Nejsi přihlášen
K.a.s.y.m. (Člen) 19.11.2009 07:30:24 Offline |
Barynku ty pi.... jak to ,že nemákáš
to bylo řečí se neuvidíme až je tu zas
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Re: Barynku ty pi.... jak to ,že nemákáš
moje hora otvírá až v sobotu, ale já začínám bohužel! až 26, v pondělí školení, v úterý nebo ve středu taky a ve čtvrtek hurá. Jinak si tady náramně užívám ty sjezdovky
ty pičo, než sjedeš sjezdovku, tak pulhodka klidnym tempem ani nemrkneš. To by ses vomrdal takže druhej den si tady lyžuju, zejtra zase, v neděli asi taky no a pak se z tej práce asi po a po páč když jsem to dneska viděl u ženy v arbeitu, tak ta, bylo lidí... dvatisíce lidí denně na celý středisko.
JInak co se týče sjezdovek, neni nic upravenýho jako u nás nebo v Alpách, tady prostě čekaj až se to rozjezdí a hotovo ale je to tu MEGA SUPER FAJNÉ
ps: viděl jsem na 15m živýho vlka, ty to bylo dobrý. Furt tu strašej s medvědama, ale když jde kolem tebe vlk, tak je to taky dobrý. Foto hodim do na web, zatim toho moc neni, bo furt sněží. Do 5dní v kuse sněží. Za poslední 3dny máme asi metr a půl novýho sněhu
tak zatim pa pa a příště prosím do původního vlákna, Kasymku, to tady akorát zasíráš
Bandit 4EVER!!!
K.a.s.y.m. (Člen) 21.11.2009 12:22:13 Offline |
tak si to užívej dokud můžeš jak tě zapřáhnou už si na lyže nestoupneš
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
No, kdyby dobry fleky tak by to bylo dobry, nejaky to nhl, nejaka ta Sablikova kdyz bude cas a dostatek CAD na OH. Zatim to tady furt sype a sype. Borak by mel radost, kdyby to musel odklizet, ale na druhou stranu muze byt rad za to, co ma... v porovnani s tim co mame tady by se asi rovnou zastrelil
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1