Nejsi přihlášen
Sada na oprava pneu
Hojte všeci, mám dotaz.
Co vozíte sebou na rychlou opravu propíchlé pneu. Já bych si chtěl pořídit něco menšího, co se vleze pod sedlo, abych to mohl mít pořád u sebe. Můžete mi něco doporučit, nějakou sadu atd??
Vím, že po každé opravě je pro klid duše i bezpečnosti nutné zajet do pneuservisu, ale existuje nějaký způsob opravy po kterém to není hned nezbytně nutné a dá se na tom dojet třeba z dovolené??
Jestli je to blbej dotaz, tak to berte, že zima už je tady...
Díky
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.11.2009 18:17:50 Offline |
Re: Sada na oprava pneu
Hanz psal:Hojte všeci, mám dotaz.
Co vozíte sebou na rychlou opravu propíchlé pneu. Já bych si chtěl pořídit něco menšího, co se vleze pod sedlo, abych to mohl mít pořád u sebe. Můžete mi něco doporučit, nějakou sadu atd??
Vím, že po každé opravě je pro klid duše i bezpečnosti nutné zajet do pneuservisu, ale existuje nějaký způsob opravy po kterém to není hned nezbytně nutné a dá se na tom dojet třeba z dovolené??
Jestli je to blbej dotaz, tak to berte, že zima už je tady...
Díky
zapátrej..kojaksro tu nabízel šroubovací plastový knoty i s bombičkama a dokonce i kapesní kompresůrek kterej se vejde pod sedačku.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
WenzelB6 psal:XJelen psal:po fantastické zkušenosti s tím zamrdávacím sprejem, teď bombičky a knoty.
plastový šrouby vod Kožaka a z(a)mrdávací sprej..zatím sem nepotřeboval.
Ale bude to kombinace
Tak tak od Kojaka Cargol klíče
http://www.cargol.cz/
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Tak já používám knoty.
I z kafetem byla zalepená Pólina zadní guma za 15 minut. Gumu dojezdila do konce životnosti aniž by jí jednou ušla.......
Předvčerejšky jsem s knoty lepil zimní gumu na autě. Knoty se jednoznačně osvědčily.
Což už se nedá říct o spreji ..........holt první pokusy
Ta cargol sada nevypadá zle, ale nejsem si jistý, při své zbrklosti, jestli bych to nezalomil dřív než bych ho tam narval......................dvojsmysl, jak bejk
Banditatom (Člen) 26.11.2009 17:09:58 Offline |
sprej už nikdy více nefungovalo to a ještě k tomu mi to komplet zamrdalo ráfek zevnitř
knot je knot
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom psal:sprej už nikdy více nefungovalo to a ještě k tomu mi to komplet zamrdalo ráfek zevnitř
tě ujišťuju, že zamrdanej ráfek zevnitř je prd proti zamrdanýmu podsedláku jak to cákalo z tý díry je to tam dodneška málem mi jeblo když jsem to druhej den zjistil
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Banditatom psal:sprej už nikdy více nefungovalo to a ještě k tomu mi to komplet zamrdalo ráfek zevnitř
tě ujišťuju, že zamrdanej ráfek zevnitř je prd proti zamrdanýmu podsedláku jak to cákalo z tý díry je to tam dodneška málem mi jeblo když jsem to druhej den zjistil
Já to zjistil hned a pičoval jsem celou cestu domů s několika přestávkami na pumpách abych mohl dofoukat
Měl jsem celý zbytek víkendu co dělat
Teď už se jenom směju, ale tehdy jsem myslel že tu motorku rozkopu
Knoty a ještě jednou knoty. Nejrychlejší, nejlevnější a i nejspolihvější šunt ze všech azijskech šuntů na trhu. Akorát nesmí bejt člověk nemehlo a přemejšlet mozkem a ne koulema a pak to funguje dobře a spolehlivě. Kuwa co to melu, tohleto gumaři neradi slyšej.
Datel psal:XJelen psal:Banditatom psal:sprej už nikdy více nefungovalo to a ještě k tomu mi to komplet zamrdalo ráfek zevnitř
Já to zjistil hned a pičoval jsem celou cestu domů s několika přestávkami na pumpách abych mohl dofoukat
Měl jsem celý zbytek víkendu co dělat
Teď už se jenom směju, ale tehdy jsem myslel že tu motorku rozkopu
tak čoveče já dofukoval taky furt, až jsme u jednoho hodnýho dědy v jedný vesnici vyškemrali kompresor a knot a dojelo to až domů. Druhej den jsem zjistil ten mrdník, tak jsem to šel jako opláchnout a málem mi jeblo
Strýcfajtr !!!
Pajk psal:Knoty a ještě jednou knoty. Nejrychlejší, nejlevnější a i nejspolihvější šunt ze všech azijskech šuntů na trhu. Akorát nesmí bejt člověk nemehlo a přemejšlet mozkem a ne koulema a pak to funguje dobře a spolehlivě. Kuwa co to melu, tohleto gumaři neradi slyšej.
...tak za prvé nemám rád když se zajímáte o slečnu hapežlívovou a Nježlaa smitse.
.....byl to ten typco vás nechá zavřít za nepovolené nošení zbraně.....a klidně Vám řekne......vy muzikant
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Pajk psal:Knoty a ještě jednou knoty. Nejrychlejší, nejlevnější a i nejspolihvější šunt ze všech azijskech šuntů na trhu. Akorát nesmí bejt člověk nemehlo a přemejšlet mozkem a ne koulema a pak to funguje dobře a spolehlivě. Kuwa co to melu, tohleto gumaři neradi slyšej.
...tak za prvé nemám rád když se zajímáte o slečnu hapežlívovou a Nježlaa smitse.
.....byl to ten typco vás nechá zavřít za nepovolené nošení zbraně.....a klidně Vám řekne......vy muzikant
ty , tak to už nedávám
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:kojaksro psal:Pajk psal:Knoty a ještě jednou knoty. Nejrychlejší, nejlevnější a i nejspolihvější šunt ze všech azijskech šuntů na trhu. Akorát nesmí bejt člověk nemehlo a přemejšlet mozkem a ne koulema a pak to funguje dobře a spolehlivě. Kuwa co to melu, tohleto gumaři neradi slyšej.
.....byl to ten typco vás nechá zavřít za nepovolené nošení zbraně.....a klidně Vám řekne......vy muzikantty , tak to už nedávám
...občas vlezeš kam nemáš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Stránky: 1