Nejsi přihlášen
Yamaha XT 660 X Supermotard - zkušenosti
Zdravim Banditaci a jebkari mate nekdo zkusenosti s timto strojem? Chtely by chomto jen na takove pohodove vikendove jezdeni kolem komina obcas nekam dal ale tak kolem tech 200 max 300 km .
Je to dobry stroj? Mam zkusenosti jen s banditem neprekvapi me to v necom?Ze to jede jako defka od spoda vim ale myslim projizdenim zatacek, sem preci jen zvyklej jen na silnicni motorky
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 29.10.2009 18:20:35 Offline |
Re: Yamaha XT 660 X Supermotard - zkušenosti
sonyk psal:Zdravim Banditaci a jebkari mate nekdo zkusenosti s timto strojem? Chtely by chomto jen na takove pohodove vikendove jezdeni kolem komina obcas nekam dal ale tak kolem tech 200 max 300 km .
Je to dobry stroj? Mam zkusenosti jen s banditem neprekvapi me to v necom?Ze to jede jako defka od spoda vim ale myslim projizdenim zatacek, sem preci jen zvyklej jen na silnicni motorky
překvapí...je to ludra líná i proti B6,ale s leovinckama to má krásnej zvuk
mám dva kamarády co to maj a co člověk to názor.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
lina v jakym smyslu? no ma to jen 35kw tusim a o nejakej 40kg min nez bandit. nepotrebuju jezdit 200 s tim ale do tech 140 aby to melo peknej zatah ale to asi nema co? bych se na tom potreboval kurna svest.
zatim dik
sonyk psal:lina v jakym smyslu? no ma to jen 35kw tusim a o nejakej 40kg min nez bandit. nepotrebuju jezdit 200 s tim ale do tech 140 aby to melo peknej zatah ale to asi nema co? bych se na tom potreboval kurna svest.
zatim dik
...u Kabourka,vem dvacet do kapše a on nechá pána povozit
...kdo lže ten krade,kdo krade může i zabít...
sonyk psal:Chtely by chomto jen na takove pohodove vikendove jezdeni..
máš tam chybu ale na to sere pes
píšeš "chtěli", to na tom chcete lítat ve 2?
to asi nebude to pravé ořechově
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 29.10.2009 21:48:53 Offline |
tak jinak.pokud se budeš motat po pomalejch okreskách tak tim,že se ten motor sbírá pěkně od spoda tak tě bude s banditem spolehlivě nahánět a budeš mu mít co ujet..ale v momentě kdy vyjedeš na rychlejší silnice tak to prostě nejede..končí to na nějakejch 160 plus minus...ale na druhou stranu to prd žere
na ježdění ve dvou rovnou zapoměn i když to má sedlo široký a poměrně pohodlny
to Sonyk: před časem jsem ji měl půjčenou a najel na tom asi 200-300km...
Po přesednutí z jakéhokoliv naháče člověka osloví lehkost motorky, ovladatelnost...ale není to na delší cesty, leda jet celé po okreskách...uměl bych si to představit na ježdění třeba po městě místo skůtra, ale jet na tom někam dál rozhodně ne, navíc ten motor je sice držák, ale výkonem zrovna neoplývá...leda že by to člověk celé poladil, ale pak už bude třeba přitvrdit podvozek...
Pokud bych řešil obdobný stroj, šel bych do KTM 690...to alespoň jede a má to o pár kilo méně a celkovou stavbou je to sportovnější stroj...ale pořád to není ostrý motárd, kterému já rozhodně fandím zdaleka nejvíc
Třeba tohle je lákavá nabídka:
http://www.miraracing.cz/husaberg-fs-45 … --akce!!!/
P.S.: už jsou známé termíny na Sosnovou 2010?
Petr J. psal:a nová 570 bude taky mazec...
http://www.husaberg.com/FS-570.305.9.html
a tohle je nááádhera....
http://www.husaberg.com/fileadmin/user_ … 2_1024.jpg
hlavně ta cesta, úplně mi začaly týct sliny při pohledu na ty zákruty
S úsměvem jde všechno líp :o)
K.a.s.y.m. (Člen) 30.10.2009 10:22:42 Offline |
Eremi psal:Petr J. psal:a nová 570 bude taky mazec...
http://www.husaberg.com/FS-570.305.9.html
a tohle je nááádhera....
http://www.husaberg.com/fileadmin/user_ … 2_1024.jpghlavně ta cesta, úplně mi začaly týct sliny při pohledu na ty zákruty
je to provokatér
Děte mi do s takovejma fotkama, to dyš vidim, tag si fspomenu na Sardinii a pak se kouknu z vokna a hnus fialovej...
Vjětrník: moje řeč, novej motard od Husarů je bomba, našeho pana šéfredaktora z toho museli sestřelit, nechtěl pustit řídítka...
sonyk: když to budeš brát podle zvuku, tak s laďákem pojedeš "hrozně rychle" ale v reálu tě strčí do kapsy každá šestka, XTéčko je těžký a slabý, ale jako allroundera bych ho bral taky...
