Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » Sada na oprava pneu

Hanz (Člen)
25.11.2009 18:00:42

Sada na oprava pneu

Hojte všeci, mám dotaz.smile1help
Co vozíte sebou na rychlou opravu propíchlé pneu. Já bych si chtěl pořídit něco menšího, co se vleze pod sedlo, abych to mohl mít pořád u sebe. Můžete mi něco doporučit, nějakou sadu atd??
Vím, že po každé opravě je pro klid duše i bezpečnosti nutné zajet do pneuservisu, ale existuje nějaký způsob opravy po kterém to není hned nezbytně nutné a dá se na tom dojet třeba z dovolené??idontknowhelp
Jestli je to blbej dotaz, tak to berte, že zima už je tady...bigsmilebigsmilebigsmile
Díkygood

WD club member...
zdenek 1 (Člen)
25.11.2009 18:05:52

Re: Sada na oprava pneu

já osobně nicsmile1 ale zatím se mi nic nestalogood ale jak se stane,něco koupímsmile1to ale asi bude již pozděbigsmilebigsmilebigsmile

když to jede,je to OK
XJelen (Člen)
25.11.2009 18:08:03

po fantastické zkušenosti s tím zamrdávacím sprejemsick, teď bombičky a knoty.

Strýcfajtr !!!
K.a.s.y.m. (Člen)
25.11.2009 18:17:50

Hanz psal:

Hojte všeci, mám dotaz.smile1help
Co vozíte sebou na rychlou opravu propíchlé pneu. Já bych si chtěl pořídit něco menšího, co se vleze pod sedlo, abych to mohl mít pořád u sebe. Můžete mi něco doporučit, nějakou sadu atd??
Vím, že po každé opravě je pro klid duše i bezpečnosti nutné zajet do pneuservisu, ale existuje nějaký způsob opravy po kterém to není hned nezbytně nutné a dá se na tom dojet třeba z dovolené??idontknowhelp
Jestli je to blbej dotaz, tak to berte, že zima už je tady...bigsmilebigsmilebigsmile
Díkygood

zapátrej..kojaksro tu nabízel šroubovací plastový knoty i s bombičkama a dokonce i kapesní kompresůrek kterej se vejde pod sedačku.

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Luk (Člen)
25.11.2009 18:35:55

antipich a knotysurprised

proc?

abych snizil pravdepodobnost ze vubec pichnusmokin

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
KOŽON (Člen)
25.11.2009 20:09:33

Já vozím pod sedlem tohlehttp://www.motoobchod.cz/doplnky-na-motocykl/19938-2/sada-na-opravu-bezdusovych-pneumatik
..už jsem s tím i lepilgood

WenzelB6 (Člen)
25.11.2009 20:17:27

XJelen psal:

plastový šrouby vod Kožaka a z(a)mrdávací sprej..zatím sem nepotřeboval.
Ale bude to kombinacegood bigsmile

Kakac (Člen)
25.11.2009 20:54:47

WenzelB6 psal:
XJelen psal:

plastový šrouby vod Kožaka a z(a)mrdávací sprej..zatím sem nepotřeboval.
Ale bude to kombinacegood bigsmile

Tak tak od Kojaka Cargol klíče goodgood
http://www.cargol.cz/

Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
sonyk (Člen)
26.11.2009 16:55:13

vozim od louise ale zatim nepouzita a doufam ani nebude.

Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Datel (Člen)
26.11.2009 17:03:36

Tak já používám knoty.

