Nejsi přihlášen
Mikulášské nadělování ve sklepě - info
mám tady páru informací pro všechny účastníky Mikulášké nadílky ve sklepě dne 5.12.2009.
Akce se koná se Slováckém sklípku v Němčičkách u Brna: www.slovackysklep.cz
Sraz všech účastníků bude v průběhu celého dne, jak kdo přijede.
POkud bude sníh, tak spíme přímo pod lyžařským svahem....
Nejpozději ovšem v 18 hodin u ubytování : www.sportnemcicky.cz
Proběhne ubytování a nejpozději v 18:30 se bude odcházet do sklepa.
Sklep je domluvený na 19:00 hodinu. Délka pobytu je 7 hodin, to jest do 2 hodin do rána.
Cena za pobyt ve sklípku je 590 Kč + 10 Kč za lístek do Banditpičotomboli....
POZOR změna: Od každého účastníka vybíráme zálohu ve výši 600 Kč na sklep.
Je to proto, aby se nestalo, že půlka zapsaných lidí nedorazí. To by potom byli osůbky co dorazí asik vytočené, protože by nastali dvě varianty - sklep by je vyšel na dvojnásobek sjednané sumy, nebo by se vůbec nekonal....
Takže ku spokojenosti všech se vybírá záloha.
Zálohu je třeba zaslat do 27. listopadu na účet: 151078788 / 0600
Variabilní symbol si dejte jaký chcete - číslice ..... Abych platbu mohla identifikovat, tak mi potom napište číslo variabilního symbolu na email: dankova@eurola.cz
NAzapráskejte prosím toto vlákno....
V případě katastrofického scénaře, když by se sklep vůbec nekonal a celá akce by se zrušila, tak zaplacenou zálohu všem vrátíme.
Pokud někdo zaplatí zálohu a posléze zjistí, že mu to nevyjde, tak dejte vědět do 30.11.2009. Když změnu nahlásíte do tohoto data, tak zálohu vrátíme v plné výši.
Pokud někdo nedorazí až na místo a nedá včas vědět, tak se mu vrátí 50% ze zálohy.
V ceně sklepa je následující:
PROGRAM č. II. – Kč 590,--/os.
pobyt ve slováckém sklepě v rámci programu č.II.: 7 hodin, prodloužení možné: Kč 2000,--/1 hodinu
„co budeme popíjat a překoštovávat“:
lahodné přivítání
překoštování sudových vín (8 vzorků)
řízená degustace ročníkových a archivních vín (5 vzorků)
neomezená konzumace:
sudových vín, minerální vody, kávy, čaje a v období vinobraní BURČÁKU
„co budeme pojídat“:
zabíjačkové mísy, obložené mísy, sýrová a škvarková pomazánka, chléb, papričky, okurky, slané pečivo
Nocleh se platí až na místě. NA nocleh se žádná záloha nevybírá.
V tuto chvíli je sklep zamluvený pro 25 lidí.....
Pokud se vás přihlásí více, je to řešitelné. TAkže kdo má zájem, přihlaste se v akcích.
Čím dříve, tím lépe pro všechny.
V případě dotazů pište na uvedený email.
Banditpičobesedování
Re: Mikulášské nadělování ve sklepě - info
Tak trošku upřesním vrácení zálohy když někdo nenahlásí změnu a nedojede :
Když se dostaví na akci 20 lidí minimálně, tak potom nahlášeným co nedorazí vrátíme 50% zálohy.
Pokud se nedostaví 20 lidiček, tak se záloha vracet nebude žádná !!!!
hele, mne se tam na ten vikend vyrysovala nejaka akce, ale radsi bych s vama. Takze vyhlasuju konkurz na ridice, kterej me vezme z prahy az na misto konani a v nedeli me nalozi do auta a opet odveze do curakova.
A jeste jeden dotaz. Jak to tam bude s drogama? Vino nepiju, tak nevim, co se k nemu nejvic hodi za matros
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:hele, mne se tam na ten vikend vyrysovala nejaka akce, ale radsi bych s vama. Takze vyhlasuju konkurz na ridice, kterej me vezme z prahy az na misto konani a v nedeli me nalozi do auta a opet odveze do curakova.
A jeste jeden dotaz. Jak to tam bude s drogama? Vino nepiju, tak nevim, co se k nemu nejvic hodi za matros
Loser mám pocit, že nějáký duše z Prahy jsou přihlášený, tak odvoz snad nebude problém....
