Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 22.11.2009 21:13:58 Offline |
Re: Banditatom to si delas prdel....
no co co chtěl bych 1200 on to stejně nikdo za ty prachy nekoupí
jo musím udělat novější fotečku
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Hoď tu plečku ze skály
ne hodně štěstí s prodejem
Banditatom psal:no co co chtěl bych 1200
on to stejně nikdo za ty prachy nekoupí
jo musím udělat novější fotečku
Konečně někdo s šestkou chce dvanáctku Už jsem si myslel, že nikdo takový neexistuje.
Na netyho motorku ser ten má Sko
ber moji, cenu upravíme
ABik psal:Banditatom psal:no co co chtěl bych 1200
jo musím udělat novější fotečkuKonečně někdo s šestkou chce dvanáctku
Už jsem si myslel, že nikdo takový neexistuje.
Na netyho motorku serten má Sko
ber moji, cenu upravíme
tys to ještě neudal?
hoši čím dál víc jsem přesvědčen, že mi zůstane Bandit forever - Filous promine
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:ABik psal:Banditatom psal:no co co chtěl bych 1200
jo musím udělat novější fotečkuKonečně někdo s šestkou chce dvanáctku
Už jsem si myslel, že nikdo takový neexistuje.
Na netyho motorku serten má Sko
ber moji, cenu upravíme
tys to ještě neudal?
hoši čím dál víc jsem přesvědčen, že mi zůstaneBandit forever - Filous promine
No já jsem se zatím ani moc nesnažil, ale už to začíná být aktuální. Dokonce už uvažuju o prodeji per partes - řídítka, páčky, pružiny, hadice, padáky, světlo, výfuk, sedlo, klín...a pak ten originál zbytek za pakatel
Abik - je to smutný, ale můžem si za to sami. Tady se furt razí směr že šestka stačí a nepřestane bavit a ti klucí se potom zaseknou a dvandy nechtěj porát se tu všichni smějou, že dvanda je o prodlužování péra a voni pak plnotučnou nechcou bo maj strach, že je někdo nařkne, že ho maj malýho
Prostě je to jak ve fotbale, takňák jsme zaspali s výchovou nastupující generace
divná doba
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2009 09:13:45 Offline |
XJelen psal:Abik - je to smutný, ale můžem si za to sami. Tady se furt razí směr že šestka stačí a nepřestane bavit a ti klucí se potom zaseknou a dvandy nechtěj
porát se tu všichni smějou, že dvanda je o prodlužování péra a voni pak plnotučnou nechcou bo maj strach, že je někdo nařkne, že ho maj malýho
Prostě je to jak ve fotbale, takňák jsme zaspali s výchovou nastupující generace
divná doba
tak pokud si případáš ,že ho máš velkýho dost i na šestku tak uděláme výměnu kus za kus.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Abik - je to smutný, ale můžem si za to sami. Tady se furt razí směr že šestka stačí a nepřestane bavit a ti klucí se potom zaseknou a dvandy nechtěj
porát se tu všichni smějou, že dvanda je o prodlužování péra a voni pak plnotučnou nechcou bo maj strach, že je někdo nařkne, že ho maj malýho
divná dobatak pokud si případáš ,že ho máš velkýho dost i na šestku tak uděláme výměnu kus za kus.
to sme si nerozumněli... právě že se domívám, že to prodlužování tady potřebuje jeden jako druhej, takže si myslím že by se těch plnotučnejch neměli bát
jinak já bych byl na šestce jag ve studený vodě
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2009 10:08:27 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Abik - je to smutný, ale můžem si za to sami. Tady se furt razí směr že šestka stačí a nepřestane bavit a ti klucí se potom zaseknou a dvandy nechtěj
divná dobatak pokud si případáš ,že ho máš velkýho dost i na šestku tak uděláme výměnu kus za kus.
to sme si nerozumněli... právě že se domívám, že to prodlužování tady potřebuje jeden jako druhej, takže si myslím že by se těch plnotučnejch neměli bát
jinak já bych byl na šestce jag ve studený vodě
a najednou panáček brzdí
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:tak pokud si případáš ,že ho máš velkýho dost i na šestku tak uděláme výměnu kus za kus.
jinak já bych byl na šestce jag ve studený voděa najednou panáček brzdí
blíží se vingl vole, musím brzdit dřív - jiná váhová kategorie
nikdy jsem neřek, že ho mám dost dlouhej na to abych jezdil na šestce tos mi podsunul ty
Strýcfajtr !!!
