Nejsi přihlášen
![]() |
Banditatom (Člen) 03.12.2009 15:25:22 Offline |
Re: tag gdo neska jezdil ???
Fresh Man psal:já jenom 30
musím na nákupy :(
u nás ráno -5C odpoledne +4C myslím si, že už to není ideální počasí na výlet
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2009 15:27:34 Offline |
Banditatom psal:Fresh Man psal:já jenom 30
seš měkkej já jezdim každej den
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
![]() |
Banditatom (Člen) 03.12.2009 15:30:11 Offline |
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:já jenom 30
houby měkkej málo trhlej ráno jsem měl na autě takovej ten maras namrzlej hnusnej tfuj
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Fresh Man psal:já jenom 30
skůtr se nepočítá....
Bandit pičo
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 03.12.2009 15:38:29 Offline |
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
u nás ráno -5C odpoledne +4C myslím si, že už to není ideální počasí na výletseš měkkej já jezdim každej den
skůtr se nepočítá....
taky všechno zkazíš
Bodlinka psal:my naposledy v sobotu
a byla zima jak cyp
od pondělí jí prohání Filous- zkouší Titax páčky
nevim co je to mám to v základu :) a možná eště mín :)
mysim že tak otlučenej bandit tu eště nebyl.... ale jezdí jak ČERT
na dizajn to nejezdí serte na to
64tis km... a vyměnil sem jenom spojku... nechtělo to na záda :)
Bandit pičo
Fresh Man psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:
u nás ráno -5C odpoledne +4C myslím si, že už to není ideální počasí na výletseš měkkej já jezdim každej den
skůtr se nepočítá....
...4x4 jo, viď
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Marián psal:PALOUS psal:Marián psal:myslim,ze v sobotu nebo v nedeli sem dal asik 140 km,ale uz si to presne nepamatuju...
chcípneš
az budu na chcipnuti,tak budes prvni komu to nahlasim
V neděli se bude řádit na rozkošikua tam to je eldorádo jak je vodpuštíno
Jebat motorky :-)
Bodlinka psal:my naposledy v sobotu
a byla zima jak cyp
od pondělí jí prohání Filous- zkouší Titax páčky
...jezdil sem ti na tom f outerej, bo sem ten filtr nakonec v regálu našel, tagže je to hotový a sem zvjedavej, esi to přestane, mě to nescíplo ani jednou a to sem si stáhnul volnobjech na uplný minimum a skoušel zavírat plyn v různejch režimech a prostě nic, tag snat je po problému...vono mezi náma, to KNko vypadá tag ňák "polsky", bůch ví co to je...a ty páčky??? ...mno abych byl upřímnej, tag vypadaj hesky, vo tom žádná, ale uživatelsky mě to ňák neuchvátilo a nebo bych si musel dost zvykat
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...jezdil sem ti na tom f outerej, bo sem ten filtr nakonec v regálu našel, tagže je to hotový a sem zvjedavej, esi to přestane, mě to nescíplo ani jednou a to sem si stáhnul volnobjech na uplný minimum a skoušel zavírat plyn v různejch režimech a prostě nic, tag snat je po problému...vono mezi náma, to KNko vypadá tag ňák "polsky", bůch ví co to je
...a ty páčky??? ...mno abych byl upřímnej, tag vypadaj hesky, vo tom žádná, ale uživatelsky mě to ňák neuchvátilo a nebo bych si musel dost zvykat
no já si na ně zvykla asi až moc a už bych nechtěla jiný...
když jsem vlezla na Progyho Béčko, tak jsem měla pocit, že místo páček tam má betonový pilíře
k tomu filtru... Progy mi tvoje slova tlumočil, nevím co je zač ten filtr, už tam byl, když jsem Božku kupovala... mě pak napadlo, jestli to nemohlo být i tím, že Božka byla od začátku (od výroby) zvyklá na 100 oktanovej benzím od OMV, nic jiného ten přede mnou netankoval... a já jí podávala převážně klasiku 95 (ale žádný šmejdský po domácku )... ale prd tomu rozumím
takže jestli je to blbost
tak si toho nevšímej strejdo
btw. děkuji za tu rychlost
Bodlinka psal:Filous psal:...jezdil sem ti na tom f outerej, bo sem ten filtr nakonec v regálu našel, tagže je to hotový a sem zvjedavej, esi to přestane, mě to nescíplo ani jednou a to sem si stáhnul volnobjech na uplný minimum a skoušel zavírat plyn v různejch režimech a prostě nic, tag snat je po problému...vono mezi náma, to KNko vypadá tag ňák "polsky", bůch ví co to je
...a ty páčky??? ...mno abych byl upřímnej, tag vypadaj hesky, vo tom žádná, ale uživatelsky mě to ňák neuchvátilo a nebo bych si musel dost zvykat
no já si na ně zvykla asi až moc
a už bych nechtěla jiný...
