Nejsi přihlášen
LosBanditos (Člen) 26.10.2009 19:44:13 Offline |
Kožak z Líbeznic se včera rozstřelil.
Kurva Petr to na dubé rozbil. Měl 14 dní cb 1300 a v šedesátce se poslal pod auto. Má otevřenou zlomeninu pravý nohy, lopatku v piči a něco s plící. Bral ho vrtulník a leží na interně v Liberci. Zítra za ním jedu.
Kurva lidi, zazimujte to a nevylézejte dřív než příští rok, moje na 7x zlomený zápestí a Petr jsou toho příkladě.
DO
LosBanditos adios !
Re: Kožak z Líbeznic se včera rozstřelil.
Ovšem v tom věku už mohl mít rozum
Ale vybral si dobře,v březnu jezdí a nemusí v marastu do práce
A přeji mu ať je rychle z jipky a může pajdat,ty dny na míse kdy je člověk ležák nestojí za nic
God Save The Queen!
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2009 20:38:50 Offline |
tak az bezbolestně srůstá
jo jinak já chci taky ještě jezdit takže žádný zimování
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 26.10.2009 21:00:42 Offline |
Janna psal:K.a.s.y.m. psal:tak az bezbolestně srůstá
jo jinak já chci taky ještě jezdit takže žádný zimovánítak hlavně vofafrně,ať se ve sklípku potkáme
neboj já jezdim vofafrně...navíc poznat vás osobně si nenechám ujít..tebe už jsem teda viděl na Jedovnici,ale Pola má u mě malou pozornost za ty povinny ručení
inkvizitorr (Administrator) 26.10.2009 22:20:57 Offline |
smutný držim pazoury ať je zas co nejdřív cajk
doba je temná...
LosBanditos (Člen) 27.10.2009 07:06:18 Offline |
Díkes všem, dneska to Petrovi vzkážu ať mu zvednem trochu náladu jankovi jednotmu
LosBanditos adios !
Co nám to ten Kožak vyvádí? Když jsem pár tejdnů z5 od něj kupoval 6ku, tak tvrdil že místo ní asi pořídí 4kolku, na tý by ho to snad nepotkalo..tak brzký uzdravení, ať jsi brzy v cajku
..svět se řítí do ďáblovy řiti..
Progear 650 (Člen) 27.10.2009 11:09:00 Offline |
drž se.....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
zzzmrzlinar (Člen) 27.10.2009 17:03:31 Offline |
připojuji se k přání rychlého uzdravení na těle i duši.
LosBanditos (Člen) 27.10.2009 17:18:52 Offline |
Tak jsme dneska za ním s Pavlem byli. Má šroub v kotníku ( natahujou mu holeň ) rozdrcenou lopatku a krýsný sesrty na PIJU.
Jinak náladově celkem v pohodě, ale sám přiznal, že když se sám je to na
Stalo se to tak že před mín spadl borec a než aby ho přejel tak sám sebe poslal do svodidel a posléze pod auto.
Rok 2009 je fakt na po všech stránkách !!!!
LosBanditos adios !
.....ty vole, v pátek jsem za ním byl, a teď se dovím tohle.
.....teď jsem s ním mluvil, zejtra se za ním jedu podívat.....kdyby se někdo chtěl přidat ať dá vědět mi na mobil.
.....na
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Pavel Bandita (Člen) 27.10.2009 18:56:59 Offline |
dnes jsem dvě hodiný lítal po Č Lípě a hledal jsem kde je odstavená ta motorka ani dopraváci na nehodách to nevěděli a po dvou hodinách jsem ji našel v jedné garáží u záchytového parkoviště mají v tom bordel a zítra ráno pro ní jedeme
Bandit Pičččččččččččččččooooooooo
kua lidi, takovýhle zprávy se blbě čtou, ale přeju mu brzké uzdravení...
včera jsem ještě jezdil a příští týden, když bude počásko, tak ji taky ještě protáhnu, ale to víte, f tomhle počasí se musí ofafrně, listí a blátíčko, to jsou mrchy
PS: včera mě nějakej debil zkoušel vyprovokovat na dálnici v plechovce, ještě že jsem rozumnej, tak jsem mu ve 190 radši uhnul, bo to byl vůl jak cip a jel přes 2 kila
Jezdím dle svých možností, někdy i pomaleji ... B6N ´98
nicola.foxx (Člen) 28.10.2009 01:22:16 Offline |
Tak brzky uzdraveni a to proklinani toho debila kdyz jse stal v tej kolone od dube na melnik teda beru zpatky.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
....tak sme s Mácou dneska za ním zajeli. Mám Vás pozdravovat, už se těší jak se projede. Sice neví kdy ho pustí z JIP a převezou, ale i když je polámanej, hojí se chlapec
Banditatom (Člen) 29.10.2009 15:55:57 Offline |
skurvený život
ať se drží synek mamutek přeje brzký uzdraveníčko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
smilflek psal:kua lidi, takovýhle zprávy se blbě čtou, ale přeju mu brzké uzdravení...
