Nejsi přihlášen
hele co tohle sony?
http://www.mall.cz/minisystemy/sony-mhc-ec99
abych měl na čem poslouchat Zagorku
The father of the little princess of the dawn
![]() |
nicola.foxx (Člen) 19.12.2009 23:02:20 Offline |
Re: hele co tohle sony?
Ja mam se sony spatny zkusenosti a rodice to samy. Jak skoncila zaruka, tak se zacal menit laser pro CD a dycky po roce to bylo zase v prdeli.
Za me Panasonic - kamos to ma v prasny garazi uz asi 7 let a porad mu to CD hraje a necisti to. Jo a nakej ten basak k tomu ma taky.
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
nicola.foxx psal:Ja mam se sony spatny zkusenosti a rodice to samy. Jak skoncila zaruka, tak se zacal menit laser pro CD a dycky po roce to bylo zase v prdeli.
Za me Panasonic - kamos to ma v prasny garazi uz asi 7 let a porad mu to CD hraje a necisti to.Jo a nakej ten basak k tomu ma taky.
To bude asi kus od kusu. Záleží na co narazíš. My máme snad odjakživa doma věž Sharp a je to fakt lahoda. Minulý rok si naši koupily i televizi od Sharpu a taky naprostá spokojenost.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Kakac psal:Baltazar psal:http://www.mall.cz/minisystemy/sony-mhc-ec99
abych měl na čem poslouchat ZagorkuNa Zagorku ti tenhle šrot bohatě stačí
to kupuje páč je doprava zdarma
Jinak pokud tě ne prachy, jdi do Technicse, je to tuším mateřskej závod Panasonicu a žádný mrdky to rozhodně nedělá. Co si pamatuju, tak to měli v jedný hospě ve sklepě na rušný ulici v Chomutově - prach atd., nehledě na to, že se k tomu jako k vlastnímu rozhodně nechovali a nikdy trabl
Bandit 4EVER!!!
No já teda se SONY taky nic moc zkušenost, bo mám už jednu věžičku doma a je po smrti, stála docela dost a nic moc nevydržela a to jsem si ji hýčkal
Myslel jsem, že mám smůlu na kus
The father of the little princess of the dawn
na Zagorku to chce něco pořádného....značkového...
http://www.gsmtelefony.cz/index.php?cat=0&idx=63330
tohle máš i v té správné barvě...
já mám doma v čr šecko sony ... 3tv ,audio a dvě videa... fše fachá jak svin... i telefony... bezdrátový...šecko sony..a fachá
pag domácí kino Panasonik fachá supr uš taky leta!!
jedno dvd Thomson... za litr a fachá taky supr!!! kupil sem to že ty značkový krámy nečetli divixi...
a jeden ten digitální příjmač tv kombinovanej s dvd .. noname a fachá taky supr !!!
brácha má doma taky sony letitý systém a je to na A1...
a v u zemana mysim panasonik,,,a taky fachá
a na maltě mam tv grundig a nokia a voboje taky fachá bes problema a dvd Wave je taky supr :)
jooo a diskmena fylips a fáchá taky a to je mu už nějakej pátek...
tag vám nevim...
Bandit pičo
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 20.12.2009 11:31:00 Offline |
na muziku ideální kombinace denon-bose ovšem cenově to bude asi trochu jinde než tajto...
doba je temná...
no mám doma sony věž...už nějakým 16 rokem... a už takovým 5 rokem nejdou cédéčka a ani kazeťák, nefachčí ovládáni hlasitosti na věži a nyní nově to přestalo zasouvat ten šuplík na ty CD...
už jde používat jen jako zesák, radio a budík
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
inkvizitorr psal:na muziku ideální kombinace denon-bose
ovšem cenově to bude asi trochu jinde než tajto...
muj kamos co dela do hudby by ti rek,ze bose harman kardon a podobny nejsou slusne receno nic moc,ze se daj sehnat lepsi...
ale to je uz jina liga pro ty co musej mit metr kablu kolem litru...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:inkvizitorr psal:na muziku ideální kombinace denon-bose
muj kamos co dela do hudby by ti rek,ze bose harman kardon a podobny nejsou slusne receno nic moc,ze se daj sehnat lepsi...
jako bych řek,že se bavíš vo chemikoj že?
