Nejsi přihlášen
Re: Dnes asi nic,zítra snad bude líp
nám tu nechčije, ale je tu taková futeř, že mě to ráno málem sfouklo....takže jen 7 km domu a šlus....
včera krásnejch 85, jen káva na benzíně
Tak sem se asi málo modlil,sice neprší,ale vítr sfiňa fičí,že i já se svou váhou bych se musel hodně držet,ale ono to dopadne,krásnejch dní ještě bude,doufám víc než dost
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
V pátek 45, v sobotu asi 70 (z toho 10 chyba navigátora) a v neděli cca 60.
Radost z toho rušil nejen vítr, ale i jistý řidič auta s bagetama na benzínce v Novém Strašejí za kterým jsem zaparkoval (podle mě v dostatečném odstupu - koukal na mě jak parkuju).
Při návratu k motorce mi přišlo, že stojí jinak než jsem ji postavil, ale nechal jsem to být. Následně jsem zjistil, že mám rozmlácený štítek a dost škrábnutý přední blatník.
Frajerovi zřejmě v tom větru ulítly dveře a fláknul mě s nima přes předek. Neřekl ani slovo a ujel. Ještě stačil dát motorku stranou. Nechal jsem na benzínce na sebe kontakt, ta jsem zvědav, jestli se někdo ozve.
Škodu odhaduji tak minimálně na 2500,-
Na druhou stranu je dobrý, že to odnesl štítek, bo kdyby mi rozfláknul světlo, tak bych na tom byl ještě hůř...
Bacha na řidiče Krokodýlů
Jinak nádherný víkend
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:V pátek 45, v sobotu asi 70 (z toho 10 chyba navigátora) a v neděli cca 60.
Radost z toho rušil nejen vítr, ale i jistý řidič auta s bagetama na benzínce v Novém Strašejí za kterým jsem zaparkoval (podle mě v dostatečném odstupu - koukal na mě jak parkuju).
Při návratu k motorce mi přišlo, že stojí jinak než jsem ji postavil, ale nechal jsem to být. Následně jsem zjistil, že mám rozmlácený štítek a dost škrábnutý přední blatník.
Frajerovi zřejmě v tom větru ulítly dveře a fláknul mě s nima přes předek. Neřekl ani slovo a ujel. Ještě stačil dát motorku stranou. Nechal jsem na benzínce na sebe kontakt, ta jsem zvědav, jestli se někdo ozve.
Škodu odhaduji tak minimálně na 2500,-
Na druhou stranu je dobrý, že to odnesl štítek, bo kdyby mi rozfláknul světlo, tak bych na tom byl ještě hůř...
Bacha na řidiče Krokodýlů
Jinak nádherný víkend
Tak to nasere...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Stránky: 1