Bandit rulezz!!!
dik kluci.
je to pro moji 60kg prdel a z 90 % na okresky.max brno cca 250km.
o ktm sem taky uvazoval ,ale tam by to asi neutahla moje penezenka a ani nevim jak je to se serbvisem,na yamahu a suzuki mam borce ale ktm bych shanel tezko.nepotrebuju se honit do 160 staci 120 130.dalnuci ja nerad.ale operavdu mi to pripada tezky .177kg sucha je dost.potrebuju dobrou ovladatelnost s akceleraci
No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
vyměním za B6
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
VikecB12 psal:No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
...dyš nejedeš po rovině, tag je s tou 400kou celkem sranda ...do města nebo na ježdění do práce a na kraviny parádní vjec
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:VikecB12 psal:No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
...dyš nejedeš po rovině, tag je s tou 400kou celkem sranda ...do města nebo na ježdění do práce a na kraviny parádní vjec
Podepisuju
Bandit rulezz!!!
Filous psal:VikecB12 psal:No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
No to jo,párkrát sem mu to zabavil a prdel s tím je dobrá,a hlavně ten motor nemusíš co sezónu generálkovat jako ty vostřáky Mít volný kilo,tak bych to vzal,protože von je fakt extrémní leštič a kdyš bylo v předpovědi počasí jenom náznak že by zapršelo,tak prostě nikam nejel Ale mám smůlu,čeká mě střecha na chalupě a asi pořízení Sprintera bo jumper začíná být jakejsi malej....
Mám ten motor ve 4kole a vot tý doby co to je dík filousoj v cajku tak si chrochtám.je to ale ještě karbec ale aj tak mazec.
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:VikecB12 psal:No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
Mám ten motor ve 4kole a vot tý doby co to je dík filousoj v cajku tak si chrochtám.je to ale ještě karbec ale aj tak mazec.
Šak to že je to karbec je jedině dobře Ale mám tucha že karbec to má aji v té motorce,ale nésu si jisté...No a kamoš má starši DRZ,ale tu vostřejší verzi do terénu a jako endůro pro hobíka uplně supr a proti těm civilnějším verzím to kurefsky líp jede
VikecB12 psal:PALOUS psal:VikecB12 psal:No a kdyš se tady mele vo motárdech,brácha vot mladé prodává DR400SM,rok 08,koupil ju fungl u ofic suzuki,má laďák,jinak fšechno origo,bez sebemenšího škrábanečku,novou řetězofku a zadní gumu,najeto tuším 16tisíc a chce za to kilo. Kdyš sem mu říkal ať to za 165táců nekupuje,že ho to po chvilce přestane bavit,tak mě nevěřil,teď si našel nějakou buchtu a chce jezdit ve dvou a to na tom DR fakt nejde Ale na vyblbnutí je to motorka super,rozhodně bych ju bral rači než to XT660,už kvůli váze
Šak to že je to karbec je jedině dobře Ale mám tucha že karbec to má aji v té motorce,ale nésu si jisté...No a kamoš má starši DRZ,ale tu vostřejší verzi do terénu a jako endůro pro hobíka uplně supr a proti těm civilnějším verzím to kurefsky líp jede
No psal sem že karbec bo to mám 06 ale co vím tak do LTZ 4koly uš dávaj střiky a tak tím pádem od toho odvozuji,že ta 08 bude taky stříkačka ale to nevím bo se mě ´to nechce hledat jelikoš mě tady f telce řádí bestije
Jebat motorky :-)
osobně bych řekl že i na WR 250 X bude více srandy než na XT 660 X...mít v garáži jen 660 X není nic moc....ale k banditovi ta 250 X by nebyla špatná volba
jako třeba tady:
http://www.youtube.com/watch?v=gjVv5h05 … re=related
nebo tady:
http://www.youtube.com/watch?v=Nht6gM3B … re=related
....
K.a.s.y.m. (Člen) 15.11.2009 20:28:59 Offline |
sonyk psal:neutahnu dve motky
to si nech radši bandita.
mr.BSE psal:To chceš jako vyměnit za bandita?
jj pac mi banda vic v garazi stoji nez jezdi a to je skoda. a motardek by byl na ty male vyjizdky kolem komina lepsi
sonyk psal:mr.BSE psal:To chceš jako vyměnit za bandita?
jj pac mi banda vic v garazi stoji nez jezdi a to je skoda. a motardek by byl na ty male vyjizdky kolem komina lepsi
a co třeba začít jezdit kousek dál, než 100km kolem baráku
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:sonyk psal:mr.BSE psal:To chceš jako vyměnit za bandita?
a co třeba začít jezdit kousek dál, než 100km kolem baráku
mam to v petiletce na pristi rok
Stránky: 1