sem krásně permanentně nasranej, za druhý nějaký propérování nehrozí a za třetí, dyž sem loni lehce upad, tak vše pobral padák a právě řidítka o kerý se to opřelo, na laku nebyl ani škrábaneček a to nekecám, vyměnil sem jen závažíčko a hlavu padáku (díky Datle), prostě sa neohnuly a jindy bych musel opravovat potsedlák, kupovat nový vjetve a vytahovat a lakovat nádrž, spočítej si to
..zaplaťsatan za TAGy..stejná praktická zkouška a se zanedbatelným finančním dopadem..(vytočení nového závažíčka)
..k té manipulaci na místě..nejedná se o větší rejd(pokud nejsou urvané dorazy)je neměnný..jen se jedná o větší páku..
..to jen taková tech.poznámka..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:Koldan psal:Ondráš psal:
Až s tím někde plácneš, budeš rád, že si za ně dal jenom 800 a ne 2.5 tis.ne e, investice do řidítek se mi už vrátila několikanásobně: za prvé mi sluší a sem krásně permanentně nasranej, za druhý nějaký propérování nehrozí a za třetí, dyž sem loni lehce upad, tak vše pobral padák a právě řidítka o kerý se to opřelo, na laku nebyl ani škrábaneček a to nekecám, vyměnil sem jen závažíčko a hlavu padáku (díky Datle), prostě sa neohnuly a jindy bych musel opravovat potsedlák, kupovat nový vjetve a vytahovat a lakovat nádrž, spočítej si to
..zaplaťsatan za TAGy..stejná praktická zkouška a se zanedbatelným finančním dopadem..(vytočení nového závažíčka)
..k té manipulaci na místě..nejedná se o větší rejd(pokud nejsou urvané dorazy)je neměnný..jen se jedná o větší páku..
..to jen taková tech.poznámka..
baže, máš recht parťáku s cyklama
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 22:53:01 Offline |
to Pšan:jenze ty na ty svy koze máš proti banditu prd rejd tam se k nadrzi fakt rididla nedostanou..vzdycky nadavam když tu brachovu uklizim,ze musim furt najizdeta a couvat abych se vytočil.
K.a.s.y.m. psal:to Pšan:jenze ty na ty svy koze máš proti banditu prd rejd tam se k nadrzi fakt rididla nedostanou..vzdycky nadavam když tu brachovu uklizim,ze musim furt najizdeta a couvat abych se vytočil.
taky sem rejd omezil, jednak kvůlivá tlumiči, jednak kvůlivá právě těm pádům a nestěžuju si, to co se jinej votočí na pětkrát, tak já na šeskrát, no a co
Muj osobní nazor když hlinikovy tak asi jedine s hrazdou. Ty bez hrazdy byvaji častěji dost měky.
Když konicky tak bezhrazdy
Zaleži ale co z Bandita chcš mit.. a co se ti libi
Jinak na to same sem se tu ptal cca 3měsice z5
K.a.s.y.m. (Člen) 12.11.2009 22:01:32 Offline |
Frodo89 psal:Muj osobní nazor když hlinikovy tak asi jedine s hrazdou. Ty bez hrazdy byvaji častěji dost měky.
Když konicky tak bezhrazdy
Zaleži ale co z Bandita chcš mit.. a co se ti libi
Jinak na to same sem se tu ptal cca 3měsice z5
koukám máš zřejmně osobní zkušenost ,že tak víš jak jsou ty řídídla měkký...jestli chceš hradu tak nezapoměn na ten molitan ať to vypadá jak enduro.
Stránky: 1