Nejsi přihlášen
Re: Navigace
Pavel79 psal:Ahoj. Sháním někoho s navigací pro Symbian... Máte zkušenosti, co je good, co je shit? A máte zkušenost s ftp? Že bych si to tam jako našel, víme...Díky!
Používám TomTom 6 (mám Nokii N73) pro Symbian 3generace, můžu vřele doporučit. Na starší symb. je TomTom 5. Kvalitně propracovaný prográmek v češtině i česky mluví. Hlavně se dají sehnat podrobné mapy celé evropy. Používal sem kdysi SmartComGPS, ale TomTomovy nesahá ani po kotníky. S podrobným návodem na instalaci a .... víme co, najdeš na ....... Může tu být cizí adresa? To asi ne. Napiš mi email pošlu ti odkaz.
Yamaha R1
Hlavně dojet
Tak to je super! Mám Symbian91 myslím...Jsem v tom ještě čolek. Jsem někde sestřelil ježíška a von mu vypadl mobil...SonyErikson P990i. Přítulka nadělila . No a teď sháním, co se dá...Ještě jednou díky, mail jsem poslal...
Ducati Monster
Pavel79 psal:Tak to je super! Mám Symbian91 myslím...Jsem v tom ještě čolek. Jsem někde sestřelil ježíška a von mu vypadl mobil...SonyErikson P990i. Přítulka nadělila . No a teď sháním, co se dá...Ještě jednou díky, mail jsem poslal...
...jóó, tag tady toho mi chtěl taky Ježíšek nadělit...ten jel jag namydlenej...woe, tam je čudliků, to by mě trefil šlak
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jóó, tag tady toho mi chtěl taky Ježíšek nadělit...ten jel jag namydlenej...woe, tam je čudliků, to by mě trefil šlak
...poslal bych ti emilem instruktážní videjo kerý má názef "jak se rodí nokije" ale netroufnu si, páč nevím esli něgde po cestě nemáš ňákýho admina - ale jináč jako achtunk jó, esli máš zájem, tag je to fak hustohustěhustý
ostatním: dal sem to na ftp
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...jóó, tag tady toho mi chtěl taky Ježíšek nadělit...ten jel jag namydlenej...woe, tam je čudliků, to by mě trefil šlak
...poslal bych ti emilem instruktážní videjo kerý má názef "jak se rodí nokije" ale netroufnu si, páč nevím esli něgde po cestě nemáš ňákýho admina - ale jináč jako achtunk jó, esli máš zájem, tag je to fak hustohustěhustý
ostatním: dal sem to na ftp
...pošli, cesta je volná, nigde nigdo
Filous psal:Pavel79 psal:Tak to je super! Mám Symbian91 myslím...Jsem v tom ještě čolek. Jsem někde sestřelil ježíška a von mu vypadl mobil...SonyErikson P990i. Přítulka nadělila . No a teď sháním, co se dá...Ještě jednou díky, mail jsem poslal...
...jóó, tag tady toho mi chtěl taky Ježíšek nadělit...ten jel jag namydlenej...woe, tam je čudliků, to by mě trefil šlak
... Zkus mrknout sem http://shadowork.net/index.php?sekce=se … inkat_id=2 Je tam dost navodu na instalaci a odkazu na mapy i vsechny ty ostatni vyfikundace. Ted jsem rozchodil TomTom 5 na N70 a vypada to docela dobre. Tak uz se tesim na jarni bloudeni podle sipek
Filous psal:...pošli, cesta je volná, nigde nigdo
...filipe, nemam tvuj mejl u sebe v praci a v profilu se ti nezobrazuje - pres tu nezobrazenou adresu z profilu ti sice muzu poslat zpravu, ale ne prilohu, tak vydrz poslu ti to z domu, nebo mi posli adresu smskou
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:...pošli, cesta je volná, nigde nigdo
...filipe, nemam tvuj mejl u sebe v praci a v profilu se ti nezobrazuje - pres tu nezobrazenou adresu z profilu ti sice muzu poslat zpravu, ale ne prilohu, tak vydrz poslu ti to z domu, nebo mi posli adresu smskou
...klííííít, mrknu na ftp
No paráda! Díky všem! Už se těším taky na jaro! Na ty šipečky...Už jsem v noci stahoval jak divej... Z těch čudlíků jsem taky nějakej divokej...a ještě je k tomu ten klacek na rejpání do displaye.... Vivat 5110. Volat, psát. No ale ta navigace...
Ducati Monster
Stránky: 1