Nejsi přihlášen
Rammstein..
..furt,že ho vypustili do světa a já ho nemohl najít..
..videoklip k novému CD..
..v bedně na to asi nenarazíme..
..nic pro puritány..
http://www.visit-x.net/rammstein/
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Re: Rammstein..
Pšán psal:..furt,že ho vypustili do světa a já ho nemohl najít..
..videoklip k novému CD..
..v bedně na to asi nenarazíme..
..nic pro puritány..
http://www.visit-x.net/rammstein/
dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý nejako ty buzeranti ch.mansonové.atd... dyš šokovat . tak aspon hetero škandál...
Bandit pičo
K.a.s.y.m. (Člen) 17.09.2009 13:01:10 Offline |
tak nějak si říkám,že to v Medůze asi nepustěj
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Dobry jak svina
To jo ale to je tak jedina
sharis psal:je to na stani,ale jak rikam kdyz to aspon trochu do te doby rozchodim tak je nedam ... dalo mi praci je sehnat a musela jsem si hodne priplatit .. to bude nouze kdyz je budu prodavat,ale ta moznost tady bouzel je
Jasný
Second Class Citizen
1130 Café Racer
sharis psal:je to na stani,ale jak rikam kdyz to aspon trochu do te doby rozchodim tak je nedam ... dalo mi praci je sehnat a musela jsem si hodne priplatit .. to bude nouze kdyz je budu prodavat,ale ta moznost tady bouzel je
Jasný.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Hele řekni progírovi, von tě veme na záda (jakože na koně...neplést s "na koníčka") a budete velký jako jeden normální člověk a tobě nebude vadit zlomenej kotník.
Ps. přeju brzský uzdravení a víc citu do pravačky, ale jak psal kdysi Houska: "když chce člověk jezdit koupí naháče....prosťáček koupí píčovinu"
Sorry za rejpání, ale já musel dyk mě znáš
Lihy psal:sharis psal:je to na stani,ale jak rikam kdyz to aspon trochu do te doby rozchodim tak je nedam ... dalo mi praci je sehnat a musela jsem si hodne priplatit .. to bude nouze kdyz je budu prodavat,ale ta moznost tady bouzel je
Hele řekni progírovi, von tě veme na záda (jakože na koně...neplést s "na koníčka") a budete velký jako jeden normální člověk a tobě nebude vadit zlomenej kotník.
Ps. přeju brzský uzdravení a víc citu do pravačky, ale jak psal kdysi Houska: "když chce člověk jezdit koupí naháče....prosťáček koupí píčovinu"
Sorry za rejpání, ale já musel dyk mě znáš
Sak jo aspon se ma clovek cemu zasmat ono v pravacce je citu dost,bouzel mokro,sjeta guma a predni brzda vytvori krasny letecky den pro me jen par metru,ale pro zelenou tech metru bylo o hodne vic...se rika na kazdyho jednou dojde a tak to proste prislo,tak tragicke to neni,ja to rozhodim tak za 2 mesice a motorka rozjezdi
sharis psal:Lihy psal:sharis psal:je to na stani,ale jak rikam kdyz to aspon trochu do te doby rozchodim tak je nedam ... dalo mi praci je sehnat a musela jsem si hodne priplatit .. to bude nouze kdyz je budu prodavat,ale ta moznost tady bouzel je
Sorry za rejpání, ale já musel dyk mě znášSak jo aspon se ma clovek cemu zasmat ono v pravacce je citu dost,bouzel mokro,sjeta guma a predni brzda vytvori krasny letecky den pro me jen par metru,ale pro zelenou tech metru bylo o hodne vic...se rika na kazdyho jednou dojde a tak to proste prislo,tak tragicke to neni,ja to rozhodim tak za 2 mesice a motorka rozjezdi
No tak to mi uniklo, že i ty letos... . Tak se kurýruj...