Jináč můžu nabídnout slivovičku.....Datlík se rád pochlubí domácím sběrem
Ty si určitě najdeš náhradu za
K.a.s.y.m. (Člen) 27.10.2009 12:34:23 Offline |
Loser psal:hele, mne se tam na ten vikend vyrysovala nejaka akce, ale radsi bych s vama. Takze vyhlasuju konkurz na ridice, kterej me vezme z prahy az na misto konani a v nedeli me nalozi do auta a opet odveze do curakova.
v nejhoršim případě by se pro tebe udělal zajíždka..nebylo by to prvně
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
tak kdyz uz budu ve sklipku, tak si to vinko dam. Jen ale nemam rad bily, tak snad tam budou mit nejakou cervenou sracku
No a slivovickou samozrejme nepohrdnu
Loser psal:tak kdyz uz budu ve sklipku, tak si to vinko dam. Jen ale nemam rad bily, tak snad tam budou mit nejakou cervenou sracku
No a slivovickou samozrejme nepohrdnu
tak to jsme dva...já taky radši plnotučný a slivovičku dovezeme spešl balení pro Losera....
Póla psal:Loser psal:tak kdyz uz budu ve sklipku, tak si to vinko dam. Jen ale nemam rad bily, tak snad tam budou mit nejakou cervenou sracku
No a slivovickou samozrejme nepohrdnutak to jsme dva...já taky radši plnotučný a slivovičku dovezeme spešl balení pro Losera....
ooooojojoj, tak to fakt asi budu muset dorazit.
Kasym: mozna to zmaknu v patek busem domu a tam bych dorazil kdyztak autem. Zpatky uz se taky nejak dostanu - z Brna to do praglu lita kazdou chvilu, ne?
Tak jak to sleduju,tak zas nás přibyde,mám z toho radost.Jen tak dál,hlavně se připisujte a posílejte zálohy.A myslím že to bude podařená akce!!!Jinak co se týče drog a chlastu,tak si vemte co chcete,jen ať není nějaký předávkovaný
K.a.s.y.m. (Člen) 28.10.2009 00:54:36 Offline |
Loser psal:Póla psal:Loser psal:tak kdyz uz budu ve sklipku, tak si to vinko dam. Jen ale nemam rad bily, tak snad tam budou mit nejakou cervenou sracku
No a slivovickou samozrejme nepohrdnutak to jsme dva...já taky radši plnotučný a slivovičku dovezeme spešl balení pro Losera....
ooooojojoj, tak to fakt asi budu muset dorazit.
Kasym: mozna to zmaknu v patek busem domu a tam bych dorazil kdyztak autem. Zpatky uz se taky nejak dostanu - z Brna to do praglu lita kazdou chvilu, ne?
no jak chceš..zatim jsme ctyri pokud nas bude pět..berem sedmi mistny auto tak se tak jako tak vejdeš.
Póla psal:Loser psal:tak kdyz uz budu ve sklipku, tak si to vinko dam. Jen ale nemam rad bily, tak snad tam budou mit nejakou cervenou sracku
A trocha zeleného ti nasekám aj před barákem
lidi dovolím si všem připomenout změnu podmínek účasti na besedování ve sklepě.
Je třeba zaslat zálohu !!!, viz úvod vlákna !
Nikoho nechci honit a chápu, že většina to bude řešit po výplatě.
Máme měsíc čas....
Jen kdo to ještě nezaregistroval, tak dávám znovu na vědomí....
BAmbooochaaa....
Postupně se na účtu schází platby na sklípek....
Ovšem některé nejsem schopná identifikovat a nevím kdo zaplatil.
Takže se hlaste kdo zaplatil pod variabilním symbolem 121212 ????
Jinak přijaté platby Kukii, Loser, Janna jsou jasné
A na další čekám.... toš do plných.... už za měsíc....
Póla psal:BAmbooochaaa....
Postupně se na účtu schází platby na sklípek....
Ovšem některé nejsem schopná identifikovat a nevím kdo zaplatil.
Takže se hlaste kdo zaplatil pod variabilním symbolem 121212 ????
Jinak přijaté platby Kukii, Loser, Janna jsou jasné
A na další čekám.... toš do plných.... už za měsíc....
Jedna dvě jedna dvě jedna dvě Hanz už do sklípku jde....
Sis mohla domyslet ne , jinak jsem do zprávy pro příjemce psal za koho to je, tak nevím kde se stala chyba....no nic, zeptám se nejspíš ajťáka Filouse, když už si tu otevřel tu poradnu...
A dyť je to fuk..
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 06.11.2009 07:38:27 Offline |
Hanz psal:Kukii psal:Janna psal:Supr kluci,už se na vás těším
ale mě chyběj koule!?!
Nebul, když budeš hodná, ti je možná někdo na chvilku půjčí...
Too HAnz: díky ti. Ono právě v popisu nic psáno nebylo.....
