Nejsi přihlášen
Re: veci z lidlu asi po 5te
taky jsem se právě vrátil z plusu s tankbáglem.....zatím vypadá dobře....ještě jsem k tomu vzal takovej ten kuklošátek......jdu to projet....
přemejšlím i nad tím bedrním pásem..ať dělám co dělám, tak i přes hadry, páteřák i bundu mi mrzne hrb....
No tak ja teda koupil koupil v PLUSu ten tankvak (mozna se me zdaji trochu slaby ty magnety, bych se trochu bal, ze az tam neco tezsiho dam a naplnim na max, tak me sjede z nadrze), no a pak jsem v LIDLu kupoval interkom a pro batuzek navleky na kolena a integralni helmu...nevypadala az zase tak spatne ... takze nakupni den
..co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří a zítra máš volno
Bandit 650A psal:..z lidlu minulou akci jsem koupil intercom je ok ale
sere mě že nemá odrušení šumu ale za ty prachy neber to
Má to svý výhody, když jí nechci poslouchat, zvednu to na 120 a už jí neslyším
Strýcfajtr !!!
Petan psal:Tak já koupil ledviňák,fusekle,kuklu a nákoleníky,ale co hlavně proč sem tam šel byla nabíječka a tu už neměli, nemáte někdo od tuď ty vysoký botky,asi to budou sráče,že?
Zdarec Dneska jsem jezdil po lidlech - objel jsem 3 a vsude to bylo jak po vykradeni, ale nakonec jsem koupil v poslenim ty "vysoke" botky a za cenu 699 to podle mne zas tak spatne neni. Material vypada celkem hodnotne, no a jsou i celkem pohodlne a i kdyby tak je 2 roky zaruka tak co :)
Jinac v Plusu jsem jeste sehnal tankvak za 299 opet byl posledni- musim rict, ze za ty prasule je fakt OK - plastenka i popruh na neseni pres rameno v cene.
Tak aby jste všichni věděli že nejsem zas takový hovado tak mám radost,že máte radostpáč i když já vod tama nic nemám,tak ale musím uznat,že funkčnost těchto výrobků je 100x lepší než nějaký pojebaný teniskya namrzlej hrb atd.takže si to užijte každej totiž nemá nazbytjá osobně mojí polovičce koupil tedle tejdem boty za 3600 a kdybych věděl,že bude tato akce tak na to jebu a čekal bych na ně u plusu už před votvíračkounormálně sem hodil do kanálu tři litry kuwa
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Tak aby jste všichni věděli že nejsem zas takový hovado tak mám radost,že máte radostpáč i když já vod tama nic nemám,tak ale musím uznat,že funkčnost těchto výrobků je 100x lepší než nějaký pojebaný teniskya namrzlej hrb atd.takže si to užijte každej totiž nemá nazbytjá osobně mojí polovičce koupil tedle tejdem boty za 3600 a kdybych věděl,že bude tato akce tak na to jebu a čekal bych na ně u plusu už před votvíračkounormálně sem hodil do kanálu tři litry kuwa
co bys pro svoji polovičku neudělal
momentalně zavostalej
bery psal:co bys pro svoji polovičku neudělal
To je fakt noplatí vše vokolo tak do ní musím něco nasypat nozas na jednu stranu je fakt,že si je jela koupit sama a dal jsem ji pět litrů pro jistotu a nic nazpátek sem nedostala to sem ji fčera ještě koupil ténisky na aérobiktakže sečteno a podtrženo má po svátkunarozeninácha snd aj vánocích
PALOUS psal:bery psal:co bys pro svoji polovičku neudělal
To je fakt noplatí vše vokolo tak do ní musím něco nasypat nozas na jednu stranu je fakt,že si je jela koupit sama a dal jsem ji pět litrů pro jistotu a nic nazpátek sem nedostala to sem ji fčera ještě koupil ténisky na aérobiktakže sečteno a podtrženo má po svátkunarozeninácha snd aj vánocích
ježišimarja. tak starej a ještě to neznáš. zásadně dávat akurát ale jinak máš recht bez nich by to bylo ještě horší
momentalně zavostalej
tak pánové, obavy se potvrdily, magnety na báglu z plusu moc nedržej.....respektive ty přední nedržej na jafce, ale jde možná o tvar nádrže....
i když ovšem nedržej, tak během 85 km (ale jen se zatížením cca 2 kg) jsem ho neztratil
no jinak kuklošátek i kocour na ledviny fungujou super...
hans psal:tak pánové, obavy se potvrdily, magnety na báglu z plusu moc nedržej.....respektive ty přední nedržej na jafce, ale jde možná o tvar nádrže....
i když ovšem nedržej, tak během 85 km (ale jen se zatížením cca 2 kg) jsem ho neztratil
no jinak kuklošátek i kocour na ledviny fungujou super...
to bude tou nádržej
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
PALOUS
Takový investice
Ty už chceš letos šoustat
Mohls jí koupit v Lídlu ještě sadu sexy spodního prádla za 15vočí..
Věřím že partnerky všech místních majitelů tankvaků a bezpečných bot už se v něm po večerech při kvalitním krabicovém Lídl vínu,svíčkách a oříškách prohání,a vytváří tu neopakovatelnou erotickou "Lídl atmosféru"
God Save The Queen!