Autobus je taky Suzuki... .
ci fiks dyk ten klip neni nic novýho pod slucem, třeba tady holky to už nějakej pátek táhnou v podobnym štýlu
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=722
Mirek D psal:sharis psal:Lihy psal:
Sorry za rejpání, ale já musel dyk mě znášSak jo aspon se ma clovek cemu zasmat ono v pravacce je citu dost,bouzel mokro,sjeta guma a predni brzda vytvori krasny letecky den pro me jen par metru,ale pro zelenou tech metru bylo o hodne vic...se rika na kazdyho jednou dojde a tak to proste prislo,tak tragicke to neni,ja to rozhodim tak za 2 mesice a motorka rozjezdi
No tak to mi uniklo, že i ty letos... . Tak se kurýruj...
Bouzel,doslo i na me no stane se mohlo to dopadnout hur
..Sharis,neznám Tě osobně,ale buď ráda za to...
..nevyšlo to,ale dopadlo to nakonec moc dobře,ač si to nemyslíš..
..před 14-i na Šancích borec tohle nedal..
..byl jsem u toho..
..jak píši,dopadlas dobře,tak brzké zdraví..
..opravdový muž s pravidelným cyklem..
Pšán psal:..Sharis,neznám Tě osobně,ale buď ráda za to...
..nevyšlo to,ale dopadlo to nakonec moc dobře,ač si to nemyslíš..
..před 14-i na Šancích borec tohle nedal..
..byl jsem u toho..
..jak píši,dopadlas dobře,tak brzké zdraví..
to ja vim ... v prvni chvili clovek nastvanej sam na sebe pak klasicka
otazka proc se nemuzu postavit na nohu kdyz mi neni nic jineho a
ve finale usmev ze mi vlastne nic neni stve me ze do prace nemuzu
a dlouho jeste nepujdu pri tom co delam,skolu jednou za 14dni takze taky
nic moc,na autlo si taky pockam nez do nej sednu,ale na motorce se uz
pracuje,jezdi v poho a da se rict ze to jsou jen detaily + nejaka ta kapota a
lak od pana Osirise
K.a.s.y.m. (Člen) 23.09.2009 09:57:39 Offline |
Lihy psal:ci fiks dyk ten klip neni nic novýho pod slucem, třeba tady holky to už nějakej pátek táhnou v podobnym štýlu
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=722
pěkně kurva pěkně
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 14:57:10 Offline |
http://www.youtube.com/watch?v=r7C6W0M5ME0
nevíte někdo co je to za film?možná to tam je napsaný,ale jsem asi natvrdlej
K.a.s.y.m. psal:http://www.youtube.com/watch?v=r7C6W0M5ME0
nevíte někdo co je to za film?možná to tam je napsaný,ale jsem asi natvrdlej
je tam napsane:No .... to je Keira Knightley na videu
z toho co sem pochopil je to z filmu domino asi
děda psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.youtube.com/watch?v=r7C6W0M5ME0
nevíte někdo co je to za film?možná to tam je napsaný,ale jsem asi natvrdlejje tam napsane:No .... to je Keira Knightley na videu
K.a.s.y.m. (Člen) 25.09.2009 15:12:07 Offline |
děda psal:děda psal:K.a.s.y.m. psal:http://www.youtube.com/watch?v=r7C6W0M5ME0
nevíte někdo co je to za film?možná to tam je napsaný,ale jsem asi natvrdlejje tam napsane:No .... to je Keira Knightley na videu
tu herku jsem taky poznal..jen tim názvem jsem si nebyl tak moc jistej
K.a.s.y.m. (Člen) 07.12.2009 21:33:07 Offline |
Kdyby měl někdo zájem...mám jeden plonkovej lístek na koncert v Ostravě co bude v březnu...nechám ho za 1000,-
K.a.s.y.m. (Člen) 08.12.2009 07:20:47 Offline |
Ondráš psal:K.a.s.y.m. psal:Kdyby měl někdo zájem...mám jeden plonkovej lístek na koncert v Ostravě co bude v březnu...nechám ho za 1000,-
Kolikátého to je?
Jsem línej hledat... Už je pozdě...
je to až 13.března takže času máš dost
Jinak k tomu klipu Pussy. Si řikam co jineho čekat od R+. Vubec me to nešokuje vždit to jsou absolutne klasiky Rammstein.
PS: byl jste na nich někdo v Praglu?
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Stránky: 1