Nejsi přihlášen
Kdo jezdil včera na okruhu v Hořicích?
Ahojda, jen tak ze zvědavosti. Šel jsem a najednou kolem mě pár bandasek a tuším jedno GSX-chcíplo v křižovatce, když jste tam stáli... Smutně sem se otáčel a modlil se, aby lakýra už trochu přidal. Ještě že si mladá koupila B-6, tak sem ji šel aspoň učit jezdit...
.... vono to ňák dopadne ....
Re: Kdo jezdil včera na okruhu v Hořicích?
Góťa psal:Ahojda, jen tak ze zvědavosti. Šel jsem a najednou kolem mě pár bandasek a tuším jedno GSX-chcíplo v křižovatce, když jste tam stáli... Smutně sem se otáčel a modlil se, aby lakýra už trochu přidal. Ještě že si mladá koupila B-6, tak sem ji šel aspoň učit jezdit...
Že by to Osimu chcíplo?jinak se nás tam motalo asi 7kousků
Jebat motorky :-)
Jo tak... Jinak, na tom okruhu u nás bacha, v ten den sem mluvil s jedním měšťákem a byl pěkně nakrknutej, protože ho lidi otravovali, že tam lítaj motorkáři a on tam musel jet a co ho nejvíc štvalo, že polovina jich byla místních. Já tam vůbec už nejezdím, protože ty lidi pak fakt už dost vysíraj a posílaj tam hned policajty. Ale musím uznat, že se ji nedivím, je to o hubu...
.... vono to ňák dopadne ....
...tag vono to Osimu fakt chcíplo??? ...no totok??? ...a já si myslel, že je to starej skušenej mazák ...já uš to slyšel, že prej akorát machruje na netu, ale rozject se neumí ...no a teť se to potvrdilo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
...woli , nevíte, že dyš čekáte na křižovatce víc jak patnác fteřin, že máte chcípnout vo ekológiji tady přece de no a mě to šlo tag ňák samo, jakoby automaticky
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1