I z kafetem byla zalepená Pólina zadní guma za 15 minut. Gumu dojezdila do konce životnosti aniž by jí jednou ušla.......good

Předvčerejšky jsem s knoty lepil zimní gumu na autě. Knoty se jednoznačně osvědčily. good
Což už se nedá říct o spreji sick..........holt první pokusysurprised

Ta cargol sada nevypadá zle, ale nejsem si jistý, při své zbrklosti, jestli bych to nezalomil dřív než bych ho tam narval......................dvojsmysl, jak bejkbigsmile

Banditatom (Člen)
26.11.2009 17:09:58

sprej už nikdy vícesurprised nefungovalo to a ještě k tomu mi to komplet zamrdalo ráfek zevnitřfucksick

knot je knotgoodgood

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen (Člen)
26.11.2009 19:34:50

Banditatom psal:

sprej už nikdy vícesurprised nefungovalo to a ještě k tomu mi to komplet zamrdalo ráfek zevnitřfucksick

tě ujišťuju, že zamrdanej ráfek zevnitř je prd proti zamrdanýmu podsedláku jak to cákalo z tý díry fuck je to tam dodneška bad málem mi jeblo když jsem to druhej den zjistil bigsmile

Strýcfajtr !!!
Datel (Člen)
27.11.2009 21:07:32

XJelen psal:
Banditatom psal:

tě ujišťuju, že zamrdanej ráfek zevnitř je prd proti zamrdanýmu podsedláku jak to cákalo z tý díry fuck je to tam dodneška bad málem mi jeblo když jsem to druhej den zjistil bigsmile

Já to zjistil hned a pičoval jsem celou cestu domů s několika přestávkami na pumpách abych mohl dofoukat bigsmile

Měl jsem celý zbytek víkendu co dělat sick

Teď už se jenom směju, ale tehdy jsem myslel že tu motorku rozkopubigsmile

Pajk (Člen)
27.11.2009 21:40:34

Knoty a ještě jednou knoty. Nejrychlejší, nejlevnější a i nejspolihvější šunt ze všech azijskech šuntů na trhu. Akorát nesmí bejt člověk nemehlo a přemejšlet mozkem a ne koulema bigsmile a pak to funguje dobře a spolehlivě. Kuwa co to melu, tohleto gumaři neradi slyšejsmile1.

XJelen (Člen)
27.11.2009 22:07:58

Datel psal:
XJelen psal:
Banditatom psal:

Já to zjistil hned a pičoval jsem celou cestu domů s několika přestávkami na pumpách abych mohl dofoukat bigsmile

Měl jsem celý zbytek víkendu co dělat sick

Teď už se jenom směju, ale tehdy jsem myslel že tu motorku rozkopubigsmile

tak čoveče já dofukoval taky furt, až jsme u jednoho hodnýho dědy v jedný vesnici vyškemrali kompresor a knot a dojelo to až domů. Druhej den jsem zjistil ten mrdník, tak jsem to šel jako opláchnout a málem mi jeblosmile1

Strýcfajtr !!!
kojaksro (Člen)
27.11.2009 23:36:19

Pajk psal:

Knoty a ještě jednou knoty. Nejrychlejší, nejlevnější a i nejspolihvější šunt ze všech azijskech šuntů na trhu. Akorát nesmí bejt člověk nemehlo a přemejšlet mozkem a ne koulema bigsmile a pak to funguje dobře a spolehlivě. Kuwa co to melu, tohleto gumaři neradi slyšejsmile1.

...tak za prvé nemám rád když se zajímáte o slečnu hapežlívovou a Nježlaa smitse.

.....byl to ten typco vás nechá zavřít za nepovolené nošení zbraně.....a klidně Vám řekne......vy muzikant

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
mr.BSE (Člen)
27.11.2009 23:52:59

kojaksro psal:
Pajk psal:

...tak za prvé nemám rád když se zajímáte o slečnu hapežlívovou a Nježlaa smitse.

.....byl to ten typco vás nechá zavřít za nepovolené nošení zbraně.....a klidně Vám řekne......vy muzikant

ty pussy , tak to už nedávám bigsmilebigsmilebigsmile

Second Class Citizen
1130 Café Racer
kojaksro (Člen)
28.11.2009 00:21:09

mr.BSE psal:
kojaksro psal:
Pajk psal:

ty pussy , tak to už nedávám bigsmilebigsmilebigsmile

...občas vlezeš kam nemášbigsmile

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS