Nejsi přihlášen
Re: Řetěz
Rozdíl mezi s-n není,na B6 je určitě dostačující řetěz ČZ,nedávno sem dva montoval a zatím žádnej problém Doporučuju ale měnit komplet celou řetězovku,fčetně rozety a kolečka. Pořídit se dá buďto na www.motoretezy.cz ,nebo tady u Kojaksro
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
VikecB12 psal:Rozdíl mezi s-n není,na B6 je určitě dostačující řetěz ČZ,nedávno sem dva montoval a zatím žádnej problém Doporučuju ale měnit komplet celou řetězovku,fčetně rozety a kolečka. Pořídit se dá buďto na www.motoretezy.cz ,nebo tady u Kojaksro
OK,a co se týká označení řetězu?je to ten ČZ 530 SDZ,112 článků?
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 09:59:20 Offline |
kangalik psal:VikecB12 psal:Rozdíl mezi s-n není,na B6 je určitě dostačující řetěz ČZ,nedávno sem dva montoval a zatím žádnej problém Doporučuju ale měnit komplet celou řetězovku,fčetně rozety a kolečka. Pořídit se dá buďto na www.motoretezy.cz ,nebo tady u Kojaksro
OK,a co se týká označení řetězu?je to ten ČZ 530 SDZ,112 článků?
jo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
kangalik psal:Ahoj,mám banďoura 2002 600N,poraďte mi někdo nejvhodněkší řetěz,jaké jsou technické parametry toho řetězu?Je prý rozdíl mezi řetězem na Nko a Sko.Dík
To je jasný, musíš vybrat pořádnej, enko je taky pořádná motyka. Na esku na řetězech nezáleží to jsou jen takové máslostroje na to domácí žvýkání.
Se omlouvám, ale musel jsem.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 12:22:06 Offline |
vezekmin psal:kangalik psal:Ahoj,mám banďoura 2002 600N,poraďte mi někdo nejvhodněkší řetěz,jaké jsou technické parametry toho řetězu?Je prý rozdíl mezi řetězem na Nko a Sko.Dík
To je jasný, musíš vybrat pořádnej, enko je taky pořádná motyka. Na esku na řetězech nezáleží to jsou jen takové máslostroje na to domácí žvýkání.
Se omlouvám, ale musel jsem.
tak si to příště nech do diskuze a ne do technický
K.a.s.y.m. psal:vezekmin psal:kangalik psal:Ahoj,mám banďoura 2002 600N,poraďte mi někdo nejvhodněkší řetěz,jaké jsou technické parametry toho řetězu?Je prý rozdíl mezi řetězem na Nko a Sko.Dík
Se omlouvám, ale musel jsem.tak si to příště nech do diskuze a ne do technický
WD club member...
kangalik psal:Ahoj,mám banďoura 2002 600N,poraďte mi někdo nejvhodněkší řetěz,jaké jsou technické parametry toho řetězu?Je prý rozdíl mezi řetězem na Nko a Sko.Dík
...kohos to potkals, co ti to nalhali??? ...sou stejný u S/N a dyš koupíš třeba tu Čezetu 530SDZ i s kolama, tag je to pevnostně určenej řetěs třeba na B12 a tudíš dyš se vo něj budeš starat, vydrží na B6 mrtě kilometrů
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:kangalik psal:Ahoj,mám banďoura 2002 600N,poraďte mi někdo nejvhodněkší řetěz,jaké jsou technické parametry toho řetězu?Je prý rozdíl mezi řetězem na Nko a Sko.Dík
...kohos to potkals, co ti to nalhali??? ...sou stejný u S/N a dyš koupíš třeba tu Čezetu 530SDZ i s kolama, tag je to pevnostně určenej řetěs třeba na B12 a tudíš dyš se vo něj budeš starat, vydrží na B6 mrtě kilometrů
mám ho...kolik teda vydrží ještě nevim, ale za 2000 km jsem ho ještě ani nešponoval, takže bych řek, že bude dobrej
K.a.s.y.m. (Člen) 17.12.2009 20:46:41 Offline |
hans psal:Filous psal:kangalik psal:Ahoj,mám banďoura 2002 600N,poraďte mi někdo nejvhodněkší řetěz,jaké jsou technické parametry toho řetězu?Je prý rozdíl mezi řetězem na Nko a Sko.Dík
mám ho...kolik teda vydrží ještě nevim, ale za 2000 km jsem ho ještě ani nešponoval, takže bych řek, že bude dobrej
cezeta vydrží asi hodně já ho mám na B6 už 12 000 a s jednim dopnutim takže parada..a pořád je pravidelnej
Filous psal:...já uš mam vot loňský zimy tu Čízu v regále, ale ten vorigo furt nechce umřít...