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:Marián psal:inkvizitorr psal:na muziku ideální kombinace denon-bose
ale to je uz jina liga pro ty co musej mit metr kablu kolem litru...jako bych řek,že se bavíš vo chemikoj že?
jax to poznal...
...sam mezi jebkarema...
Marián psal:PALOUS psal:Marián psal:
ale to je uz jina liga pro ty co musej mit metr kablu kolem litru...jako bych řek,že se bavíš vo chemikoj že?
jax to poznal...
ten má fšechno nej
Jebat motorky :-)
![]() |
inkvizitorr (Administrator) 20.12.2009 13:25:39 Offline |
Marián psal:inkvizitorr psal:na muziku ideální kombinace denon-bose
tak to je jesný, vždycky najdeš něco lepčího akorát je pak otázka do jaký úrovně je schopnej laik to využít....
doba je temná...
ja mam doma AIWU a ta ludra byla 2 na reklamacce, pak jeste jednou , ale to uz jsem platil a od te doby je naprosto skvela taham to na vsechny becky a prezila uz snad vsechno jo a
ma uz 10 let
akorat bedny jsou dohnapany jak je furt nekdo zahazuje
Vzdy muze byt hur :-)
nicola.foxx psal:Ja mam se sony spatny zkusenosti a rodice to samy. Jak skoncila zaruka, tak se zacal menit laser pro CD a dycky po roce to bylo zase v prdeli.
Za me Panasonic - kamos to ma v prasny garazi uz asi 7 let a porad mu to CD hraje a necisti to.Jo a nakej ten basak k tomu ma taky.
Měl sem MHC starší typ a to samý , CD lejzr v
Baltazar psal:No já teda se SONY taky nic moc zkušenost, bo mám už jednu věžičku doma a je po smrti, stála docela dost a nic moc nevydržela a to jsem si ji hýčkal
Myslel jsem, že mám smůlu na kus
no já mám doma taky vežičku sony už asi 15 let a posledních tak 5 let začal blbnout zvuk
a kazeták tak se na ni jen práší ... oprava by byla asi dražší než nejaká nová obyč. ale stejně to nevyužiju dneska si to můžeš pustit na pc nebo v dvd takže bych do toho asi necpal tolik peněz. Koupil bych neco tak za dvojku když už to muší bejt
B6 , GSX 1400 , Grizzly 700 :-)
panasonic muzu taky doporucit mam to doma 10 let a krom schoreli jedny vejsky nic ale nejlepsi je proste koupit poradnej sound a zvukovku k pc. to si nemuzu vynachvalit. Repra ve dreve proste masakr
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
sonyk psal:panasonic muzu taky doporucit mam to doma 10 let a krom schoreli jedny vejsky nic
ale nejlepsi je proste koupit poradnej sound a zvukovku k pc. to si nemuzu vynachvalit. Repra ve dreve proste masakr
V tom případě ale SSD disky a pasivní chlazení na všem od zdroje přes grafiku až k procáku. V určitějch věcech by mě ty větráky sraly...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
![]() |
Banditatom (Člen) 20.12.2009 17:23:03 Offline |
Borák psal:jak říká Filous
vjěš Filips po pár letech f
video Filips opět stálo za
a etě mám k tomu televizi..ta teda šlape fajn akorát místo dálkovýho musím vobčas použít děti
to je jako házíš?
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Borák psal:jak říká Filous
vjěš Filips po pár letech f
video Filips opět stálo za
a etě mám k tomu televizi..ta teda šlape fajn akorát místo dálkovýho musím vobčas použít děti
...tag to sme na tom ouplně stejně ...já mam navíc eště DVD f piči
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
nicola.foxx (Člen) 21.12.2009 00:18:22 Offline |
A vono je stejne nejlepci se na vjeze vysssss a koupit to po komponentech. Mam zesik yamaha jako cd prehravac pouzivam zatim DVD Panasonic a pokukuju po CD prehravaci taky vod jamaha no a repraky mi zvostaly po ty stary domrdany sony vjezi, ktera se mi vali ve sklepe a funguje na ni akorat zesik a radio. Jo a pokud by ji nekdo chtel, tak klidne, akorat na ni nefunguje CD, MC a ani jeden cudlik na ovladacim panelu. Jde to akorat s dalkovym ovladanim, ale to dostal mladej na hrani, tak nevim jestli ho da k ty vjezi
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Stránky: 1