Too ostatní: kliiiiiid...s tím se počítalo, že každý nemůže zaplatit ihned. Platbu je třeba uhradit do konce listopadu a to snad všichni stihnou...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 17:51:35 Offline |
bude se tam podávat lék proti stydlivosti v klidu doražte
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 18:00:57 Offline |
Hanz psal:K.a.s.y.m. psal:bude se tam podávat lék proti stydlivosti v klidu doražte
...jako vstup nahoře bez jo....
za mě klidně,ale myslim spíš větší množství alkoholu a hulení
K.a.s.y.m. psal:Hanz psal:K.a.s.y.m. psal:bude se tam podávat lék proti stydlivosti v klidu doražte
...jako vstup nahoře bez jo....
za mě klidně,ale myslim spíš větší množství alkoholu a hulení
Tak to je v klidu...to už dovezem sebou v sobě...
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2009 11:57:35 Offline |
Póla psal:mám z vás lidi radost...těšíme se na vás a vínko.....
Tak jen do konce listopadu poslat zálohu
Dárečky má Mikuláš připraveny a stále se pracuje na překvapení.
Už se nám to blíží....
Bamboochaaa....
teda pokud můžu za sebe tak já celej rok zlobim a hodně ...takže čerty s uhlim víš kam máš směřovat
K.a.s.y.m. psal:Póla psal:mám z vás lidi radost...těšíme se na vás a vínko.....
Už se nám to blíží....
Bamboochaaa....teda pokud můžu za sebe tak já celej rok zlobim a hodně ...takže čerty s uhlim víš kam máš směřovat
Já myslím že to nebyla zs taková hrůza,tak můžeš dostat taky nějaký dáreček.Nebudume Mikuláša šetřit....jen ať dává,parchant
K.a.s.y.m. (Člen) 18.11.2009 12:02:16 Offline |
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:Póla psal:mám z vás lidi radost...těšíme se na vás a vínko.....
Už se nám to blíží....
Bamboochaaa....teda pokud můžu za sebe tak já celej rok zlobim a hodně ...takže čerty s uhlim víš kam máš směřovat
Já myslím že to nebyla zs taková hrůza,tak můžeš dostat taky nějaký dáreček.Nebudume Mikuláša šetřit....jen ať dává,parchant
zase tim uhlim bych moh topit třeba ještě příští rok
K.a.s.y.m. psal:Janna psal:K.a.s.y.m. psal:
teda pokud můžu za sebe tak já celej rok zlobim a hodně ...takže čerty s uhlim víš kam máš směřovatNo to je fakt,tak třeba dostaneš aj uhlí
Já myslím že to nebyla zs taková hrůza,tak můžeš dostat taky nějaký dáreček.Nebudume Mikuláša šetřit....jen ať dává,parchantzase tim uhlim bych moh topit třeba ještě příští rok
jennys psal:Hanz psal:Nebo nezasere něco malého...
Jak jedeš ostravskej...Jo, třeba koule, já jsem takový panák na odstřel...
Jedu kočárem, chceš vzít? Můžem se dohodnout.
Já musím jet svojí staroj karoj, protože potřebuji vysadit přítuli u tety kousek od Zlína a nechci tě s tím otravovat.
Takže jinak :
Jedu svojí vrakoj, chceš vzít? Můžem se dohodnout.....
WD club member...
Janna psal:Hanz psal:Janna psal:A Mikuláš se na vás taky těší,mám vám vzkázat,bude fakt bohatý,tak si dojdětě na dárečky
Mám si přiject dodávkou či co???....
Ne ,stačí kombik
Kombík??? Tak to jakože nic moc teda , stojí mi to vůbec za to....
WD club member...
Hanz psal:jennys psal:Hanz psal:Nebo nezasere něco malého...
Jak jedeš ostravskej...Jo, třeba koule, já jsem takový panák na odstřel...
Jedu kočárem, chceš vzít? Můžem se dohodnout.Já musím jet svojí staroj karoj, protože potřebuji vysadit přítuli u tety kousek od Zlína a nechci tě s tím otravovat.
Takže jinak :
Jedu svojí vrakoj, chceš vzít? Můžem se dohodnout.....
Nemám s tím problém, pokud teda nebudeš chtít jet už v pátek dopo, bo musím do rachoty.
jennys psal:Hanz psal:jennys psal:
Jo, třeba koule, já jsem takový panák na odstřel...
Jedu kočárem, chceš vzít? Můžem se dohodnout.Já musím jet svojí staroj karoj, protože potřebuji vysadit přítuli u tety kousek od Zlína a nechci tě s tím otravovat.
Takže jinak :
Jedu svojí vrakoj, chceš vzít? Můžem se dohodnout.....Nemám s tím problém, pokud teda nebudeš chtít jet už v pátek dopo, bo musím do rachoty.
V pátek jdu taky ještě fachčit. Viděl bych výjezd tak v sobotu kolem poledne. K tetě je to zajížďka asi 60km, ale hodinu cesty navíc. Tak se ještě přesnějc domluvíme začátkem prosince...
WD club member...
Stránky: 1