Kolik máš na tom origošu nalítanejch? Já mám 24tkm a už vydává různý zvuky,asi ju do jara přehodím,ať se s tím nemusim srat v sezoně
VikecB12 psal:Filous psal:...já uš mam vot loňský zimy tu Čízu v regále, ale ten vorigo furt nechce umřít...
Kolik máš na tom origošu nalítanejch? Já mám 24tkm a už vydává různý zvuky,asi ju do jara přehodím,ať se s tím nemusim srat v sezoně
Já mám nalítáno na origo už 26tis,km,je to na něm znát,je trochu vytahanej,jsou na něm takové plošky,koupim teda ten ČZ,rovnou celůou sadu,i když rozeta vypadá jak nová,ta je v pohodě,ale ten řetěz je na
VikecB12 psal:Filous psal:...já uš mam vot loňský zimy tu Čízu v regále, ale ten vorigo furt nechce umřít...
...třicet a furt vypadá f kondici...
Progear 650 (Člen) 18.12.2009 08:36:43 Offline |
Filous psal:VikecB12 psal:Filous psal:...já uš mam vot loňský zimy tu Čízu v regále, ale ten vorigo furt nechce umřít...
...třicet a furt vypadá f kondici...
pač nelítáš večne pozádech jako Vikec....
PS: a taky pucuješ... ale pani si to umazal.... počkej až tě dostane do ruky...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:VikecB12 psal:
Kolik máš na tom origošu nalítanejch? Já mám 24tkm a už vydává různý zvuky,asi ju do jara přehodím,ať se s tím nemusim srat v sezoně...třicet a furt vypadá f kondici...
pač nelítáš večne pozádech jako Vikec....
PS: a taky pucuješ... ale pani si to umazal.... počkej až tě dostane do ruky...
Tak je jasný že s mou váhou a s tím sem tam nízkým průletem dostává řetěz zabrat. Ale moc mě to netrápí,kdyš každejch 24tkm udělám řetězofku,tak už mě to čeká jenom 2x a mám do 100tkm vystaráno
ja mam origo po 22 tisicich, KO, vyrezl zevnitr zrejme, co 1000km sem ho cistil stetkou a petrolejem a mazal motulem co 500 km , ale najezdil sem hodne destem z Asie do ty vasi civilizace . Kdyz sahnu na retez za jakejkoliv valecek tak v nem lupe a ma vuli znatelnou. Prvni pastorek sem menil v 16-17 tisicach myslim za novej, byl ozvejkanej. Tedka uvidim co vydrzi nova CZ spolu se Scotem. Proste sem ten retez origo asi nejak domrdal ale nevim cim, bud sem moc cistil petrolejem, nebo premazaval, nebo ten dest tak 2-3 tisice mohly za jeji zivotnost bejt jezdeny ve vode. Sem jeste v demonu po vcerejsim bujarem fremnim vecirku
Progear 650 (Člen) 18.12.2009 12:15:08 Offline |
No a záhada je vyřešená... Filous v dešti nejzdí, pač jak vidí mrak, tak je doma....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2009 12:15:30 Offline |
XJelen psal:Pajk psal:Origo RK zatim 40 tis. a furt ve skvělí kondici Do 50 a víc by moh vydržet a třeba ho budu měnit až s rozvodovym.
