Nejsi přihlášen
... nový SPZ
http://www.novinky.cz/auto/185660-na-re … -text.html
... tak kdo z vás bude první
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
nicola.foxx (Člen) 30.11.2009 13:58:31 Offline |
Re: ... nový SPZ
Jo a jeste by tam mohlo bejt jestli N a nebo S
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 30.11.2009 14:28:13 Offline |
čim hůř zapamatovatelnou a identifikovatelnou značku mám tim líp...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 01.12.2009 13:38:04 Offline |
je krize potřebujou nahodnit prachy
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
XJelen psal:akorát těch deset až patnáct tyček mi přijde jako výsměch národu, bo v německu za to chtěj akorát 20 ojro cušlák
v těch prachách bych až tak problém neviděl ale čím hezčí značka, tím víc zájmu o ni nebo si ty hůlky policejní zbytečně pamatují
kór v tak malým městě jako je třeba Znojmo
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Je to sice zajimavy ale tech 10 až 15.000,- mi přijde jako dost přehnane. A jak už řekl XJelen je to vysměch českému "chudemu" narodu.
Tedy na značku Bandit si ještě dlouho počkame, protože neznam člověka ktery by za značku dal celou svou měsični vyplatu.
Jinak ma asi Frodo89N ale to by se nejspiš nevešlo Spiš je přihodnějši si vyhlidnout nějakou hezkou kombinaci čisel.
Jinak když koukate na ty značky dost me uchvatila jedna ve fotkach
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Je to sice zajimavy ale tech 10 až 15.000,- mi přijde jako dost přehnane. A jak už řekl XJelen je to vysměch českému "chudemu" narodu.
Tedy na značku Bandit si ještě dlouho počkame, protože neznam člověka ktery by za značku dal celou svou měsični vyplatu.
Jinak ma asi Frodo89N ale to by se nejspiš nevešlo Spiš je přihodnějši si vyhlidnout nějakou hezkou kombinaci čisel.
http://www.suzukibandit.cz/storage/2007 … CN8002.jpg
a kolik si myslíš, že dáš dneska za značku s VIP číslem jako úplatek?
jinak ta značka na obrázku
čua Osi
Frodo89 psal:Je to sice zajimavy ale tech 10 až 15.000,- mi přijde jako dost přehnane. A jak už řekl XJelen je to vysměch českému "chudemu" narodu.
Zdar Osi
Už tě s tim někde kontrolovali?
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
nicola.foxx (Člen) 01.12.2009 21:55:31 Offline |
A za tohle se jeste v cechach vstava z postele
nicola.foxx psal:Frodo89 psal:Je to sice zajimavy ale tech 10 až 15.000,- mi přijde jako dost přehnane. A jak už řekl XJelen je to vysměch českému "chudemu" narodu.
http://www.suzukibandit.cz/storage/2007 … CN8002.jpgA za tohle se jeste v cechach vstava z postele
To by ses divil
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:nicola.foxx psal:Frodo89 psal:Je to sice zajimavy ale tech 10 až 15.000,- mi přijde jako dost přehnane. A jak už řekl XJelen je to vysměch českému "chudemu" narodu.
http://www.suzukibandit.cz/storage/2007 … CN8002.jpgA za tohle se jeste v cechach vstava z postele
To by ses divil
někdo jen vstane a pak jde zase spát
mr.BSE psal:nicola.foxx psal:Frodo89 psal:Je to sice zajimavy ale tech 10 až 15.000,- mi přijde jako dost přehnane. A jak už řekl XJelen je to vysměch českému "chudemu" narodu.
To by ses divil
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
nicola.foxx (Člen) 01.12.2009 22:55:40 Offline |
Tak to potes koste jestli nekdy prejdeme na euro
nicola.foxx psal:Tak to potes koste jestli nekdy prejdeme na euro
Mysliš si že to bude brzy? Ja slyšel že termin je zatim na 2015, ale už i tak jsem se připravyl s měšcem Protože tolika drobnych se mi do šrajtofle nevejde
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
nicola.foxx psal:A za tohle se jeste v cechach vstava z postele
Bohužel ano... Nevim kde dělaš a za kolik ale je sice bouhžel krasne že pruměrna mzda v ČRčiní cca 25.000,- ale že na ni vice jak polovina pracujicih v ČR nedosahne je vec druha.
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2009 10:54:11 Offline |
Ondráš psal:nicola.foxx psal:A za tohle se jeste v cechach vstava z postele
Studenti ti za to utrhaj ruce... Ale maximálně tak na půl úvazku.
tuhle částku nemám na vejplatce ani v hrubym
K.a.s.y.m. (Člen) 02.12.2009 12:14:20 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:tuhle částku nemám na vejplatce ani v hrubym
Si k tomu ještě připočti ještě ty melouchy.
jaký melouchy??? já sem poctivej člověk platící daně
Frodo89 psal:nicola.foxx psal:A za tohle se jeste v cechach vstava z postele
Bohužel ano... Nevim kde dělaš a za kolik ale je sice bouhžel krasne že pruměrna mzda v ČRčiní cca 25.000,- ale že na ni vice jak polovina pracujicih v ČR nedosahne je vec druha.
ale ten průměr je správně
jen většina bere míň a menšina nad 100 tis
průměr má málokdo
Tip na dobře placenou práci.http://www.novinky.cz/koktejl/185767-v- … ilion.html
Michal Dk psal:Tip na dobře placenou práci.http://www.novinky.cz/koktejl/185767-v- … ilion.html
ty nesed furt u toho pocitace a koukej neco delat!
sem te potkal asi v pul 11 ve dvore,jel si autem,ale tys me asik nevidel
...sam mezi jebkarema...
