Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 25.11.2009 16:01:00 Offline |
odvzdušnění brzd!
hej bando chci dát ty gumový hadice do perdele a dát tam panceřové!nemáte někdo nějakej dobrej fígl na odvzdušnění???pro rejpaly nechce se mi půl dne mačkat páčkos aby to stejně bylo na pi...
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 25.11.2009 16:13:21 Offline |
Re: odvzdušnění brzd!
XJelen psal:podvacátýsedmý spodem stříkačkou
vycucnout ja
nejsem moc kámoš s tlačítkem hledat no
Když jsem nenašel stříkačku, abych to tam cpal spodem, tak jsem normálně nalil kapalinu do nádobky a na vodevřeným vodvzdušňováku měl hadičku a tou jakoby vycucával jako když čistíš akvárko....za chvilku tam a kapalina je a pak už jen klasicky několikrát namačkat..
PURE NAKED BIKE!
Banditatom (Člen) 25.11.2009 16:27:23 Offline |
XJelen psal:podvacátýsedmý spodem stříkačkou
vycucnout ja
nejsem moc kámoš s tlačítkem hledat no
Banditatom psal:hej bando chci dát ty gumový hadice do perdele a dát tam panceřové!nemáte někdo nějakej dobrej fígl na odvzdušnění???pro rejpaly nechce se mi půl dne mačkat páčkos aby to stejně bylo na pi...
Kašli na to a kup tu moji, tam už pancéřky jsou
ABik psal:Banditatom psal:hej bando chci dát ty gumový hadice do perdele a dát tam panceřové!nemáte někdo nějakej dobrej fígl na odvzdušnění???pro rejpaly nechce se mi půl dne mačkat páčkos aby to stejně bylo na pi...
Kašli na to a kup tu moji, tam už pancéřky jsou
začínáš být zoufalý
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
vypustit starou. Nasadit pancéřky. Nalit brzdovku. Natahnout hadicku vod vodvzdusnovaku az na do nadobky a vodvzdusnovak nechat povolenej. Mackat, mackat, mackat, mackat.... dokud nevyběhaj všechny bublinky. Pak dotahnout odvzdušňovák a je to
Je to asi nejjednodušší způsob a hlavně se furt jak kokot nevohýbáš k brzdičům abys povolil / utáhl šroub
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Banditatom psal:hej bando chci dát ty gumový hadice do perdele a dát tam panceřové!nemáte někdo nějakej dobrej fígl na odvzdušnění???pro rejpaly nechce se mi půl dne mačkat páčkos aby to stejně bylo na pi...
Mnoho štěstí
když to jede,je to OK
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2009 18:23:39 Offline |
nejmín pracnej způsob je to odvézt do servisu.
jinak nalej povolit odvzdušnák a mačkat a mačkat..nebo pumpičkou a nebo stříkačkou spodem.
jine způsob neexistuje.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
už sem to tu psal mockrát, než to začneš ládovat klasicky u odvzdušňováku, tak si to povol na šrubu přímo u páčky, vyletí dost velká část vzduchu, kerej kolikrát je problém dostat ven, mně se třeba páčka bez toho ani nechytla
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Banditatom (Člen) 26.11.2009 13:48:35 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:hej bando chci dát ty gumový hadice do perdele a dát tam panceřové!nemáte někdo nějakej dobrej fígl na odvzdušnění???pro rejpaly nechce se mi půl dne mačkat páčkos aby to stejně bylo na pi...
Mnoho štěstí
děkuji ti zdenečku jen jsem čekal kdy se ozveš
Banditatom (Člen) 26.11.2009 15:25:20 Offline |
Koldan psal:už sem to tu psal mockrát, než to začneš ládovat klasicky u odvzdušňováku, tak si to povol na šrubu přímo u páčky, vyletí dost velká část vzduchu, kerej kolikrát je problém dostat ven, mně se třeba páčka bez toho ani nechytla
ty nechcu dělat blbýho (ale jde mi to co) ale vůbec tě nechápu
Banditatom psal:Koldan psal:už sem to tu psal mockrát, než to začneš ládovat klasicky u odvzdušňováku, tak si to povol na šrubu přímo u páčky, vyletí dost velká část vzduchu, kerej kolikrát je problém dostat ven, mně se třeba páčka bez toho ani nechytla
...k nádobce máš hadici přišroubovanou průtokovým šroubem
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Banditatom (Člen) 26.11.2009 15:30:47 Offline |
osiris psal:Banditatom psal:Koldan psal:už sem to tu psal mockrát, než to začneš ládovat klasicky u odvzdušňováku, tak si to povol na šrubu přímo u páčky, vyletí dost velká část vzduchu, kerej kolikrát je problém dostat ven, mně se třeba páčka bez toho ani nechytla
...k nádobce máš hadici přišroubovanou průtokovým šroubem
no to mě došlo ale už nějak nechápu co tam chceš odvzdušnit??? jako jen pístek či co?
K.a.s.y.m. (Člen) 26.11.2009 15:32:52 Offline |
Banditatom psal:osiris psal:Banditatom psal:
ty nechcu dělat blbýho (ale jde mi to co) ale vůbec tě nechápu...k nádobce máš hadici přišroubovanou průtokovým šroubem
no to mě došlo ale už nějak nechápu co tam chceš odvzdušnit??? jako jen pístek či co?
chytrej kluk pochopil.prostě povol ten průtokáč a až ti poleze okolo těsnění ven kapalina tak to utáhni a už budeš odvdušnovat jen hadici a třmeny.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 26.11.2009 15:36:58 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:osiris psal:
...k nádobce máš hadici přišroubovanou průtokovým šroubemno to mě došlo ale už nějak nechápu co tam chceš odvzdušnit??? jako jen pístek či co?
chytrej kluk pochopil.prostě povol ten průtokáč a až ti poleze okolo těsnění ven kapalina tak to utáhni a už budeš odvdušnovat jen hadici a třmeny.
nesu blbej co
Banditatom psal:zdenek 1 psal:Banditatom psal:hej bando chci dát ty gumový hadice do perdele a dát tam panceřové!nemáte někdo nějakej dobrej fígl na odvzdušnění???pro rejpaly nechce se mi půl dne mačkat páčkos aby to stejně bylo na pi...
Mnoho štěstí
děkuji ti zdenečku jen jsem čekal kdy se ozveš
Bylo mi to jasné,že ta věta patřila mě, tak jsem muel reagovat! ale pleteš se , né jeden půl den,ale dva dny ......
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 27.11.2009 11:07:12 Offline |
zdenek 1 psal:Banditatom psal:zdenek 1 psal:
Mnoho štěstíděkuji ti zdenečku jen jsem čekal kdy se ozveš
Bylo mi to jasné,že ta věta patřila mě, tak jsem muel reagovat! ale pleteš se , né jeden půl den,ale dva dny ......
Stránky: 1