Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » alarm do garáže!!!

Banditatom (Člen)
22.11.2009 13:40:37

alarm do garáže!!!

pač se nám tu v poslední době nějak rozšířily vloupačkyfuck do garáží tak uvažuju o pořízení nějakýho toho alarmku. nemáte někdo skušenost s něčím takovým??? dobrmana ani dvacetimilimetrový kanon není moc zákoná cesta.Představoval bych si něco co řve a volá švestky a mě!

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
SLUGI (Člen)
22.11.2009 14:16:42

Re: alarm do garáže!!!

"FORTUNA IUVAT AUDACES"
WenzelB6 (Člen)
22.11.2009 17:20:49

SLUGI psal:

http://www.flajzar.cz/gsm-komunikatory-pagery/minipag-1-nejjednodussi-zabezpecovaci-zarizeni-gsm-1.htm

... idontknow

mám doma na vlezlý socky od Flajzara starší PAG1 a good už pár let. Stejnej sem měl i do auta co šlo pryč. Alarm mi zustal a je volnej. Je ale třeba pořídit zdroj 12Vss  a infračidla.
Nevim jak tenhle novej, ale ten starší se po nějaký době sám nastaví na hlídání. Asi ňáká fičura "alert forever"smile1

WenzelB6 (Člen)
22.11.2009 17:25:12

jo eště..na švestky zapomeň. tohle jen zavolá a pokud to zvedneš můžeš poslouchat akorát hroznej šum co s odposlechem z mikrofonu nemá nic společnýho. Takže jenom na zvonění.idontknow

Góťa (Člen)
25.11.2009 00:18:03

Mě se nějakej šmejd pokoušel dostat do garáře asi třikrát během dvou měsíců. Nikdy se mu to ale nepovedlo a to jsem tam měl obyčejnej dozickej zámek starej přes 20 let. Potom, co jsem tam přidal ještě tuto závoru, vzdal to a mám zatím klid.... http://www.tokoz.cz/shop/petlice-a-zavo … oz-uz-240/

.... vono to ňák dopadne ....
Pajk (Člen)
25.11.2009 00:34:48

Jo, dozickej zámek je výbornej, klame svým zezřením, ale šperhákem jak by se mohlo zdát se přes něj jen tak někdo nedostanegood. Kuwa to je lepší vyrazit vratabigsmile.

K.a.s.y.m. (Člen)
25.11.2009 07:19:35

a musíš tam mít i zvuk kterýho si někdo všimne smile1 http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … koukne.htm

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
XJelen (Člen)
25.11.2009 09:32:00

Pajk psal:

Jo, dozickej zámek je výbornej, klame svým zezřením, ale šperhákem jak by se mohlo zdát se přes něj jen tak někdo nedostanegood. Kuwa to je lepší vyrazit vratabigsmile.

všichni šloseři to ví good
" máte šperhák? potřeboval bych votevřít branku a ztratil jsem klíč, byl tam jenom dozičák! - odpověď: máte flexu? Tak řízněte panty!" goodbigsmile
a úplně největší masakr je takovej ten velkej vratovej good přes ten je fakt lepší vybourat bigsmile

Strýcfajtr !!!
zdenek 1 (Člen)
25.11.2009 18:02:41

Co kdyby jsi tam pasadil mamutka?bigsmile bestak řvat umi bigsmile

když to jede,je to OK
Ton@l (Člen)
25.11.2009 18:16:18

zdenek 1 psal:

Co kdyby jsi tam pasadil mamutka?bigsmile bestak řvat umi bigsmile

bigsmilenevim co vyjde levnejsbigsmile