nojo ale ta tvoje jezdí furt naprázdno
může si podat s Progearem ruku
Progear 650 (Člen) 18.12.2009 12:17:50 Offline |
K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:Pajk psal:Origo RK zatim 40 tis. a furt ve skvělí kondici Do 50 a víc by moh vydržet a třeba ho budu měnit až s rozvodovym.
nojo ale ta tvoje jezdí furt naprázdno
může si podat s Progearem ruku
Jenže woe mě vydržela origo řetězovka 20 a byla v piči....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:XJelen psal:
nojo ale ta tvoje jezdí furt naprázdnomůže si podat s Progearem ruku
Jenže woe mě vydržela origo řetězovka 20 a byla v piči....
Tak tos musel jezdit jenom v dešti,bo jinak to neni možný,piču vážíš a málo gázuješ,tak kde jinde by se vopotřebovala
Progear 650 (Člen) 18.12.2009 12:31:41 Offline |
VikecB12 psal:Progear 650 psal:K.a.s.y.m. psal:
může si podat s Progearem rukuJenže woe mě vydržela origo řetězovka 20 a byla v piči....
Tak tos musel jezdit jenom v dešti,bo jinak to neni možný,piču vážíš a málo gázuješ,tak kde jinde by se vopotřebovala
Ale piču.... Blbě sem mazal... A první majitel se taky moc nestaral...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:No a záhada je vyřešená... Filous v dešti nejzdí, pač jak vidí mrak, tak je doma....
...no do deště fuck nevyjíždim ...ale taky je pravdou, že letos sem zmok akorát jednou při cestě z dofči, zato fšak řádsky
Smoula.koumak (Člen) 18.12.2009 13:30:43 Offline |
mě DID nevydržel ani tolik co pneu, po cca 12000 byl KO, čistil jsem, mazal jsem, ale teda hoodně jezdil v chcanci.
Bandit v lese :-))
Progear 650 (Člen) 18.12.2009 14:17:34 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:No a záhada je vyřešená... Filous v dešti nejzdí, pač jak vidí mrak, tak je doma....
...no do deště fuck nevyjíždim ...ale taky je pravdou, že letos sem zmok akorát jednou při cestě z dofči, zato fšak řádsky
se hned nečil..... holt už nejseš nejmladší,já to chápu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nicola.foxx (Člen) 18.12.2009 14:22:17 Offline |
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:No a záhada je vyřešená... Filous v dešti nejzdí, pač jak vidí mrak, tak je doma....
se hned nečil..... holt už nejseš nejmladší,já to chápu....
No wono te to taky nemine pussy-no
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Progear 650 (Člen) 18.12.2009 14:26:13 Offline |
nicola.foxx psal:Progear 650 psal:Filous psal:
...no do deště fuck nevyjíždim ...ale taky je pravdou, že letos sem zmok akorát jednou při cestě z dofči, zato fšak řádskyse hned nečil..... holt už nejseš nejmladší,já to chápu....
No wono te to taky nemine pussy-no
Neboj, ty seš ještě mladej kluk....
Jinak k tématu.. Abych nesral Osiho...
S DID ZVM2 mám už 23 tisíc a je furt gut. Ale poctivě po 10 tisících měním kolečko, aby ho to nekurvilo a zatim to funguje...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
osiris psal:...možná jsi mu naložil wapkou zblízka a vyčudil sem tam nějakej kroužek
wapkou motku neumejval jen hadici
K.a.s.y.m. (Člen) 18.12.2009 15:33:03 Offline |
VikecB12 psal:Billy psal:osiris psal:...možná jsi mu naložil wapkou zblízka a vyčudil sem tam nějakej kroužek
wapkou motku neumejval jen hadici
Jakože wapkou si umejváš jenom hadici jó
cucaci z civilizace , ze umejvam motku jen volne tekouci vodou z hadice
Banditatom (Člen) 18.12.2009 16:42:02 Offline |
Billy psal:cucaci z civilizace , ze umejvam motku jen volne tekouci vodou z hadice
a dáváš šampon s kondicionérem nebo jen proti lupům
sorry osi já musel
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
volové
Stránky: 1