Nejsi přihlášen
Co tam ten cyklista dělal :-(
http://zpravy.idnes.cz/opily-ridic-sraz … 4_brno_krc
no a co si kdo na dědkovi vezme, chlap má asi rodinu, je mi z těch debilů co chlastaj a pak jezděj na blití
The father of the little princess of the dawn
Re: Co tam ten cyklista dělal :-(
No buď v klidu... já minulej tejden našla polomrtvýho sraženýho chlapa u silnice na Rudné a dávala jsem přednost asi 15ti debilům, kteří projeli ani nezastavili... Jako svědkovi mi pak volala PČR - zemřel napadlo mě, co kdyby tam takhle ležel někdo z nás...nikdo by nezastavil, nechají Tě tam vykrvácet, stejně jako toho chlápka, kterýho jsem našla v kaluži krve...A ten debil co ho srazil, přijel po hodině zpět aby se PČR udal...
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
Baltazar psal:jo lidi sou k sobě bezvohledný, nikdo si nepřipouští, že by se mu to mohlo stat taky
uš aj bukvice nejso to co bejvaly http://www.novinky.cz/koktejl/185159-le … okyne.html
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Baltazar psal:jo lidi sou k sobě bezvohledný, nikdo si nepřipouští, že by se mu to mohlo stat taky
uš aj bukvice nejso to co bejvaly http://www.novinky.cz/koktejl/185159-le … okyne.html
Ty seš vůůůůl
Second Class Citizen
1130 Café Racer
taky ale výte co ten ciglista dělal...
f tomdle případě je to sice skoro jedno páč dědek byl ožralej... ale i tak...někerý ciglisti si mysej že sou nesmrtelný ...
jináčjavascript://Insert%20Smile dědek je kokot vo tom žádná... v civilizovanym světě se to tagle nedělá
Bandit pičo
Je to smutný, řidiči jezděj vožralé a cyklisti co vyjedou na silnici, chtěj udělat, něco pro zdraví si bohužel málokdo uvědomuje, že riskuje život při provozu jakej dneska je, docela je obdivuju. Řek bych, že jsou to ještě větší hazardéři než my. Rád si taky sjedu na kole, ale na silnic kde projede ňáká plechovka moc nejezdim bo mám naděláno v gatích.
Pajk psal:Je to smutný, řidiči jezděj vožralé a cyklisti co vyjedou na silnici, chtěj udělat, něco pro zdraví si bohužel málokdo uvědomuje, že riskuje život při provozu jakej dneska je, docela je obdivuju. Řek bych, že jsou to ještě větší hazardéři než my. Rád si taky sjedu na kole, ale na silnic kde projede ňáká plechovka moc nejezdim bo mám naděláno v gatích.
tááák máš recht... dojed si autem na cyglo stesku bez aut a jezdi... safety first
Bandit pičo
Taky jezdim kazdej en zima leto za kazdyho pocasi na kole do prace, hold parkrat sem to uz taky malem rozvesil , vzdycky casem potkas nejakyho ocasa na silnici co te chce vytlacit a nebo ti otevre dvere auta pred hubou
Fresh Man psal:Pajk psal:Je to smutný, řidiči jezděj vožralé a cyklisti co vyjedou na silnici, chtěj udělat, něco pro zdraví si bohužel málokdo uvědomuje, že riskuje život při provozu jakej dneska je, docela je obdivuju. Řek bych, že jsou to ještě větší hazardéři než my. Rád si taky sjedu na kole, ale na silnic kde projede ňáká plechovka moc nejezdim bo mám naděláno v gatích.
tááák máš recht... dojed si autem na cyglo stesku bez aut a jezdi... safety first
-vina, cyklista i jako všichni ostatní také patří!!! na silnici, stačí se jenom chovat "ohleduplně" všichni!.
Na druhou stranu když vidím cyklisty u nás ve Vsi na těch velócipédech bez světel z restauránu
Článek je jako obvykle (idnes ) napsán tendenčně bez uvedení veškerých informací ... DĚDKA V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOBHAJUJU !
