Nejsi přihlášen
PLS HELP, nedojel jsem...
dneska jsem vyrazil na vílet,ale vrátil jsem se v dodávce. normálně si tak jedu a najedno se mi to začalo dusit jako když je čas přepnout na rezervu. Říkám si O.K. přepnu palivový kohout, ale motka se nechytla. Tak zastavím jako že nastaruji a pojedu dál. jenže ono nic...nenastartoval jsem...skoro jsem vymlátil baterku jak sem s tím točil, ale bylo to úplně na no a nakonec mám takovej divnej pocit že se mi ještě vysral starter protože už jen cvaká,ale pastorek nezaskakuje. Nevim jestli to je nějaký soubor náhod nebo jestli to má fšechno nějakou souvislost, ale jsem z toho trošku špatnej... můžete někdo poradit co stím?
Re: PLS HELP, nedojel jsem...
Kelly01 psal:Zjisti jestli jde palivo do karbců(tohle dokážou přídavné palivové filtry)..
No a pak už můžeš směle vyrazit po el. obvodech..
....bravooooooooooo furate
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Petasku, mozna jsi jen zazmatkoval... 100banditu je 100typu a figlu. Kdyz mi jednou udelal to same, pokud neprepnes hned jak si skytne, musel jsem pouzit PRI plneni karbecu... Bandasku jsi trochu ulil tim startovanim
Ten starter bude v pohode, to je vytlucenou baterkou...
me nikde nenechal
spis me sere, ze mi nedorazila tvoje sms, ale ani od Misi a Mise
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Taky si myslim ze jsi jen zazmatkoval a uchlastal ho.Byt tebou tak bych doma nabyl baterku.Pak bych vysrouboval svičky a podival se na ne.Pak bych dal svicky zpatky, zapnul rezervu a cvrnk a musi bezet.
Na brzdy do zatáčky, pod plynem ven....
JirkaMDS psal:Jedna z mála diskuzí, která zkončila dobře a hlavně měla krásný průběh a hezký počtení při řešení problému
happy end jako z růžový knihovny, byla to opravdu nádhera, skoro mi to vehnalo slzy do očí!
hlavně, že to jezdí!
S úsměvem jde všechno líp :o)
Stránky: 1