Kelly01 psal:PALOUS
Takový investice
Ty už chceš letos šoustat
No tak to nevím jestli to dopadneale už sem nemoh poslouchat Osiho a tak sem se flák přez pazouru a tím sem se připravil vo skipas na další dny
PALOUS psal:Kelly01 psal:PALOUS
Takový investice
Ty už chceš letos šoustatNo tak to nevím jestli to dopadneale už sem nemoh poslouchat Osiho a tak sem se flák přez pazouru a tím sem se připravil vo skipas na další dny
...ti to trvalo škrte
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
ja sem pořidil dva ledvinaku ,a nabiječku ,a interkom ,musel jsem nvštivit 4 lidly po cestě ,naštesti to bylo přes šichtu ,jinak bych se na to vys!!! ,potkal jsem tam jednu babku co si koupila zamek na kotoučovku ,a pak s ni vylezlo že to ma na babetu ,,nechal jsem ji přitom a malem šel do kolen
Kelly01 psal:Doufám že všichni budete mít nášivku Lídl Racing
Bylo by trapné tak významné seskupení kvaliních věcí přehlédnout
A k takové firmě je třeba se hrdě hlásit
Ať ostatní vidí a tiše závidí
onasis aby si nepřisadil a nekritizoval, pán holt má všechno echt a my socky hovno, né všechno se srovnávat vysoká kvalita = vysoká cena, tak si nech kecy a jdi si koupit něco fajnovýho ať si uděláš radost a nezapomeň se stim samozřejmě pochlubit
to jebu
bobule,bobule...
Ty tam máš zřejmě V.I.P kartu..
A výrazně slabší smysl pro ironii a nadsázku..
Co se dá dělat,budu se s tím muset opět bez problémů vyrovnat
A nejsi trošku švorc
Nebo ze sociálně slabších poměrů
God Save The Queen!
Tak jsem si dneska koupil universální šátek v Plusu a zítra ho jdu universálně vrátit, když si ustřihnu nohavici od černých elasťáků, tak to bude lepší, za 70kč krásná nohavice,ale na hlavy asi od 1m obvodu, nešlo s tim nic, jen límec kolem krku
motorka:BANDIT 600N, ten je prodaný, teď mám Honda CBR 1000RR, rok 2007, město Jablonec nad Nisou
666killer psal:zdar ako funguje interkom pri vyssich rychlostiach?nesumi to moc?
...ja teda nevim,co od nej ocekavas (zvlast toho z LIDLu),a take co je pro Tebe vyssi rychlost,ale pocitam,ze obstojne zretelne slyset bude max tak do 100km/h.
Chces-li poradnou vec,kup si Bluetootha,neco jako tohle: http://cgi.ebay.it/INTERFONO-BLUETOOTH- … dZViewItem
Netvrdim ze za tuto cenu,dou koupit i levnejc, jen jako priklad.
...che palle !!!
JirkaMDS psal:Tak jsem si dneska koupil universální šátek v Plusu a zítra ho jdu universálně vrátit, když si ustřihnu nohavici od černých elasťáků, tak to bude lepší, za 70kč krásná nohavice,ale na hlavy asi od 1m obvodu, nešlo s tim nic, jen límec kolem krku
máš hold malou hlavu,mě je akorád,není problém si to tam okouknout,ikdyž jejich universální velikost mě překvapila,kdo nemá helmu alespoň 58,tak mu bude asi velká
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
huskyb12 psal:Žlutej: Tak co pajšl ? Šutrák máš doma ? :)))
...cece,studenej cumaku,ted's me prived do ouzkejch..
...pac me brali zlucnik,(ne plice) a udelali mi pri tom 4 diry do pandera
...jinak tady Ti nic nedaj,to je prej septicky material...
...che palle !!!
yello psal:huskyb12 psal:hovno septickej, šmelej s tim voni :)))
vojebali Tě kámo :)))...ze byyyy??
...dam je k soudu...na produktech myho tela nikdo vydelavat nebude..
a jak? všecko dobrý? už seš fit?
momentalně zavostalej
bery psal:yello psal:huskyb12 psal:hovno septickej, šmelej s tim voni :)))
vojebali Tě kámo :)))...ze byyyy??
...dam je k soudu...na produktech myho tela nikdo vydelavat nebude..a jak? všecko dobrý? už seš fit?
...ale v celku jo,akorat ty stehy celkem dost tahaj pri pohybu.Zvlast pri kazdym otaceni v pelechu.
...jeste ze se ma od pondelku ochladit o 10 stupnu,(prj mozna i snih) by me sralo divat se na motorkare jen z vokna..
...che palle !!!
bery psal:yello - nesmíš se točit jak když tě grilujou hezky v klídku hajat. a hlavně, že je to OK. stehy budou za chvíli pryč a než se "oženíš" tak se to zahojí
ps. tady taky hlásí hnus
...to se snadno rekne,ale ja neumim spat na zadech,to se hned vzbudim...
...fujtajxl, s tim zenenim dej pokoj ty me chces snad zabit,nebo co...
...che palle !!!
Bandit 650A psal:..z lidlu minulou akci jsem koupil intercom je ok ale
sere mě že nemá odrušení šumu ale za ty prachy neber to
Trochu pomůže, když si dáš nízkou úroveň hlasitosti a pak do toho pořádně zařveš.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1