Banditatom (Člen) 02.12.2009 13:26:07 Offline |
Michal Dk psal:Tip na dobře placenou práci.http://www.novinky.cz/koktejl/185767-v- … ilion.html
ale nic pro kardiaky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Frodo89 psal:nicola.foxx psal:Tak to potes koste jestli nekdy prejdeme na euro
Mysliš si že to bude brzy? Ja slyšel že termin je zatim na 2015, ale už i tak jsem se připravyl s měšcem Protože tolika drobnych se mi do šrajtofle nevejde
s tím svým termínem--- po revoluci nám sliboval náš současný prezident že první možný termín přiejtí EUR je kolem roku 2000 a že tou dobou budeme na úrovni Rakouska.
Euro nemáme a jsme na úrovní nějakýho pralesního kmene... (jak v čem, samozřejmě, ale terno žádný to rozhodně NENÍ!!)
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Frodo89 psal:nicola.foxx psal:Tak to potes koste jestli nekdy prejdeme na euro
s tím svým termínem--- po revoluci nám sliboval náš současný prezident že první možný termín přiejtí EUR je kolem roku 2000 a že tou dobou budeme na úrovni Rakouska.
Euro nemáme a jsme na úrovní nějakýho pralesního kmene... (jak v čem, samozřejmě, ale terno žádný to rozhodně NENÍ!!)
... s tim eurem a rakouskem si to taky pamatuju
..a nevim jak gde pocitam ze soudis dle sebe a sveho okoli ale u nas f dolinku rozhodne na urovni pralesniho kmene nejsme
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
To k tomu přijeti eura si pamatuji na termin 2005 ktery se rozvlačovalo po přijeti do EU ale tak nějak me to desi. Slovaci by nam mohly povidat jak si žijou za 850eček celé rodiny.
Řikam si že čim dele budeme mit nači korunku. Tim se mi običejni lide bude mit asi lepe, a chce to dohnat trošku životni uroven, i když věřim v to že pokud se v našem state neco nezměni tak dohaněni zbytku zapadni evropy bude maraton na dlouhatanckou trat.
Hold to vydim tak že to che utahovat opasky tem nahoře udělat reformu socialniho zajišteni a začit trošku šetřit, a využivat vice dotace z EU at to ty evropě ještě pořadne osladime.
nicola.foxx (Člen) 04.12.2009 00:16:50 Offline |
Dyt se s tim stejne nejak popereme. No a co.
To Frodo - u tebe jsem teda cekal, ze si vezmes na euro centy pitlyk a ne mesec
gore psal:... s tim eurem a rakouskem si to taky pamatuju
..a nevim jak gde pocitam ze soudis dle sebe a sveho okoli ale u nas f dolinku rozhodne na urovni pralesniho kmene nejsme
protože vy v dolínku jste krapet jiný
ale asi takhle, co se týče třeba tý úrovně, tak za tu dobu, co jsme mohli udělat za pokrok a pokrok, kterej jsme udělali, tak je to asi jako pralesní kmen za sto let, myslel jsem to spíš takhle.
Prostě hafo věcí se udělalo blbě, odpovědnost za to nenese nikdo, platíme následky všichni, který dřeme, a kdejaká verbež se má líp než ten, kdo pracuje. A to je kurwa špatně!!!
Pan profesor asi místo odečítání přičítal a takhle to dopadlo. Kurwa do piče jsem se zase vytočil.
To zejtra aspoň vylyžuju
Bandit 4EVER!!!
zzzmrzlinar (Člen) 04.12.2009 10:18:10 Offline |
Filous psal:...spátky k espézetkám...kupte si fčerejší ČMN a mérkněte na stranu 3 nahóře uprostřet
jo, jo viděl jsem "fanatickej fanoušek Suzuki Bandit si dá 1S PIČO" zřejmě vstupujeme v nejširší povědomí
zzzmrzlinar psal:Filous psal:...spátky k espézetkám...kupte si fčerejší ČMN a mérkněte na stranu 3 nahóře uprostřet
jo, jo viděl jsem "fanatickej fanoušek Suzuki Bandit si dá 1S PIČO" zřejmě vstupujeme v nejširší povědomí
...nemám je, tak se ptám kdo to psal ? david ?
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:zzzmrzlinar psal:Filous psal:...spátky k espézetkám...kupte si fčerejší ČMN a mérkněte na stranu 3 nahóře uprostřet
...nemám je, tak se ptám kdo to psal ? david ?
...pot článkem je Ptp
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:zzzmrzlinar psal:
jo, jo viděl jsem "fanatickej fanoušek Suzuki Bandit si dá 1S PIČO" zřejmě vstupujeme v nejširší povědomí...nemám je, tak se ptám kdo to psal ? david ?
...pot článkem je Ptp
...tak to není von, ale asi mu to poradil
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Stránky: 1