když jsem vlezla na Progyho Béčko, tak jsem měla pocit, že místo páček tam má betonový pilíře
k tomu filtru... Progy mi tvoje slova tlumočil, nevím co je zač ten filtr, už tam byl, když jsem Božku kupovala... mě pak napadlo, jestli to nemohlo být i tím, že Božka byla od začátku (od výroby) zvyklá na 100 oktanovej benzím od OMV, nic jiného ten přede mnou netankoval... a já jí podávala převážně klasiku 95 (ale žádný šmejdský po domácku)... ale prd tomu rozumím
takže jestli je to blbost
tak si toho nevšímej strejdo
btw. děkuji za tu rychlost
...éééé, myslim že voktany s tym nemaj co dělat, trabl je, že to KNko je fakt řidký a jednotka to nestíhala dobohacovat a proto to semotamo zakoktalo...egzistuje manuální "tuner", kerej se připojí k jednotce a přímo na ní se dá vobohatit směs vo cca 10% co udává výropce, ale dyš to nepomůže, musíš jít cestou Commanderu a tu jednotku "voklamat"...každopádně to je laborování a ladění nejlíp na brzdě a stálo by to ňákou pjetku, ale to bych řešil aš začneš postrádat výkon a klokany ...vyhodit to KNko je f tudle chvíli nejlevnější a nejjednodušší varijanta
Filous psal:...éééé, myslim že voktany s tym nemaj co dělat, trabl je, že to KNko je fakt řidký a jednotka to nestíhala dobohacovat a proto to semotamo zakoktalo...egzistuje manuální "tuner", kerej se připojí k jednotce a přímo na ní se dá vobohatit směs vo cca 10% co udává výropce, ale dyš to nepomůže, musíš jít cestou Commanderu a tu jednotku "voklamat"...každopádně to je laborování a ladění nejlíp na brzdě a stálo by to ňákou pjetku, ale to bych řešil aš začneš postrádat výkon a klokany
...vyhodit to KNko je f tudle chvíli nejlevnější a nejjednodušší varijanta
je mi to jasný, tak dík moc
btw. Božce se prej u tebe moc líbí - vyhřátá garage, společnost, péče atd.
takže se prej vrací až na jaře ... povídala
Bodlinka psal:Filous psal:...éééé, myslim že voktany s tym nemaj co dělat, trabl je, že to KNko je fakt řidký a jednotka to nestíhala dobohacovat a proto to semotamo zakoktalo...egzistuje manuální "tuner", kerej se připojí k jednotce a přímo na ní se dá vobohatit směs vo cca 10% co udává výropce, ale dyš to nepomůže, musíš jít cestou Commanderu a tu jednotku "voklamat"...každopádně to je laborování a ladění nejlíp na brzdě a stálo by to ňákou pjetku, ale to bych řešil aš začneš postrádat výkon a klokany
takže se prej vrací až na jaře... povídala
...na jaře??? ...no dobrá, dneska ji stěhuju do chlíva, je tam vlchko, mrzne tam a sou tam myši, co jim náramně chutná elektroinstalace
...tagže dělej jag myslíš
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 04.12.2009 10:14:47 Offline |
Filous psal:Bodlinka psal:Filous psal:...éééé, myslim že voktany s tym nemaj co dělat, trabl je, že to KNko je fakt řidký a jednotka to nestíhala dobohacovat a proto to semotamo zakoktalo...egzistuje manuální "tuner", kerej se připojí k jednotce a přímo na ní se dá vobohatit směs vo cca 10% co udává výropce, ale dyš to nepomůže, musíš jít cestou Commanderu a tu jednotku "voklamat"...každopádně to je laborování a ladění nejlíp na brzdě a stálo by to ňákou pjetku, ale to bych řešil aš začneš postrádat výkon a klokany
takže se prej vrací až na jaře... povídala
...na jaře???
...no dobrá, dneska ji stěhuju do chlíva, je tam vlchko, mrzne tam a sou tam myši, co jim náramně chutná elektroinstalace
zas neblázni...dáme tomu dozadu a dopředu nápravu a bude na blbnutí do bahna.....sice to nebude 4x4,ale když je to zadara tak co
Filous psal:...na jaře???
...no dobrá, dneska ji stěhuju do chlíva, je tam vlchko, mrzne tam a sou tam myši, co jim náramně chutná elektroinstalace
dobře dobře ukecal si mě
Pojede zpátky domů, ikdyž se jí nechce... to víš, se jí moc nelíbí stát vedle červeného čehosi, co kdysi vypadalo jako motorka
haaaa, tak teď bude Progeer skákat zlostí jak čertík na pérku
... ženy nemají velká nebo malá prsa. To jen muži mají velké nebo malé ruce ...
![]() |
Progear 650 (Člen) 04.12.2009 17:58:44 Offline |
Canichon psal:Bodlinka psal:... to víš, se jí moc nelíbí stát vedle červeného čehosi, co kdysi vypadalo jako motorka
haaaa, tak teď bude Progeer skákat zlostí jak čertík na pérku
kdepak... já sem klidná povaha....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Stránky: 1