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 23.11.2009 12:04:47 Offline |
XJelen psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
jinak já bych byl na šestce jag ve studený voděa najednou panáček brzdí
blíží se vingl vole, musím brzdit dřív - jiná váhová kategorie
nikdy jsem neřek, že ho mám dost dlouhej na to abych jezdil na šestcetos mi podsunul ty
ne néééé to byla jen otázka...ale je vidět že potrefená husa.......
hele kdyby někdo chtěl moji B6S výměnou za B12 s rozumným doplatkem tak ať se ozve...
XJelen psal:Abik - je to smutný, ale můžem si za to sami. Tady se furt razí směr že šestka stačí a nepřestane bavit a ti klucí se potom zaseknou a dvandy nechtěj
divná doba
asi si za to opravdu muzete sami...
staci se trochu zamyslet treba nad cenou,jestli neni nekde neco spatne, pac motorka je v soucasny dobe holt zbytecnej luxus a ne kazdej na takovou srandu ma.
v perech bych opravdu ten nevidel problem...
...sam mezi jebkarema...
Já se snažím prodat B6 taky už nějaký ten pátek a hold smůla. Dneska lidem nezáleží na tom že je jak z linky že jsme první majtel ale jen na ceně...
Fik-B6S psal:Já se snažím prodat B6 taky už nějaký ten pátek a hold smůla. Dneska lidem nezáleží na tom že je jak z linky že jsme první majtel ale jen na ceně...
Svatá pravda... kuwa kdyby byl takový výběr jak teď když jsem kupoval...
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
![]() |
Smoula.koumak (Člen) 23.11.2009 16:07:50 Offline |
Fik-B6S psal:Já se snažím prodat B6 taky už nějaký ten pátek a hold smůla. Dneska lidem nezáleží na tom že je jak z linky že jsme první majtel ale jen na ceně...
no a taky to není supersport, že? přeci si nekoupí takovej krám z kterýho ani těch 300 po D1 nevyždímeš, to pak nejsi cool
Bandit v lese :-))
Marián psal:...staci se trochu zamyslet treba nad cenou,jestli neni nekde neco spatne...
Jako zdá se ti 70 tyček za Netyho dvandu moc? taktomitedakozypudruj co potom říkáš na ty inzeráty šestek za vosumdesát
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Marián psal:...staci se trochu zamyslet treba nad cenou,jestli neni nekde neco spatne...
Jako zdá se ti 70 tyček za Netyho dvandu moc?
taktomitedakozypudruj co potom říkáš na ty inzeráty šestek za vosumdesát
jsou tu i takoví,kteří prodali 650 za devadesát ( v létě)
když to jede,je to OK
![]() |
Banditatom (Člen) 23.11.2009 18:05:50 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:no co co chtěl bych 1200
jo musím udělat novější fotečkuser na plnotučnou,stejně bys to neuřídil
a ještě k tomu je to slabé
asi jo máš recht koupím si starého passata a kolo ožením se s doktorkou a bude
... ne dělám si
To Abik: už jsem se na něj díval pěkný kousek
XJelen psal:Marián psal:...staci se trochu zamyslet treba nad cenou,jestli neni nekde neco spatne...
nemel sem na mysli netyho za sedumdesat, to je cena jeste v pohode, ale jak sam pises treba sestky za vosumdesat, nesmysl nejvetsi,stejne jako dvanactky za kilo..
uz sem tady k tomu rek v jinejch diskusich plnu,nekomu se to treba nelibi,ale je treba sundat ruzove bryle.doby neuvazenejch nakupu na splatky za velky penize jsou tytam.
a kdyz se nekdo ohani vybavou,to je stara znama vec,ze ti to nikdo nezaplati,stejne jako u auta.kazdej si tu motorku chce udelat podle svyho a jestli tam je navic ladak,nebo ja nevim rovny riditka to je plus,kery mu ve stejny cenovy hladine pomuze lip prodat,nic vic,nic min.
a pokud se nekomu podari prodat 650 za 90,muze se jit vozrat,ze mel kurwa stesti
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:XJelen psal:Marián psal:...staci se trochu zamyslet treba nad cenou,jestli neni nekde neco spatne...