Ciklisti na silnici nepatřej ... na okreskách sou mi celkem fuk, ale když jedou po hlavnim tahu středem pruhu bo sou přece taky účastníci, tak bych je nejrači poslal do pangejtu.
Ps. sou to větší hovada jako většina motorkářů
Lihy psal:Ciklisti na silnici nepatřej ... na okreskách sou mi celkem fuk, ale když jedou po hlavnim tahu středem pruhu bo sou přece taky účastníci, tak bych je nejrači poslal do pangejtu.
Ps. sou to větší hovada jako většina motorkářů
ano ano...
taky musím přiznat určitou nesympatyi se skupinou slizce oblečených elasťáků... co si mysej že sou nejrychlejší...a maj nárok zdržovat všechny vostatní ... jediný v čem je můžem pochválit že poslušně odevzdávají orgány a to vcelku! a všechy :)
ne jako my prasata ... ze kterejch nic nezbyde a nebo sou ty orgáni prolitý...
jináč souhlasim s tolerancí(s obou stran)... naschváli jim nedělám...ale zanadávám si
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2009 08:44:08 Offline |
Fresh Man psal:Lihy psal:Ciklisti na silnici nepatřej ... na okreskách sou mi celkem fuk, ale když jedou po hlavnim tahu středem pruhu bo sou přece taky účastníci, tak bych je nejrači poslal do pangejtu.
Ps. sou to větší hovada jako většina motorkářůano ano...
taky musím přiznat určitou nesympatyi se skupinou slizce oblečených elasťáků... co si mysej že sou nejrychlejší...a maj nárok zdržovat všechny vostatní ... jediný v čem je můžem pochválit že poslušně odevzdávají orgány a to vcelku! a všechy :)
jináč souhlasim s tolerancí(s obou stran)... naschváli jim nedělám...ale zanadávám si
HOWG
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Fresh Man psal:Lihy psal:Ciklisti na silnici nepatřej ... na okreskách sou mi celkem fuk, ale když jedou po hlavnim tahu středem pruhu bo sou přece taky účastníci, tak bych je nejrači poslal do pangejtu.
Ps. sou to větší hovada jako většina motorkářůano ano...
...naši šoféří jim řikaj silniční fši...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Smejdi ste
Občas mě ty řidiči pekně s*rou. Jsem takhle jel na kole mimo obec, krásné zatáčky z kopca (mimo obec) a 2 debilové na Jamahách a před nima blbec mě zdržovali v rychlejší jízdě. Když je někdo posera, ať to neřídí
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Sandman psal:Občas mě ty řidiči pekně s*rou. Jsem takhle jel na kole mimo obec, krásné zatáčky z kopca (mimo obec) a 2 debilové na Jamahách a před nima blbec mě zdržovali v rychlejší jízdě. Když je někdo posera, ať to neřídí
vogo vím o eSVéčku co dostal od cyglisty hned dvakrát za sebou a taky už mu to nikdo nevodpáře
Strýcfajtr !!!
Když se chcou cyklisti srát na cesty, tak by pro ně měl být nějaký jakože řidičák nebo zkoušky, bo ti čur.ci neznají ani dopravní předpisy , pěkne klidně si to střihnou metr před nárazníkem z vedlejší, já brzdím i koulema a oni ještě hledí, že já sem , mají štěstí, že sem v celku kliďas, jinak bych je holýma rukama ubil...zmrdy
WD club member...
Hanz psal:Když se chcou cyklisti srát na cesty, tak by pro ně měl být nějaký jakože řidičák nebo zkoušky, bo ti čur.ci neznají ani dopravní předpisy , pěkne klidně si to střihnou metr před nárazníkem z vedlejší, já brzdím i koulema a oni ještě hledí, že já sem , mají štěstí, že sem v celku kliďas, jinak bych je holýma rukama ubil...zmrdy
se přiznám.... já je bil ....ale v jejich zájmu...
Bandit pičo
Sandman psal:Občas mě ty řidiči pekně s*rou. Jsem takhle jel na kole mimo obec, krásné zatáčky z kopca (mimo obec) a 2 debilové na Jamahách a před nima blbec mě zdržovali v rychlejší jízdě. Když je někdo posera, ať to neřídí
Že bych to byl já
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Stránky: 1