včera jsem ještě jezdil a příští týden, když bude počásko, tak ji taky ještě protáhnu, ale to víte, f tomhle počasí se musí ofafrně, listí a blátíčko, to jsou mrchy
PS: včera mě nějakej debil zkoušel vyprovokovat na dálnici v plechovce, ještě že jsem rozumnej, tak jsem mu ve 190 radši uhnul, bo to byl vůl jak cip a jel přes 2 kila
jesi ta fotka jako nick seš ty tak gratulacetím pádem nemusím nic řešit
Jebat motorky :-)
včera jsme se za Petrem zastavili a už je převezený na traumatologii, po neděli by ho měla čekat operace, vypadá dobře a drží se, humor neztratil
každopádně mumlal něco o tom, že by se chtěl nechat převést blíže k Praze, tak pak dá echo... ikdyž nevím, zda se mu od tamtud bude chtít - luxusní bedle a hezký mladý sestřičky
....včera jsem taky jezdil, vezl jsem od Pepína R-jednici ze servisu, tak sem to potřeboval protáhnout, udělal to dobře, Lahovickej radar tipuju kolem 2kil, a na Bránickym železničním 235.....na lihovaru už jsem spomalil, bo sem jel v montérkách a byla mi zima
Tak ahoj zdravim šecky konečně sem doma ,člověk se hned cejtí líp . Taky moc dík za podporu a pomoc je vidět že je tu fakt správná banda
Ten můj kreš tu už někdo popsal ... stalo se to tak že přede mnou jedoucí kámoš to složil a kdybych to neposlal doleva a potom k zemi tak sem ho nejspíš přejel. No na přemejšlení moc času nebylo smůla byla že v protisměru byl auták takže sem neměl stejně kam. Co se dělo dál na to si moc nevzpomínám vim jen že mě vytáhli z pod tý plechovky a nějak nešlo vstát a pak jen útržky z helikoptéry z přijmu ve špitále a pak jipka no prostě nic moc. Pak mi řekli že je zlomená holenní kost těsně pod kolenem cosi z ramenem ,těžká zhmožděnina svalů pravé ruky ,několik tržných ran tricepsu,rozdrcená lopatka pár zlomených žeber a něco s plícema to vim že se dost mizerně dejchalo No ale nakonec může bejt člověk rád že žije ,ty nepříjemnosti s tim spojený ... mísy ,cévky potom bažant a podobně ,to asi někteří dobře znáte to se musí holt vytrpět . Jinak škody na mašině ..podle fotek protože sem se do garáže ještě nedostal ..tak to nevypadá tak hrozně ,ohnutý vydle- lehce chladič je netknutej a to je pořádná matrace , prasklej podsedlák nějaký páčky ,zrdcátko padák a pár ,,drobností" snad to nebude taková palba .Zkusim sem dát potom pár fotek ,kdyby se našla nějaká dobrá duše a dokázala to trochu odhadnout ale na to budu mít ještě asi dost času Tak ještě jednou všem dík a hlavně těm co zamnou byly ve špitále .... pomohlo to
MRDAT!!!
kojaksro psal:....no hurá
....motku dáš přes zimu do kupy a hotovo
No hochu budu rád když se sám trochu rozhejbu a sponzory taky nemám ... všichni víme jak je to dneska s nemocenskou .. chromí stát nepotřebuje
MRDAT!!!
inkvizitorr (Administrator) 20.11.2009 14:44:19 Offline |
Kožak psal:No hochu budu rád když se sám trochu rozhejbu a sponzory taky nemám ... všichni víme jak je to dneska s nemocenskou .. chromí stát nepotřebuje
tak hlavně že už seš doma až budeš moct tak skáknem na hřiště na
doba je temná...
Banditatom (Člen) 20.11.2009 16:56:31 Offline |
srůstej hoj se leč se
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
nicola.foxx (Člen) 20.11.2009 17:38:22 Offline |
Dobra zprava
No a az budes spravne rozchozenej, tak to zamluv u akvarka jedeme za tebou posedet.
Kojak da par vodek, jak posledne a bude dobre.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Jak je člověk doma, hned je všechno lepší... Přeju brzké uzdravení a mášu dáš do kupy, jak jen to vyjde. Já si dneska taky nedal říct a mám přes zimu co svařovat, rovnat a měnit.
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.11.2009 18:37:05 Offline |
Ice psal:Jak je člověk doma, hned je všechno lepší... Přeju brzké uzdravení a mášu dáš do kupy, jak jen to vyjde. Já si dneska taky nedal říct a mám přes zimu co svařovat, rovnat a měnit.
lidi jak to jezdíte..já byl dneska taky na moto a i jsem jich dost potkal,ale padavku žádnou....už není teplo..chce to choper styl.
No to víš, jsem si jel svou kochačku a zrovna jsem se kochal tím týpkem, co se na mě tlačil při výjezdu z kruháče namísto toho, abych se kochal tím štěrkem před sebou... To je pak hned.
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Člověče, ten sklon zadku bych takhle nechal. Místo druhého sedadla dal nějaký laminát a udělal si z toho odkládací prostor!
Tak by se mi to líbilo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Člověče, ten sklon zadku bych takhle nechal. Místo druhého sedadla dal nějaký laminát a udělal si z toho odkládací prostor!
Tak by se mi to líbilo.
No mě se to líbilo víc před tim .. a odkládací prostor to mělo fakt velkej nějakejch 12 litrů mám dojem to ted je to horší ani sedák ted nejde sundat ci fix
MRDAT!!!
Hlavně, že nemáš nic s hlavou. Kosti ti zdrátovali, svaly snad posešívali, zhmožděniny se zahojí a navíc si podle zdravotnických meřítek hodně mladý, tak budeš v pohodě
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Stránky: 1