Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2009 10:53:02 Offline |
Re: Bude video?
jasně že jo, už se kompletuje, bude i z předposlední sosnový.... nicméně na zpracovatele extra netlačim bo zima je dlouhá takže až bude hotový prsknu to hnedle sem
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2009 10:56:28 Offline |
pripojim ještě info na příští jár, zatim to vypadá, že se můžete těšit na ježdění v mostě, brně a slovakiaringu (vždy pondělí a úterý) a samozřejmě sosnovou a to dvakrát o víkendu plus odpoledne motokáry tamtéž tak držte palce ať to vyjde nějak rozumně časově seskládat
doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen) 15.10.2009 11:01:53 Offline |
ty motokáry to je noblesní novinka, dobrej nápad, jestli to nebudou takový ty pouťovky ale vopravdový fofrnice tak to bude curvadobré
inkvizitorr psal:pripojim ještě info na příští jár, zatim to vypadá, že se můžete těšit na ježdění v mostě, brně a slovakiaringu(vždy dvoudenní akcička) a samozřejmě sosnovou a to dvakrát o víkendu plus odpoledne motokáry tamtéž tak držte palce ať to vyjde nějak rozumně časově seskládat
no ty držim palec ať vše vyjde!
škoda že si toho moc neužiju příští rok
Bandit 4EVER!!!
inkvizitorr psal:pripojim ještě info na příští jár, zatim to vypadá, že se můžete těšit na ježdění v mostě, brně a slovakiaringu(vždy dvoudenní akcička) a samozřejmě sosnovou a to dvakrát o víkendu plus odpoledne motokáry tamtéž tak držte palce ať to vyjde nějak rozumně časově seskládat
A přemejšlel si nad tím co budu žrát, když všechno projezdím?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
zzzmrzlinar (Člen) 15.10.2009 11:50:03 Offline |
na žraní se vyser, kůkaj na ty závodníky, jak má přes šedesát kil tak je těžkej. takže pro mě je výpočet jasnej, můžu shodit přes třičet kil a eště budu těžší než voni (a třicet kil mi snad na sezónu stačí ne???
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2009 11:52:01 Offline |
Ondráš psal:A přemejšlel si nad tím co budu žrát, když všechno projezdím?
mam stejný vobavy čéče na druhou stranu muzikanti sou zvyklí, né? podívej ma mózarta
doba je temná...
inkvizitorr psal:mam stejný vobavy čéče na druhou stranu muzikanti sou zvyklí, né? podívej ma mózarta
Hale to nejde... Nemůžu zhubnout... Bych si pak z Progeara nemohl dělat prdel...
Na druhou stranu... Něž bych se dostal na těch jeho 40 kg, tak mi to bude minimálně tu následující sezonu trvat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nemoh bych si to rezervovat uz ted?
gdo maže,ten jede...:)
koukám, že v brně dostali rozum, což je fajn vybavuju si, že ses letos na jaře nák rozčiloval, že tam s nima nebyla řeč - takže gratulace. Ta poslední akce podle toho co sem čet byla obzvlášt vypečená - chtěl sem jet, ale byl sem v zahraničí - příští rok prdim na CEC - nák mě to nechytlo za srdce - obzvlášt ty strkanice s termínama u CEC2 na poslední chvíli - a chci si jen tu a tam odfrknout s agenturama, tak se snad uvidíme...
Žádnej učenej z nebe nespad, z mašiny už ano.
Progear 650 (Člen) 15.10.2009 13:29:50 Offline |
Ondráš psal:inkvizitorr psal:mam stejný vobavy čéče na druhou stranu muzikanti sou zvyklí, né? podívej ma mózarta
Hale to nejde... Nemůžu zhubnout... Bych si pak z Progeara nemohl dělat prdel...
Na druhou stranu... Něž bych se dostal na těch jeho 40 kg, tak mi to bude minimálně tu následující sezonu trvat.
Na mou váhu se stejně nigdá nedostaneš....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2009 13:45:37 Offline |
msudra: rezervovat budem ňák od začátku prosince
polo: s tim brnem je to furt stejně na piču jako loni akorát tam tlačim kudy to de abysme dostali volnej termín kerej mi jako poslední ze všech okruhů nejsou schopný zatim říct i když ho mam slíbenej... další kapitola sou jejich platební podmínky.... prostě něco děsnýho. nejvíc mě dojali když mi řekli ať si koupim celej den od němců kerejm to nechávaj rezervovat dva roky dopředu...
jináč po tom co letos iv racing předved v cec2 to příští jár taky nepojedem, budem si pořádat vlastní ježdění a když bude chuť i závody...
doba je temná...
zzzmrzlinar (Člen) 15.10.2009 14:16:39 Offline |
óóó BanditPičoRejsy čím dál lepší, tak přeju sílu a pevné nervy ať to všechno klapne.