nemel sem na mysli netyho za sedumdesat, to je cena jeste v pohode, ale jak sam pises treba sestky za vosumdesat, nesmysl nejvetsi,stejne jako dvanactky za kilo..
uz sem tady k tomu rek v jinejch diskusich plnu,nekomu se to treba nelibi,ale je treba sundat ruzove bryle.doby neuvazenejch nakupu na splatky za velky penize jsou tytam.
a kdyz se nekdo ohani vybavou,to je stara znama vec,ze ti to nikdo nezaplati,stejne jako u auta.kazdej si tu motorku chce udelat podle svyho a jestli tam je navic ladak,nebo ja nevim rovny riditka to je plus,kery mu ve stejny cenovy hladine pomuze lip prodat,nic vic,nic min.
a pokud se nekomu podari prodat 650 za 90,muze se jit vozrat,ze mel kurwa stesti
to už sem s těma doplnˇkama taky zjistil,proto je tam cena,jak kdyby tam nebyly
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
![]() |
Banditatom (Člen) 23.11.2009 20:23:42 Offline |
co s dlouhým penisem že
Marián psal:nemel sem na mysli netyho za sedumdesat, to je cena jeste v pohode, ale jak sam pises treba sestky za vosumdesat, nesmysl nejvetsi,stejne jako dvanactky za kilo..
Souhlas.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
No každý si tu motorku cení na nějaký peníz,a taky třeba vychází z toho, co chce v budoucnu koupit za motorku, kolik chce nebo má na to chechtaku aby třeba nemusel na ní moc doplácet.......a taky záleží na tom,co je to za motorku kterou chce prodat (ročník,naj.kilásky,stav atd.) ale co tady budu vykládat,když to tady každý ví!!! já prodávám za kilo plnotučnou,protože se mi cena-stav zdá přiměřená.....druhá věc je to,jestli to na ty kačky ocení někdo jiný
když to jede,je to OK
Berte to s doplňkama jako u tunerů s autamaměl sem vytůněnou mazdu a vyšlo mě to cca za tři roky co sem ji vlastnil aj s lízingem na cca 390000 a šla v super stavu za 125 na výkup
vot tej doby razím heslo,že auto max do 70-80ti tisíc
kurva to byl ale ůlet
jo a 125 jen proto že byla udělaná jinak by mě daly jen 120 a že to bylo za desetitisíce nikoho nezajímá
no a tak jak to chce udělat Abík,že to z toho sundá a rozprodá je nej věc co udělá bo pak ve skutečnosti světe div se dostane dost a ne jako celek
já to s B12 taky tak udělal a byl sem spokojenej
šak zrovna ten klín má Abík že?
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Berte to s doplňkama jako u tunerů s autama
měl sem vytůněnou mazdu a vyšlo mě to cca za tři roky co sem ji vlastnil aj s lízingem na cca 390000 a šla v super stavu za 125 na výkup
vot tej doby razím heslo,že auto max do 70-80ti tisíc
kurva to byl ale ůlet
jo a 125 jen proto že byla udělaná jinak by mě daly jen 120 a že to bylo za desetitisíce nikoho nezajímá
no a tak jak to chce udělat Abík,že to z toho sundá a rozprodá je nej věc co udělá bo pak ve skutečnosti světe div se dostane dost a ne jako celek
já to s B12 taky tak udělal a byl sem spokojenej
šak zrovna ten klín má Abík že?
Klín je super, jenom je potřeba ho na okruhu dát dolů
A k tématu - cenu jsem vystřelil úmyslně vysokou a je to cena k jednání pokud to někdo bude chtít jako celek. Nechce, tak to půjde na díly a prodám to jako originál (ikdyž ne tak úplně). A už se těším až ten, kdo si to ode mě koupí, pak bude chtít i některé z doplňků, protože to přece "nutně" na motorce musí mít
Banditatom: pokud bys měl zájem (nebo teda kdokoli jiný), zavolejte, sejdem se u mě v garáži a uděláme holandskou dražbu - se snižováním ceny já budu odhazovat doplňky
![]() |
Banditatom (Člen) 25.11.2009 15:31:23 Offline |
4Fun.cz psal:asi jo máš recht
koupím si starého passata a kolo ožením se s doktorkou a bude
... ne dělám si
Má pravdu,předseda.Co za 5 minut nevyženíš za život nevyděláš
Stránky: 1