inkvizitorr (Administrator) 15.10.2009 22:19:38 Offline |
mam eště napůl tajnou zprávu, že bude na příští jár konkurence ceckům i v endurance.... kdo vydrží do konce říjence tak se dozví šecko
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 08.11.2009 18:15:21 Offline |
informace už sou, máme zamluvený pevný termíny začátkem května v brně (jednodenní), začátkem června a v půli září v mostě (obě dvoudenní akce) a v půli července na slovakiaringu (dvoudenní) do toho příjdou dvě sosnový ( jednodenní akce o víkendu - eště nevim kdy) a jedno vysoký mejto (jednodenní o víkendu - eště nevim kdy) jakmile budu vědět přesnej termín v brně kde jako jediný mi to doteď nejsou schopný říct tak všechno včas ohlásim abyste se kdo bude chtít jezdit mohli včas zaregistrovat aby to nedopadlo jak teď naposled v mostě.... na všech dvoudenních akcích budou druhej den mimo ježdění i závody rozdělený podle kategorií a výkonu motorky!!!
jo a podle všech indicíí příští jár nebude suzuki den....
doba je temná...
inkvizitorr (Administrator) 11.11.2009 09:43:56 Offline |
tak vode dneška mam potvrzeno, 7.5.2010 (pátek) budem mít na masarykáči bandit pičo racing den
s tim můžu potvrdit i zbylý termíny:
autodrom brno 7.5.2010
autodrom most 7. a 8.6.2010
slovakiaring 12. a 13.7.2010
autodrom most 13. a 14.9.2010
sosnovou a vysoký mýto upřesnim dodatečně začnetě chystat bajky a šetřit
doba je temná...
inkvizitorr psal:tak vode dneška mam potvrzeno, 7.5.2010 (pátek) budem mít na masarykáči bandit pičo racing den
s tim můžu potvrdit i zbylý termíny:
autodrom brno 7.5.2010
autodrom most 7. a 8.6.2010
slovakiaring 12. a 13.7.2010
autodrom most 13. a 14.9.2010
sosnovou a vysoký mýto upřesnim dodatečně začnetě chystat bajky a šetřit
Kua Inkviz, setrim na vanoce nebude nic a obejdnávám všecko
gdo maže,ten jede...:)
inkvizitorr (Administrator) 11.11.2009 10:50:53 Offline |
se taky těšim
doba je temná...
K.a.s.y.m. (Člen) 11.11.2009 14:42:32 Offline |
Filous psal:...zas tam budete jezdit dokolečka jag pitomý ...chtělo by to ňákej road racing se stromama, patníkama a svodidlama
myslíš třeba jilemnice-harachov?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
inkvizitorr (Administrator) 11.11.2009 16:39:36 Offline |
Ondráš psal:A ceny?
ceny ukrutný, jako dycky to brno je na tom největší pecka půl míče na den bez boxů
doba je temná...
inkvizitorr psal:Ondráš psal:A ceny?
ceny ukrutný, jako dycky to brno je na tom největší pecka půl míče na den bez boxů
jako že Most je levnější? není možná dyť to tady psali ty slívy moravský, že jako tam znaj někoho kdo jako tam má známýho, kerej by to jako s někym domluvil ne?
Strýcfajtr !!!
Filous psal:ross psal:ať to stojí, co to stojí
konečně nebudu na okruh jezdit přes celou republiku
a ten Slovač bude myslím pecka největší...prej tam sou pjekný horizonty
...a hned za nima vingl
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Filous psal:ross psal:ať to stojí, co to stojí
konečně nebudu na okruh jezdit přes celou republiku
a ten Slovač bude myslím pecka největší...prej tam sou pjekný horizonty
...a hned za nima vingl
...zajimavý
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 12.11.2009 19:06:13 Offline |
škola s halbichem bude, ale bude vo dost jinak poskládaná, hlavně časově abysme to všechno stíhali, bude i videorozbor z jízd a jako trenér a konzultant bude na všech akcích sršeň
doba je temná...
Progear 650 (Člen) 12.11.2009 19:14:15 Offline |
inkvizitorr psal:škola s halbichem bude, ale bude vo dost jinak poskládaná, hlavně časově abysme to všechno stíhali, bude i videorozbor z jízd a jako trenér a konzultant bude na všech akcích sršeň
vod Pepy si do toho kecat nechám....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 12.11.2009 19:19:49 Offline |
Meloun psal:A já mu ten svůj hopsající krám klidně vrazim, ať mi na tom předvede nějakej echtovní čas..to jsem zvědavej..
Takovej profík by měl bejt min o půl minuty rychlejší....pěkně si ho proklepnem..
bys byl asig nasranej, kdyby s tim těch 1:55 dal....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Meloun psal:A já mu ten svůj hopsající krám klidně vrazim, ať mi na tom předvede nějakej echtovní čas..to jsem zvědavej..
Takovej profík by měl bejt min o půl minuty rychlejší....pěkně si ho proklepnem..bys byl asig nasranej, kdyby s tim těch 1:55 dal....
1:55 není půl minuty..to je 10s a to je teda slabý..
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 12.11.2009 19:26:19 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:Meloun psal:A já mu ten svůj hopsající krám klidně vrazim, ať mi na tom předvede nějakej echtovní čas..to jsem zvědavej..
Takovej profík by měl bejt min o půl minuty rychlejší....pěkně si ho proklepnem..bys byl asig nasranej, kdyby s tim těch 1:55 dal....
1:55 není půl minuty..to je 10s a to je teda slabý..
no jag myslíš..... :)))) tag spíš Pepa na tvým Béčku a ty na jeho FZ-tku... to by byl battle....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Meloun psal:Progear 650 psal:
bys byl asig nasranej, kdyby s tim těch 1:55 dal....1:55 není půl minuty..to je 10s a to je teda slabý..
no jag myslíš..... :)))) tag spíš Pepa na tvým Béčku a ty na jeho FZ-tku... to by byl battle....
Hele a to není tak blbej nápad..
Asi mi ho ale kus za kus jen tak nepujčí..
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 13.11.2009 10:54:32 Offline |
Meloun psal:Progear 650 psal:Meloun psal:
1:55 není půl minuty..to je 10s a to je teda slabý..no jag myslíš..... :)))) tag spíš Pepa na tvým Béčku a ty na jeho FZ-tku... to by byl battle....
Asi mi ho ale kus za kus jen tak nepujčí..
Ty woe já bych to neriskoval..Pač by tě pojel i tak a to by bylo blbý.... ( i mě...)
"44 HONDA CBR 600RR 44"
no jag myslíš..... :)))) tag spíš Pepa na tvým Béčku a ty na jeho FZ-tku... to by byl battle....Hele a to není tak blbej nápad..
Asi mi ho ale kus za kus jen tak nepujčí..Ty woe já bych to neriskoval..Pač by tě pojel i tak a to by bylo blbý.... ( i mě...)
No hele..na něčem už jsem jel, ale to co mám já je z toho na nějakej rejsing asi tak nejhorší....když nepočítám XT600....takže bych i riskoval..
A i kdyby..aspoň by mohla bejt prdel..
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 13.11.2009 12:05:25 Offline |
Asi mi ho ale kus za kus jen tak nepujčí..Ty woe já bych to neriskoval..Pač by tě pojel i tak a to by bylo blbý.... ( i mě...)
No hele..na něčem už jsem jel, ale to co mám já je z toho na nějakej rejsing asi tak nejhorší....když nepočítám XT600....takže bych i riskoval..
A i kdyby..aspoň by mohla bejt prdel..
však jasné....
doufám že ladíš, at jsme příští rok rychlejší....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Ty woe já bych to neriskoval..Pač by tě pojel i tak a to by bylo blbý.... ( i mě...)No hele..na něčem už jsem jel, ale to co mám já je z toho na nějakej rejsing asi tak nejhorší....když nepočítám XT600....takže bych i riskoval..
A i kdyby..aspoň by mohla bejt prdel..však jasné....
doufám že ladíš, at jsme příští rok rychlejší....
Hmm..hovno ladim..není kde,není čas a neni vata
Všechno na piču
PURE NAKED BIKE!
doufám že ladíš, at jsme příští rok rychlejší....Hmm..hovno ladim..není kde,není čas a neni vata
Všechno na piču
...ty děláš taky f dopravje???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Progear 650 (Člen) 13.11.2009 12:35:57 Offline |
doufám že ladíš, at jsme příští rok rychlejší....Hmm..hovno ladim..není kde,není čas a neni vata
Všechno na piču
Jen nekecej.... Když se chce, všechno jde....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
však jasné....
Všechno na pičuJen nekecej.... Když se chce, všechno jde....
Poladim to tak maximálně novou přední pnojí,volejem a guferem ve vidli..
Tam už ani není co zlepšovat..
PURE NAKED BIKE!
Jiřina psal:Meloun psal:Jiřina psal:Vždycky je co ladit...stačí se optat ;-)
Jasný....ale jaksi k tomu chybí vata..
Letos nic nebude no..Tak záleží, co by jsi chtěl, ale jsm ochoten něčo přepustit ;-)
No čoveče..kola tam máš pěkný..
Zadní centrál tuším taky..
Hodily by se mi vačice a nebo nějakej ten motórovej tuzing..to joo....no ale na to moje mrdání??
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Jiřina psal:Meloun psal:
Jasný....ale jaksi k tomu chybí vata..
Letos nic nebude no..Tak záleží, co by jsi chtěl, ale jsm ochoten něčo přepustit ;-)
No čoveče..kola tam máš pěkný..
Hodily by se mi vačice a nebo nějakej ten motórovej tuzing..to joo....no ale na to moje mrdání??
Centrál, progresivy, závodní svody, přepáčko...stačí říct...
Tož tak:-D
Jiřina psal:Meloun psal:Jiřina psal:
Tak záleží, co by jsi chtěl, ale jsm ochoten něčo přepustit ;-)No čoveče..kola tam máš pěkný..
Hodily by se mi vačice a nebo nějakej ten motórovej tuzing..to joo....no ale na to moje mrdání??Centrál, progresivy, závodní svody, přepáčko...stačí říct...
No čoveče..o tom přepáčku budu uvažovat..
Kdyby něco, tak zavolám
PURE NAKED BIKE!
Stránky: 1